Top 5 Oferte Genius Days eMAG iulie 2024

Genius Days e un eveniment de cumpărături unic în România, fiind valabil la mai multe magazine online. Dacă vă întrebați cu ce diferă față de alte campanii de reduceri atunci unicitatea acestuia constă în faptul că se adresează doar celor care au abonament Genius.

De aici și sloganul “Ia-ţi abonamentul şi pregăteşte-te de Genius Days. Vin zile cu reduceri magice doar pentru abonații Genius”.

Produse vedetă la reducere

Ca la orice campanie există produse vedetă pe care nu trebuie să le ratezi, iar printre acestea se numără:

Vezi toate ofertele Genius Days:

Acces gratuit la mii de oferte prin e-mail

Dacă vă înscrieți gratuit în Club în următoarele 24 ore atunci primiți instant pe e-mail acces la coduri de reducere exclusive valabile la mai multe magazine online și oferte de nerefuzat de la aceștia.

[swp-forms id=3422]

Vă abonați la actualizări prin e-mail. Vă puteți dezabona oricând. Datele dumneavoastră sunt în siguranță.

Lista completă de produse la reducere o poți vedea pe pagina Genius Days. Vă reamintesc că aceste reduceri sunt valabile doar pentru abonații Genius.

În lista de mai sus nu am pus cele mai ieftine produse, ci produse din categoria de mijloc care au un bun raport între preţ şi calitate. Astfel, primiţi ce e mai bun pe piaţă în banii pe care-i aveţi („you get the best for your money”, cum ar zice americanul).

Sunt unele persoane care compară Genius Days eMAG cu Prime Day de la Amazon. Nu ştiu dacă putem să comparăm cele două evenimente de shoppping deoarece “prime day” e o dată pe an timp de două zile, iar varianta românească ţine 4 zile şi e de mai multe ori pe an.

Istoric Genius Days

Evenimentul a fost lansat prima oară în perioada 6-8 aprilie 2021 de către magazinul online eMAG. Ulterior au prelungit durata campaniei cu încă o zi așa încât evenimentul a fost în perioada 6-9 aprilie.

A doua oară au decis ca aceasta va avea loc şi în perioada 18-21 mai 2021. Campaniile publicitare pentru promovarea evenimentului au început cu o săptămână înaintea acesteia.

Lasă un comentariu