Creare cont fara invitatie Filelist in 2024

Candva, undeva in Balcani, mai exact in Romania, era un super site unde gaseai o comunitate de pasionati numit Filelist. In general, acesta e cunoscut pentru torrente, dar este o comunitate unde se schimba diverse pareri.

Ce este Filelist

In anul 2024, Filelist a implinit 16 ani. In acesti ani a fost folosit de multi in diverse scopuri precum divertisment, informare etc.

Dupa cum scriam mai sus, website-ul este o comunitate. Poti gasi fisiere *.torrent, dar si un forum de discutii.

E prezent mai multe adrese web, cea originala, adica filelist.ro fiind sechestrat deoarece face obiectul unei cauze penale. Asta deoarece s-ar parea ca ar fi fost distribuit continut nelegal prin intermediul acestei platforme. Prea multe detalii nu cunosct.

Cert e ca si-au schimbat numele domeniului si acum functioneaza.

Cum iti faci cont fara invitatie

Probabil ca datorita faptului ca sunt tot mai multe platforme de streaming la preturi accesibile, multa lume a renuntat la acest site. In felul acesta, inregistrarea pe site se paote realiza fara a fi nevoie de invitatie.

Se procedeaza in felul urmator:

  1. mergi pe prima pagina si apesi “Sign Up”
  2. completezi datele care ti se cer.

Daca primesti mesajul “Eroare Accesul la acest site se poate face numai pe baza unei invitatii” atunci inseamna ca ai nevoie de un invite code (invitatie).

Codul se introduce in campul specificat, adica sub cel cu parola.

Ar mai fi de specificat si faptul ca pentru a va face cont pe acest site trebuie sa aveti cel putin 18 ani. Asta deoarece s-ar putea sa fie unele materiale ori discutii neadecvate minorilor.

Cum generezi Invite code

Daca stii pe cineva care vrea sa-si faca un cont atunci poti sa-i trimiti un invite code daca esti VIP. VIP poti deveni daca platesti 3.000 flscoins.

Meniul de generare a invitatiilor este in partea dreapta sus unde e poza de profil. Acolo apesi pe Invites. iar pentru a cumpara status VIP apesi pe acei banuti galbeni care sunt tot in dreapta pozei de profil.

Generator cont file list

Filelist down?

Uneori site-ul are obiceiul sa cada, adica sa nu mai mearga. Acest lucru se datoreaza in principal faptului sa i se face mentenanta. Din pacate, acest lucru nu e anuntat si nici nu stii daca se mai intoarce ori nu. Mai ales atunci cand e offline 2-3 zile.

Concluzii

De final trebuie sa scriu ca eu nu folosesc acest site deoarece exista site-uri torrent alternative. Dar, daca vreti sa participati pe un forum romanesc activ atunci puteti sa va uitati si la ei.

Un alt lucru care poate ca trebuia sa-l mentionez ar fi ca daca vrei sa aveti viteze bune atunci ar fi bine sa aveti un router performant.

Lasă un comentariu