Top 10 Mașinuțe Electrice pentru Copii cu Telecomandă 2024

Ați vrea să plimbați copilul prin oraș sau prin parc, dar v-ați plictisit de cărucior? Atunci poate că ar trebui să luați în considerare o mașinuță electrică cu telecomandă pentru copii, care poate să vină în diverse mărimi și culori. Mai precis, poate să arate precum un ATV, UTV, model de lux, SUV, tractoraș, poliție etc. Veți găsi mașinuțe electrice pentru copii cu telecomandă care arată aproape ca și mașina care o conduceți sau care poate ați fi vrut să o dețineți la un moment dat. Înainte să o comandați, trebuie să vă gândiți bine cu câte locuri să fie, deoarece există modele cu unul sau 2 locuri, dar și ce caracteristici să ofere: cântece, lumini, roți de cauciuc, centură cu prindere în mai multe puncte etc.

De ce să cumpărați o mașinuță pentru copii electrică?

Aceasta este perfectă pentru plimbări prin oraș și față de o trotinetă sau o bicicletă, telecomanda vă dă acces complet asupra ei, adică nu trebuie să vă faceți griji că ajunge pe carosabil sau se îndepărtează prea mult de voi. Poate fi chiar interactivă dacă alegeți o variantă cu muzică și lumini, dar mai pot fi și alte dotări interesante.

Modelele de sus sunt recomandările mele, dar mai sunt și alte variante sau culori, iar în unele cazuri varianta cu două locuri este mai scumpă deoarece folosește un motor mai puternic, ca să facă față. Trebuie să știți că acestea sunt concepute pentru copii de 2-8 ani și poate fi cadoul perfect pentru el de ziua sa de naștere și vă puteți folosi mulți ani de ea.

Care este cea mai bună mașinuță electrică pentru copii?

Dacă ar fi să aleg una, cu siguranță ar fi prima, adică va fi apreciată atât de fetiță, cât și de băiețel. Veți vedea că unele mașinuțe electrice cu telecomandă sunt mai scumpe decât altele și s-ar putea că prețurile să fie justificate deoarece unele pot să ofere materiale de calitate, adică nu aveți totul realizat din plastic. De exemplu, unele au scaune tapițate sau cu piele ecologică, interfață USB sau conexiune bluetooth pentru a reda muzică copilului.

Cele mai bune mașinuțe pentru copii cu telecomandă sunt cele de dimensiuni mari și cu sistem de tracțiune 4×4, adică vorbim de motoare mai mari. Nu mă refer la un ATV electric cu telecomandă, ci mai degrabă la o variantă de tip Buggy.

Mercedes Benz AMG

 • Culori disponibile: roșu, alb, negru, roz
 • Autonomie 1-2 ore
 • Funcție redare muzică

Am ales să vă prezint câteva opțiuni populare de la mărci de lux și sunt disponibile la mai multe magazine, astfel ca voi să alegeți mașinuța electrică pentru copii cu telecomandă perfectă. Sunt multe modele și merită să vedeți chiar toate variantele pentru că unele sunt mai reușite decât altele, iar dacă bugetul nu este atât de mic, veți putea cumpăra chiar una destul de performantă.

În imagine aveți o mașinuță electrică Mercedes AMG prezentată mai sus este doar una din multele mașini electrice de copii ieftine care le puteți alege. Există și variante CLSG63, AMG GT-R etc, dacă vreți să chiar mai specială ori pe o anumită culoare.

Modelul din imagine are un singur loc cu motor de 50W, dar sunt și alternative cu două locuri cu motor sau motoare care dezvoltă o putere de la 70W în sus. Dacă vreți să plimbații ambii copii sau un alt copil cu ea, atunci trebuie să fiți atenția la câte scaune are.

Există și mașinuțe pentru copii electrice de 1-2 ani chiar ieftine, dacă nu aveți un buget atât de mare, iar mai jos am venit cu câteva exemple diferite. Indiferent pentru care optați, acestea vin însoțite de acea telecomandă radio, adică copilul nu va avea control asupra acestei mașinuțe pentru copii Mercedes, ceea ce este bine. Copilul va sta destul de comod pe scaun, iar ca în oricare altă mașină, centura nu lipsește.

