Cele Mai Bune Cadouri de Crăciun pentru Copii 2024

Cred că acest Crăciun trebuie să fie unul mai special decât anteriorul, în special dacă copilul sau copii au fost foarte cuminți și ascultători anul acesta. Dacă nu prea aveți idei cam ce să le cumpărați anul acesta, trebuie să știți că am făcut o listă cu cele mai bune cadouri de Crăciun pentru copii în funcție de vârstă sau dacă e băiat sau fată. Trebuie să știți că vârsta poate influența mult cadoul ales, deoarece conținutul care îl vizionează fie pe televizor sau telefon este altul, astfel că vede anumite jucării unele mai speciale decât altele.

Ce cadou poți face unei băiat de Crăciun?

Lista de idei de cadouri pentru băieți este destul de lungă și ca să nu dați greș trebuie ținut cont de preferințele sale. De exemplu, puteți alege o pereche de căști wireless dacă îi place să asculte muzică de pe telefon sau poate chiar o boxă portabilă, iar dacă nu este atât de mare, atunci puteți opta pentru jucării, adică mașinuțe, seturi Lego, figurine, diverse obiecte care seamănă cu personaje din jocuri sau desene animate, adică poate fi chiar un articol vestimentar cu imprimeu etc.

Indiferent că aveți băiat sau fată, dulciurile și fructele nu trebuie să lipsească, iar dacă nu vreți să pierdeți timp prin magazine, alegeți acele pachete cu dulciuri pentru copii.

Tort Cadou cu Dulciuri Kinder

 • De buget redus

În funcție de câți copii aveți, puteți alege un tort mai mare sau mai mic, adică format dintr-un număr diferit de dulciuri Kinder. Acestea sunt preferatele copiilor dar mai sunt și altele. Ideea e că nu mai trebuie să vă bateți capul cum să le aranjați sau în ce cutie de cadou să le puneți. Evident că trebuie puse sub acel brad artificial, de aceea ă puteți gândi eventual la o pungă mare de carton sau o cutie de carton cu autosigilare, dacă tot cunoașteți dimensiunile și în care ar mai încăpea și o jucărie.

Ce cadou poți face unei fete de Crăciun?

Spre deosebire de băieți, la fete trebuie să fiți atenție la culori (roz) și la ce desene animale se uită. Adică puteți alege o păpușă, o jucărie, un articol vestimentar cu imprimeu (o bluziță, mânuși, căciulă cu urechiușe) sau doar accesoriu vestimentar (brățară, lanț), dar nu trebuie să fie scump.

Evident că nici în pachetul ei nu trebuie să lipsească dulciurile și pot fi aranjate în

Pachet cadou Merry Christmas

 • Include 4 produse

Cu siguranță un astfel de pachet se adresează fetelor mai mici, iar dacă sunteți curioși ce cuprinde pachetul, acesta oferă o poșetă cu dulciuri Roshen, figurină Moș Crăciun, parfum Disney Frozen EDT și o brățară din zirconiu. Deci nu trebuie să faceți cumpărăturile din diferite locații, ci le aveți pe toate la un loc. Acestea le puteți pune într-o pungă de carton sau colorată, care o găsiți la secțiunea ambalaje cadouri.

Pe lângă dulciuri, trebuie să vă gândiți și la un adevărat cadou pentru sărbătoarea de Crăciun, iar câteva idei aveți sub:

Idei cadouri de Crăciun pentru copii de 1-14 ani

Telefon Motorola Moto g13

 • Cameră foto foarte bună – 50MP

Având în vedere că nu știu de cât este bugetul fiecăruia, am ales să vă recomand un telefon care eu l-aș considera perfect pentru u viitor licean. Camera foto este foarte importantă pentru tineri, atât cea frontală, cât și cea principală, iar la acesta vedem de 8MP, respectiv 50MP.

Jocurile rulează bine având un procesor destul de nou (12 nm) cu 8 nuclee, iar chipul grafic decent, adică poate juca jocurile preferate, precum Fornite și altele. Este disponibil în două culori metalizare, gri închis și un albastru deschis, astfel că pentru cei ce caută cadouri de Crăciun pentru copii de 14 ani, fie că e băiau sau fată, aveți o soluție de buget în opinia mea. Poate că are un preț cam mare pentru această sărbătoare, însă veți vedea că oricum va trebuie ă-i luați un telefon bun pentru liceu.

Cred că va fi încântat de el deoarece este un model recent lansat, se încarcă rapid, baterie este mare, are Android 13 și face poze decente.

