Spring Sale la eMAG, vezi cele mai bune reduceri

În perioada următoare e campania de reduceri Spring Sale la eMAG. Aceasta vrea să fie una de sfârşit de primăvară deoarece e în perioada 25-27 mai.

Sloganul campaniei e

Încheie primăvara în forţă cu preţuri intrate la apă!
Fă-ţi toate bucuriile cu reduceri de până la 50%. Marchează finalul primăverii şi profită de reduceri fabuloase la mii de produse! Pregăteşte coşul, setează-ţi lista de Favorite şi asigură-te că ai salvat cardul în contul de client ca să poţi cumpăra imediat lucrurile la care visezi!

Pe pagina de prezentare a campaniei au pus şi câteva oferte “fresh”, după cum se poate vedea din poza de alături.

Câteva recomandări

Aş recomanda următoarele:

Frigiderul Samsung TR38K5435S9 la 1799 lei – No Frost, clasa F, culoare inox. E un model premium cu funcţii de bază. O să apreciaţi tehnologia No Frost deoarece presupune că nu trebuie dezgheţat deoarece răcirea se realizează fără producere de gheaţă.

Laptopul Asus X515ea la 1799 lei. Echipat cu i3, SSD şi 8GB RAM. Face parte din categoria office şi e numai bun pentru şcoală, vizionat filme şi navigat pe Internet.

Telefonul Xiaomi 9a la 429 lei. Are 2GB memorie RAM şi procesor octa core (MediaTek Helio G2) aşa încât totul să fie fluent. Excelează pe partea de memorie internă deoarece e vorba despre 32GB spaţiu. Internetul va fi rapid deoarece are 4G. Din păcate nu are cititor de amprente.

Maşina de tuns iarbă Steinhaus la 219 lei. E un model de 1200W numai bun pentru că iarba a început să crească după atâtea ploi.

Bere Becks six pack la 13 lei. E vorba despre bere blondă la 0,33l. Un preţ bun în cazul în care aveţi Genius sau mai cumpăraţi ceva de pe eMAG.

Pentru doamne şi dominişoare recomand epilatorul Braun Silk-epil 5 5-620 SensoSmart la 189 lei şi ulei de păr L’Oreal Professionnel Mythic Oil Original la 65 lei. Referitor la preţul epilatorului trebuie să precizez că preţul normal e undeva la 570 lei, dar acum are o reducere extrem de bună. E ceva bun prin casă mai ales că se încălzeşte afară şi se schimbă vestimentaţia.

Lasă un comentariu