BMW X6M și M5

 • Diverse culori
 • Sistem de iluminat
 • Centura cu prindere în 3 puncte

Căutați o mașină electrică pentru copil model BMW x6, dar nu prea găsiți multe variante? Poate că ar trebui să aruncați o privire pe ce oferă magazinele anterior menționate deoarece sunt chiar și mașinuțe electrice de copii roz, dacă aveți o fetiță căruia îi plac doar lucrurile roz.

Această mașinuță pentru copii cu telecomandă care arată exact ca un BMW adevărat, este oferită de mai mulți producători, cum se întâmplă și în cazul altor modele.

În funcție de unde o veți achiziționa, aceasta poate să aibă scaune din piele ecologică, uși cu deschidere, centură mai bună (în trei puncte), motor mare etc. Acele mașini pentru copii cu telecomandă care au un design mai apropiat de realitate, însă și prețurile sunt mari și justificate pentru că vedem motoare puternice care pot face față chiar și copiilor mai mari.

Majoritatea au greutatea maximă admisă de până în 80 kg, dar nu este o regulă, adică pot fi și excepții. Nu trebuie să neglijați acest aspect în special dacă alegeți un model cu 2 locuri sau aveți un copil mai plinuț. Deci înainte de a o cumpăra, e bine să consultați recomandările producătorului, adică vârsta de la care poate fi folosită și ce greutate suportă, deoarece unele au și o limită de 30 kg.

Buggy 4×4

 • Gardă la sol înaltă
 • Uși cu deschidere
 • Muzică MP3, bluetooth

Există și mașini cu telecomandă pentru copii care sunt perfecte pentru teren accidentat, cum este cea din imagine dar mai sunt și altele. Adică au roți mari și formele lor oferă o aderență bună pe off-road.

Dacă nu vă plac acele mașini pentru copii mici, ci vreți ceva mai mare, atunci poate că una de tip 4×4, cu gardă la sol mai mare și cauciucuri potrivite pentru off-road ar fi mai potrivită.

Mașina electrică cu telecomandă pentru copii din imaginea de sus are chiar și funcție de legănare, iar aceasta se activează la o simplă apăsare de buton. Dacă tot vă plac mașinuțe mai de teren, nu ar trebuie să excludeți nici varianta de ATV electric de copii cu telecomandă, deoarece oferă o poziție ceva mai comodă pentru copil.

Se adresează atât băieților, cât și fetelor, dar mai sunt și alte culori și forme, adică vorbim de o carcasă diferită. Ideea e că aveți o mașinuță pentru copii de la 2 ani în sus, destul de deosebită, adică oferă o gardă la sol generoasă, dar și 4×4 pentru a trece cu brio peste diverse obstacole. Totuși, greutatea maximă nu poate să depășească 35 kg în unele cazuri, adică nu toate modelele sunt identice.

Sunt și variante care suportă până în 50 kg, dar costă ușor peste 2000 lei, deci mai bine alegeți două mașinuțe electrice pentru copii de 2 ani sau îi plimbați cu rândul. Mașină electrică de copii cu 2 locuri menționată mai sus mai are și uși cu posibilitate de deschidere dar și faruri care se pot aprinde.

Mappy Aero

 • Numeroase modele
 • Până în 8 ani
 • Cu telecomandă

Dacă bugetul este mic atunci merită să alegeți o mașinuță electrică ieftină Mappy care este una dintre cele mai populare mașini electrice pentru copii de 5 ani. Produsele sale nu sunt comercializate de forte multe magazine, însă nici nu trebuie pentru că gama este diversificată, astfel că aveți chiar posibilitatea să luați o variantă pe ce culoare doriți.

Modelul din imagine este cel mai popular deoarece este prezent în patru culori plăcute și prețurile sunt bune. Aceasta este echipată și cu sistem de iluminare foarte bun, astfel că puteți ieși chiar și seara târziu.

Acest producător oferă chiar motocicleta electrică de copii cu telecomandă la un preț ceva mai mic, în cazul în care bugetul este de doar câteva sute de lei, însă o motocicletă nu se poate cu ce de sus.