Căști wireless bluetooth Zoopie NEOplus

 • Raport calitate/preț bun

Dacă-i place să asculte muzică, atunci o pereche de căști wireless ar fi o alegere perfectă pentru că sunt la modă. Chiar dacă nu vorbim e o firmă de renume, calitate este peste așteptări. În ceea ce privesc performanțele, oferă un sunat clar și o autonomie de până la 12 ore. Aceasta foarte fi atinsă doar prin încărcarea completă a carcasei, deoarece căștile oferă doar 4 ore de folosire continuă.

Un cadou de Crăciun pentru copil de 13 ani nu trebuie să fie ceva foarte scump sau să fie foarte mare, dar nu ar trebui să neglijați nici variantele mari care vin peste urechi deoarece diferența de calitate este mare. Dacă chiar îi place muzica și cândva la vreun instrument, eu aș recomand căști mai profesionale și nu trebuie să fie scumpe.

Kit robotică S.T.E.M. – Mână cyborg hidraulică

 • Se asamblează ușor

Dacă vreți ca să experimenteze lumea roboților, atunci aveți o opțiune interesantă care nu costă mult și cred că se va bucura de alegerea făcută. Nu sunt necesare baterii și nici nu folosește vreun motor, sunt doar 203 piese ce trebuie asamblate. Mâna poate fi ajustată în funcție de mâna copilului sau adultului.

Poate că ați căutat destul de mult pentru un cadou de Crăciun pentru copil de 12 ani, ei bine, sugestia de sus este una care cred că-l va încânta și poate va trezi o pasiune pentru robotică, adică inginerie. După asamblare, trebuie să alimentați sistemul de transmisie cu câteva picături de apă.

Poate dezvolta abilități diverse: atenție, dexteritate, îndemânare coordonare mână-ochi și creativitatea.

Kit fabricare brățări Kaypsre

 • Numeroase combinații

Cu acest kit, își poate asambla numeroase brățări în funcție de preferințe și combinațiile de piese sunt chiar multe. Sunt trei brățări cu lanț de șarpe, 20 mărgele distanțiere, 20 mărgele distanțare cu agățat și o brățară de Crăciun, adică ce vedeți în poze.

Asamblarea unei astfel de brățări nu durează mult și nu necesită lipici sau ustensile, ci doar trebuie să deșurubați capacul, înșirați piese și înșurubați la loc capacul. Nu trebuie să vă faceți griji în aceea ce privește împachetarea deoarece incluse o cutie deosebită cu inorog. Sunt multe astfel de cadouri pentru fete de 11 ani, dar nu toate sunt ca și acest kit.

Carte Răspundel Istețel

 • Carte vorbitoare interactivă

Sunt multe cadouri pentru copii de 10 ani, dar foarte puține te învață ceva, de aceea am pentru voi o carte puțin diferită, una vorbitoare. Povestirea este atât în limba engleză, cât și în limba română. Se pot învăța cuvinte și expresii noi în engleză, indiferent că nivelul de cunoaștere este începător sau intermediar.

Din păcate, creionul electronic Răspundel Istețel nu este inclus, dar recomand să-l luați deoarece funcționează doar cu cărțile respective și ajută să citească conținutul, dar și să afle lucruri noi.

Lego Speed Champions Ferrari 812 Competizione

 • Pentru constructori

Indiferent că sunteți sau nu fan al constructorului de mașini Ferrari, cred că acesta va fi un cadou deosebit, dar nu este singurul exemplu de la Lego. Sunt modelele chiar mai mari sau chiar utilaje care vin cu diverse mecanisme interesante. Trebuie menționat faptul că această mașinuță este strict pentru interior, adică să se joace în camera sa.

Dacă credeți că o poate stric, atunci alegeți una cu telecomandă care poate face trickuri, însă fiabilitatea lasă de dorit în acest buget. Cadourile pentru un copil de 9 ani sunt destul de multe în special dacă vă limitați doar la construit, iar unele chiar arată destul de realist, adică și un adult s-ar bucura de un model ca el de sus.

Căsuță de păpuși Maia II

 • Nu ocupă mult spațiu

Poate părea cam mică, însă nu este așa, adică are o înălțime de 100 cm și încap în ea păpuși mini și de dimensiuni standard (30 cm). Cred că aceasta este cadoul mult dorit de Crăciun pentru fata de 8 ani în special că această căsuță este destul de populară. Este destul de mare, adică sunt trei nivele și o mansardă, astfel că imaginația nu va avea limite.

Evident că aceasta presupune și o asamblare, iar alături de ea sunt incluse și accesorii care vor mobila interiorul. Doar păpușile lipsesc și puteți cumpăra una sau două dacă nu are atât de mici, iar prețul uneia este undeva la 20 lei. Pentru că sunt piese mici, este contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Armă de jucărie cu sunet Timeless Tools

 • Foarte multe proiectile – 80

Dacă unele arme de jucărie par de formă ori vin la pachet cu prea puține proiectile, cea de sus are 80 de proiectile. Fiind atât de mare – 56 cm, nu este adecvată copiilor sub 8 ani, dar și pentru că nu este un tip de jucărie care este potrivită pentru un copil mic. O găsiți disponibilă pe două culori interesante și în ceea ce privește încărcatul ei, în magazie încap 20 de proiectile, adică nu le poate folosi pe toate. Că tot vorbim de proiectile, 40 sunt cu ventuze și 40 sunt simple.

