Recomandări Șosete din Lână Alpaca la preț excelent 2024

Am cumpărat de curând niște șosete de lână alpaca și de aceea m-am gândit să le recomand mai departe. Se vând la set de două perechi și sunt disponibile diverse mărimi și culori. Sunt unisex așa încât nu trebuie să căutați prea mult după șosete lână damă sau bărbați.

Cele mai bune

Acest set de două perechi de șosete lână de Alpaka unisex Antonio care se vor dovedi perfecte pentru sezonul rece, mai ales că sunt realizate din materiale naturale și fabricate în Uniunea Europeană.

De ce să alegi șosete din lână de Alpaca?

Se zice despre Alpaca că este mai călduroasă și rezistentă decât lâna și mai fină decât cașmirul. Să fie așa? Dumneavoastră decideți deoarece proprietățile Alpaca sunt următoarele: rezistentă la murdărie, prietenoasă cu mediul, ușoară, moale, durabilă, permite pielii să respire și ține cald.

Care sunt cele mai bune șosete din lână?

Șosete lână Alpaka Natur

  • Realizate din lână organică
  • Preț foarte bun
  • De calitate

Sunt vândute aici de magazinul Elizabeth Shine Brand Outlet Store pe eMAG. Acesta e un magazin din orașul Mureș, iar livrarea se face în timp scurt. Costul de transport e de 25 lei pentru comenzi sub 200 lei. Pe ele scrie că sunt făcute în Europa și scrie inclusiv în românește.

O recomandare ar fi să luați mărime mai mare cu două unități, adică 43-46 dacă aveți mărimea 41 sau 42.

Acestea sunt mult mai ieftine decât șosetele lână marcă Made in Roșia Montană. Iar dacă o să vă uitați cu atenție o să vedeți că sunt niște ciorapi de lână croșetați care nu se diferențiază cu nimic de șosetele de lână tricotate manual. Poate doar că sunt mai calitative.

Nu știu dacă observați din imagine, dar aceste șosete din lângă sunt unisex. Adică sunt de bărbați și damă. Observați că sunt niște ciorapi de lână tradiționali, putând fi considerați și ciorapi de lână pentru opinci.

Referitor la spălare, recomand să nu le spălat la o mașină de spălat rufe deoarece se vor destrăma. Le puteți spăla în lighean sau la chiuvetă. Trebuie să puneți o cantitate foarte mică de sodă așa încât să nu iasă culoarea din ele.

Întrebări frecvente despre șosete de lână

Ce este Alpaca?

Alpaca e un animal din America de Sud, iar lâna acestuia e folosită pentru diverse tipuri de îmbrăcăminte.

Cât de rezistente sunt șosetele lână Alpaca?

Sunt niște șosete din lână, adică dintr-un material organic așa încât o să vă țină maxim un sezon. Dacă vreți să extindeți durata de viață (dacă pot să mă exprim așa) a șosetelor atunci ar fi bine să purtați peste ele o pereche suplimentară de șosete ceva mai subțiri, dar așa încât să nu vă strângă la picior.
Pe mine încă mă mai țin și este al doilea an în care le folosesc. Dar, trebuie să recunosc că le spăl cu mâna și că peste ele mai port o pereche de șosete.

Din ce sunt făcute șosetele lână Alpaca?

Compoziția acestor șosete grase de lână e 40% lână alpaca, 52% lână și 8% poliamidă. Cum ar veni, sunt exact ca șosetele de lână făcute acasă. Aceeași compoziție și țesătură. Observați că nu sunt șosete 100% din lână, ci 92%. Acest lucru e unul normal și le face mai rezistente.

Ce este lâna Merinos?

Aceasta este o lână făcută din lâna oii de tip Merinos.

Șosete lână Merinos sau Alpaca?

Ar trebui să alegeți șosetele Alpaca în defavoarea celora din lână merinos deoarece lâna de alpaca este mai călduroasă.


Lasă un comentariu