Din păcate, aceste mașinuțe electrice copii cu telecomandă ieftine nu au dotări sau anumite funcții, sarcina maximă nu este atât de mare și nici detaliile nu sunt atât de deosebite. Dacă nu puneți atât de mult accent pe cum arată, ci mai mult pe utilitate, atunci nu veți da greș cu aceasta. Pentru că vreți să fie cu două locuri și nu cu unul, trebuie să mai scoateți din buzunar cel puțin 200-300 de lei în plus.

Mașinuțele din imagini sunt doar câteva pentru că oferta magazinelor este mult mai diversificată, adică veți putea găsi mașinuțe cu doua locuri pentru copii chiar și pe roz sau galben.

Tractoraș electric copii cu telecomandă cu remorcă

 • Nivele de viteză diferite
 • Pornire ușoară
 • Centură cu o singură prindere

Un tractor electric copii cu telecomandă arată mult diferit de restul recomandărilor, însă poate fi controlat la fel și s-ar putea să-i placă mai mult copilului deoarece este disponibil pe verde și are o remorcă atașată. Există variante și cu cabină sau două scaune dacă nu are importanță mare brandul.

Evident că nu trebuie să vă limitați strict la modelul din imagine, adică la un singur tractor electric cu telecomandă, ci puteți alege tractorașe chiar și cu acea cupă în față, care pot fi folosite în locurile de joacă pentru copii unde există nisip, doar că acelea nu vin cu telecomandă. Acela este diferit, pentru că poate fi folosit doar la voi în curte sau îl transportați voi la locul de joacă.

Ca acesta sunt multe vehicule electrice de copii ieftine care le puteți pune pe lista de cumpărături și numai voi puteți decide care vi s-ar potrivi ori poate vă consultați și cu copilul cam ce i-ar plăcea. Cu siguranță, o fetiță nu ar dori așa ceva ci mai degrabă ceva pe roz ori roșu.

Nu aș putea recomanda o variantă cu pedale deoarece aceea este pentru copii mai mari și trebuie să-i supravegheați constant deoarece poate prinde viteză prin oraș. Acea variantă ar fi indicată mai mult pentru a fi folosită prin cartier, adică unde este în siguranță și nu se circă mult cu mașina.

Audi TT și R8

 • Pornire și oprire lentă
 • Viteza selectabilă de la bord
 • Scaun confortabil

Chiar dacă pare a fi prea mare, o astfel de mașină pentru copii electrică are o greutate de circa 12-20 kg, deci un adult o poate lua destul de ușor în mână. Spun asta pentru că autonomia ei nu este foarte mare, adică la un moment dat o să trebuiască să o luați cumva până acasă deoarece nu poate fi împinsă ori pedalată. Este destul de solidă, adică unele suportă și până la 50-80 kg.

Spre deosebire de alte mașini mari cu telecomandă, modelul de mașinuță electrică Audi TT sau R8 prezentat, seamănă destul de bine cu modelul real. Spre deosebire de unele mașinuțe electrice ieftine, aceasta chiar este puternică și vedem motoare și de peste 100W la unele, însă poate că nu vreți să cheltuiți mii de lei. Puteți face o surpriză plăcută cu o astfel de alegere și vă puteți bucura atât voi, cât și copilul, dar și frățiorul ori surioara sa.

O mașină electrică copii ieftină nu se compară cu cea din imaginea de sus în special dacă alegeți varianta cu scaun tapițat și roți moi, astfel că copilul va sta mult mai confortabil în mașinuță. Ca și aceasta, mai sunt și alte mașinuțe electrice pentru copii cu 2 locuri, care pot arată ca și modele de la Mercedes, dacă vreți să puneți accent pe marcă, însă sub caroserie are aceleași componente. Volanul are diverse comenzi, adică claxon și redare muzică, însă nu va putea controla mașina manual, ci numai voi cu ajutorul telecomenzii din pachet. Chiar dacă nu este chiar o jucărie, pornirea și oprire este lentă pentru a nu i se face rău copilului, adică să nu-l bruscați.