Funcționează cu 6 baterii AA care nu sunt incluse în cutie, deci să nu uitați de ele când faceți cadoul.

Cățeluș interactiv Susy

 • Cântă și dansează

Dacă locuiți la bloc și nu vă puteți permite un animal de companie pentru că face mizerie și reprezintă prea multă responsabilitate, atunci puteți opta pentru un cățeluș de jucărie care nu este la fel, dar măcar nu necesită atât de multă atenție, iar fetiței și băiețelului o să-i placă tare mult.

Acesta este un cadou bun de crăciun la un copil de 7 ani, deoarece acceptă 20 de comenzi vocale, adică face ce-i spui. de aceea și costă destul de mult, însă nu sunt multe jucării care să fie comparabile cu aceasta.

Tablă magnetică cu două fețe

 • Învață cuvinte noi

Fiind atât de mic, poate că ar trebuie să vă gândiți la un joc educativ de cuvinte compus din litere magnetice, dar sunt incluse și cifre magnetice dacă vrea să socotească. Cadourile de Crăciun pentru copii de 6 ani sunt puțin diferite de restul, iar părinții trebuie să acorde atenție faptului că vor începe sau au început anul școlar, adică să aleagă ceva util și plăcut.

Piesele sunt realizate dintr-o spumă, adică vorbim de un material moale, iar spatele magnetic asigură o prindere și sigură pe acea tablă. Literele se pot prinde de orice suprafață metalică, adică și de un frigider. Eu aș arunca o privire și pe restul de jocuri educative dacă vreți să fie cu animăluțe, adică să fie mai apreciat de cei mici.

Cort de joacă

 • Poate fi folosit și la exterior

dacă are deja o mulțime de jucării, dar nu are loc unde să se joace cu ele, cadoul perfect de Crăciun pentru un băiat de 5 ani ar putea fi un cort de joacă. Cel recomandat este unul cu tematică, dar sunt și variante mai de calitate cu prețuri mai mari dacă nu vreți să vă rezumați doar la 110 lei sau poate vă gândiți să-i luați și un arc cu săgeți.

Este realizat din poliester, astfel că ar putea fi folosit și la exterior, iar asamblarea sa chiar este foarte ușoară pentru că vorbim de un cadru ușor de îmbinat și de un material ce vine deasupra.

În acesta își poate pune toate jucăriile sau chiar invita prietenii să se joace împreună.

Set jucărie armament militar LEANToys

 • Vârstă 3+ ani

Dacă băiatului îi plac desenele cu multă acțiune, cu siguranță o să-i placă acest set de armament militar care poate fi folosit și ca un costul pentru alte ocazii. Sunt incluse multe piese și se pot vedea imediat din imaginea de prezentare: vestă, pistol, toc, pușcă, binoclu, fluier, mască, busolă și ceas. Are o cutie destul de interesantă, astfel că nu trebuie să vă faceți griji cu împachetatul său.

LEANToys oferă și alte seturi diferite sau doar arme de jucărie în cazul în care considerați că funcționalitatea jucărie este mai importantă, adică puteți alege o pușcă de jucărie cu discuri.

Set de construit cu piese magnetice

 • Dezvoltă creativitatea și imaginația

Seturile de construcție magnetice au câștigat teren în ultimii ani, de aceea vedem diverse variante cu mai puține piese, astfel că structurile pot deveni destul de mari. Exemplu de sus este unul de buget, dar sunt variante chiar mai interesante dacă vreți să se joace ambii copii cu aceste piese.

În loc să petreacă mult timp în fața ecranului, puteți alege acest set de construit care poate fi folosit oriunde, pe măsuță ori chiar pe podea. Calitatea materialelor nu dezamăgește, după cum o spun chiar părinții. Cadouri cu ocazia sărbătorii de Crăciun pentru copii de 4 ani sunt ceva mai simple, dar au rol educativ adică dezvoltă o mulțime de abilități. În cazul de față vorbim de imaginație, gândire, creativitate, îndemânare etc.

Jucărie educativă

 • Ajută la matematică

Această jucărie este adresată copiilor cu vârstă cuprinsă între 3 și 7 ani, poate că pentru un copil de 3 ani pare cam devreme să învețe să socotească, însă îl poate ajuta mult să învețe cuvinte noi și chiar să vadă cam câte broscuțe trebuie să pună în balanță ca să o pună în echilibru pentru un anumit număr ales.