Jeep

 • Diverse culori
 • Viteză maximă 7 km/h
 • Autonomie 1,5 ore

Un Jeep electric pentru copii cu 2 locuri chiar arată bine și are loc în spate prevăzut pentru o geantă mică sau puteți pune apă sau alimente. Sunt multe motive pentru care merită ales un Jeep ca cel din imagine, însă mai sunt și alte modele similare, iar câteva dintre acestea au uși cu deschidere, lumini LED, claxon, muzică, 4 motoare puternice, cheie pentru pornire, pedală pentru accelerare și frână etc.

Sunt o mulțime de mașini pentru copii de până în 8 ani, iar o mică parte dintre ele le-ați văzut mai sus pentru că mai sunt și cel de dimensiuni mari. Da, există mașini pentru copii mari care pot fi controlate chiar de ei, dar sunt și printre cele de sus menționate, dar cu performanțe limitate.

O mașina mare pentru copii chiar este specială și dacă vreți un cadou deosebit pentru copil, nu veți găsi alta mai bună. Numărul de motoare este foarte important în anumite situații, în special dacă vreți să fie o variantă fiabilă. Sunt mașinuțe electrice de copii tip 4×4 la prețuri bune, iar un anumit model nu la-ș putea recomanda deoarece sunt multe care se aseamănă, pentru că sub carcasă sunt aceleași componentele. Clar că nu aș recomanda una cu două motoare, în special dacă vreți să plimbați doi copii sau unul mai mare.

Lista de mașini cu telecomandă ieftine nu se termină aici, iar în continuare am să vă prezint câteva vehicule puțin diferite, adică oferă un nivel de calitate, dar și putere peste medie, de aceea sunt și prețuri atât de mari.

Chipolino

 • Viteză 3-5 km/h
 • Limită de 30 kg
 • Condus manual

Nu cred că aceasta poate fi inclusă în categoria de mașinuțe electrice pentru copii ieftine, însă e vorba de un brand cu experiență, motiv pentru care vedem un nivel de calitate diferit.

De ce este mai scumpă decât restul? Pentru că poate fi condusă atât de părinți cu ajutorul unei telecomenzi, cât și manual cu ajutorul pedalei și a volanului. Autonomia acestei mașini mari pentru copii este la fel ca și în cazul altor modele, doar că nu mai vedem patru motoare ci numai două de 35W fiecare. dacă nu vă interesează foarte mult specificațiile tehnice, doar că v-ar plăcea să cumpărați o mașinuță electrică de poliție pentru copii, atunci nu ar trebuie să stați pe gânduri. Există și o variantă cu mai mult alb, în loc de negru dacă vreți să fie mai vizibilă. Oricum, această mașinuță nu are ce căuta pe spațiul carosabil.

Există mașini electrice pentru copii de 10 ani dar fără telecomandă, cum este cea de jos, adică care pot fi manevrate de copii ceva mai mari (Peg Perego este o recomandare), deci aceasta nu este pentru plimbări ci mai degrabă pentru a fi folosită pe un teren privat sau unul mai retras.

Cele mai bune mașinuțe electrice cu 2 locuri sunt acele modele care oferă control parental, adică aveți la îndemână o telecomandă, iar la bordul ei se alege viteza, puteți pune muzică de pe o sursă externă și chiar alege alte funcții utile (treaptă marșarier, leagăn, lumini etc).

Peg Perego

 • Două motoare de 480W
 • Calitate italiană
 • Greutate maximă suportată 60 kg

Căutați o mașinuță pentru copii cu 2 locuri pentru ieșiri în natură? Aveți modelul de mai sus care vine echipat cu două motoare foarte puternice, faruri, claxon, buton de pornire, schimbător, radio multifuncțional și multe altele. Cu alte cuvinte, există mașini pentru copii electrice ceva mai bine dotate și care se adresează celor care vor o experiență diferită. O astfel de mașinuță pentru bebeluși nu va putea fi folosită prin oraș deoarece copilul are control asupra mașinuței, însă are locuri pentru doi copii sau doar unul cu vârstă ceva mai mare. Viteza poate fi blocată dacă cel mic nu are suficientă experiență, iar opțiunile sunt 4 km/h sau 8 km/h.

Dacă vreți să scoateți la o plimbare ambii copii, dar nu prea aveți cum, alegeți un atv electric copii ca cel de sus.