Există și o variantă cu care să învețe doar să socotească, adică vorbim de o jucărie ieftină, dar sunt și alte animăluțe drăguțe. Asamblarea sa este ușoară, plus că se poate juca în siguranță deoarece piese sunt destul de simple și mari. Doar acele broscuțe sunt ceva mai mici.

Set 6 utilaje și elicopter

 • Scară 1:64

În pachet sunt incluse mai multe utilaje după cum se poate vedea, dar și alternative în cazul în care preferați doar unul singur cu telecomandă, sunete și lumini. La acelea scara este de 1:24, adică sunt de trei ori mai mari și se justifică pentru că vorbim de un buget apropiat.

Nu trebuie să vă faceți griji deoarece sunt de calitate, adică nu sunt părți mici care să se desprindă. Eu am ales să vă prezint pachetul cu mai multe utilaje, însă dacă băiatul este mai mare, adică vorbim de 57 ani, atunci alegeți ceva pe măsura sa în special dacă aveți o nisip în curte.

Set de construcție Baby Einstein Hape Curious Creations

 • 40 forme, unelte și jucării

Dacă bebelușul a împlinit deja un an, atunci puteți deja să vă gândiți la niște jucării din lemn care să se joace și să nu le poată înghiți ori introduce în nas. Sunt destule seturi de construcție, dar nu toate sunt realizate din materiale de calitate, cum este și cel de sus. Cadourile de Crăciun pentru copii de 2 ani sunt foarte multe, însă trebuie să vă asigurați de materialele folosite și dacă respectă standardele internaționale.

Poate că par cam mici, însă formele sunt potrivite pentru mânuțele copilului și poate construi diverse cu ele, dar are și un mic vechiul pe patru roți care poate transporta piese. Există și cuburi din lemn inscripționale cu litere dacă vreți să învețe cuvinte noi, dar sunt produse de un alt brand – Joueco.

Telefonul muzical Minibo

 • Redă sunete diverse și un cântec

Pentru un copil de 1 an, jucăria nu trebuie să fie prea sofisticată ori mică ca să o introducă în guriță. Cu siguranță, va fi încântat de acest telefon deoarece poate reda un cântec de leagăn, dar și sunete precum cel de telefon, de aparat foto și de animal. Are un buton pentru reglarea volumului chiar alături de restul, poate că îl puteau pune undeva diferit.

Funcționează cu baterii care sunt incluse, deci nu trebuie s vă faceți griji că nu îl veți putea testa imediat.

Magazine online de cadouri de Crăciun

Multe dintre ele nu comercializează doar cadouri, ci mai degrabă numeroase jucării din care puteți alege și chiar să le filtrați în funcție de vârstă ori cui se adresează.

Emag. Lista de idei de cadouri este foarte lungă deoarece vorbim de un număr mare de magazine care sunt prezente pe această platformă, astfel că veți găsi de fiecare dată ceva pentru bugetul stabilit.

Noriel. Comercializează doar jucării, de la păpuși de toate felurile și până la jucării de exterior, astfel că este aproape imposibil să nu găsiți ceva pentru băiat sau fată.

Babyneeds. Seamănă mult cu oferta altor magazine, doar că nu este specializat doar pe jucării, ci vedem diverse articole pentru bebeluși, mămici și copii.

Nichiduță. Site-ul este bine organizat, adică produsele sunt sortate foarte bine pe categorii și subcategorii, iar dacă căutați jucării atunci le găsiți aici.

Dacă vreți să vedeți și alte idei atunci aveți aici cadouri de Moș Crăciun.

Întrebări frecvente

Cât costă o cutie de cadouri cu dulciuri?

Prețul acestor pachete de cadouri de Crăciun pentru copii cu dulciuri pornesc de la 50 lei, iar acesta poate să crească până la 200 de lei în funcție de numărul de dulciuri incluse.

Ce cadouri facem de Crăciun copiilor?

Anterior v-am prezentat o listă cu idei de cadouri pentru copii, însă mai sunt și altele, de aceea puteți consulta tot catalogul producătorilor. Jucăriile se adresează copiilor până în

Ce cadouri nu se fac de Crăciun copiilor?

Ideea e că nu trebuie să fie cadouri care sa rămână amintire, că doar nu vorbim de o zi de naștere, ci copii trebuie să se bucure de ele în perioada de sărbătorilor, fie că vorbim de niște dulciuri, fie jucării ieftine. De asemenea, trebuie excluse chiar și acele cadouri care are aduc noroc, adică nu vă gândiți la superstiții, ci doar la ce s-ar potrivi pentru această sărbătoare.

Lasă un comentariu