Dacă nu ați știut, există mașini electrice pentru copii cu 2 locuri destul de interesante și care le puteți folosi ori de câte ori nu vreți să folosiți căruciorul. Spre deosebire de varianta cu un loc, cea cu două locuri, are specificații diferite, motiv pentru care și prețurile sunt ceva mai mari.

Nu trebuie să vă faceți griji de buget, pentru că sunt modele chiar ieftine cum sunt cele menționate la începutul articolului. Acelea sunt comercializate de mai multe magazine și e bine să verificați oferta câtorva magazine, înainte de a lua decizia finală.

Întrebări frecvente

Ce mașinuțe de copii 1 an să aleg?

În primul, acestea nu sunt concepute pentru bebeluși atât de mici, ci doar după ce încep să umble, adică abia de la 2-3 ani îl puneți pune în aceste mașinuțe pentru bebeluși. Dacă tot vreți să luați o mașinuță electrică pentru copil de 1 an, alegeți una cu care să se joace la el în cameră sau prin curte, adică să facă puțină mișcare.

Dacă vă întrebați, de unde să le cumpărați? Cu siguranță nu merită să alegeți site-uri precum olx, deoarece puteți cumpăra un produs defect și majoritatea sunt deja folosite, adică sunt second hand și bateria poate să țină chiar pe jumătate. Magazinele care le recomand sunt cele care le-am menționat mai sus pentru că sunt specializate pe articole pentru copii sau oferă servicii complete.

Cât costă o mașinuță de copii?

O mașină cu telecomandă pentru copii ieftină o găsiți pe la 500-700 de lei, însă dacă vreți să arate precum un model de la Audi, BMW sau Mercedes, atunci prețuri pornesc de la 600-700 de lei. Poate că nu sunteți interesați de mult detaliile, de aceea puteți alege o mașinuță pe telecomandă de buget, însă trebuie să vă decideți dacă să fie cu 1 sau 2 locuri.

Pentru varianta cu 2 locuri, prețurile pornesc mai sus, deoarece producătorii au pus motorașe mari sau mai multe. V-aș recomanda un model 4×4 dacă va fi folosită prin parc sau zone cu teren denivelat, care are un preț de pornire de circa 900 de lei.

Ce mașină electrică pentru copii să aleg?

Există mașină pentru copii cu telecomandă sau fără, însă dacă vreți să ieșiți la o plimbare, vă recomand pe cea cu telecomandă chiar dacă costă mai mult pentru că aveți control supra mașinii. Acele mașini electrice pentru copii cu telecomandă se adresează doar copiilor cu vârste de peste 2 ani, iar iar dacă aveți copii cu vârste cuprinse între 2 și 8 ani, puteți alege chiar o mașinuță cu telecomandă pentru copii cu două locuri. Poate că ar trebuie să vă uitați și la putere motorului, în caz că vreți să o folosiți mai mulți ani, însă e specificată și greutatea maximă admisă. În ceea ce privește fiabilitatea, acele mașinuțe cu acumulator au garanție 2 ani și există posibilitatea de retur.

Ce autonomie are o mașină cu telecomandă copii?

Autonomia poate să depindă de maşinuţa electrică aleasă, dar și greutatea pasagerului. La unele mașinuțe electrice am văzut o autonomie de circa 2 ore, adică suficientă pentru o plimbare prin parc sau în fața blocului.

Mașină electrică bebe cu 1 sau 2 locuri?

Aceasta se alege în funcție de câți copii aveți dar trebuie ținut cont și de recomandările producătorilor, adică să nu se depășească sarcina maximă. Unele dintre ele suportă maxim 35 kg, dar sunt și altele care suportă chiar mai mult – 80 kg. Dacă unele mașinuțe electrice copii cu 2 locuri vi se pare scumpe, atunci puteți lua una cu un sigur loc sau poate chiar un ATV electric de copii cu 2 locuri.

Vehicule electrice pentru copii cu sau fără telecomandă?

Modelele fără telecomandă le va putea folosi copilul doar la voi în curte sau în fața blocului, pe când cele cu telecomandă, părinții le poate folosi pe post de cărucior electric telecomandat.

Referințe

 1. Wikipedia. Jucărie. Link. 2023.

Lasă un comentariu