Cel mai bun Aparat Auditiv reîncărcabil 2025

Indiferent de vârstă, pot să apară anumite probleme de sănătate și e bine să le tratăm să să le ameliorăm efectele. Cu înaintarea în vârstă, observăm că auzul nu mai e la fel în special dacă am fost supuși la poluare fonică ori doar este o problemă de altă natură, ide aceea e cazul să căutați cel mai bun aparat auditiv reîncărcabil care poate fi unul mic și discret, adică să fie precum o cască în ureche, ori una ce vine peste ureche.

De ce să alegeți un aparat auditiv tip cască bluetooth?

Aceasta este denumită și BTE, adică vine fixată după ureche, deci are o construcție mai mare decât în cazul celor ce vin pune în ureche (ITE). Sunt câteva motive pentru care mulți au ales-o pe aceasta, iar acestea țin de formă, control și aspect.

Autonomie mare. Pentru că are o construcție diferită, producătorul a putut insera una acumulator mai mare, dar există și variante cu baterie dacă nu vreți să vă stresați cu încărcatul, ci doar să înlocuiți un consumabil.

Confort. Pentru că stă după ureche, nu prea are mare importanță atât de mare mărimea dopurilor și cât de mult intră în ureche, dar tot aveți incluse câteva seturi de dopuri pentru că vrem ca sunetul să fie cât mai clar, indiferent de zgomotul din jur.

Siguranță. La un moment dat o să vă obișnuiți cu el, așa că puteți risca să vă cadă din ureche, iar aici mă refer la modelul ICE, pe cât cel de tip cască bluetooth, nu o să cadă așa de ușor.

Control bun. Tot datorită mărimii, butoanele sunt mai mari astfel că nu trebuie să luați jos aparatul auditiv pentru ambele urechi, ci ajungeți cu ușurință să reglați volumul dorit sau să alegeți modul de funcționare.

Care este cel mai performant aparat auditiv?

Lista de recomandări cu aparate auditive reîncărcabile cu acumulator este destul de lungă dacă e să luăm în calcul toate brandurile și nu vorbim de producători foarte mari, iar EvoSmart a reușit să se remarce cu câteva aparate auditive bune și ieftine, astfel că am menționat două dintre ele care chiar au avut succes, dar și altele.

EvoSmart G25 Premium

  • Amplificator de sunet
  • Autonomie maximă 100 ore
  • 3 accesorii

În imaginea de sus aveți cel mai bun aparat auditiv reîncărcabil la promoție, însă o variantă ceva mai bine vândută este EvoSmart G25L Premium care nu-mi place că are acel finisaj auriu, iar în rest cele două sunt foarte identice.

Modelul prezentat este un aparat auditiv cu acumulator și este universal, adică poate fi folosit pentru ambele urechi. În pachet sunt incluse încărcătorul, dopurile de silicon și o periuță de curățare. Chiar dacă se descarcă după cele 100 de ore specificate, încărcare durează cam 4 ore, deci vă puteți bucura de el vreo 4 zile, însă îl și puteți opri când nu-l folosiți.

Zinbest VHP-220

  • Cu baterie tip Zinc-Aer
  • Autonomie de circa 250 ore

Un aparat auditiv digital cum este cel de la Zinbest este o opțiune pentru cei care caută o durată de funcționare lungă, pentru că are baterie la interior care doar o schimbați. dacă vreți doar să încărcați acumulatorul, atunci VHP-220T este modelul potrivit.

Reglajul digital este un avantaj al acestui aparat auditiv cu baterii, adică este fără fir și nu trebuie să vă faceți griji că se termină bateria, pentru că o puteți schimba oricând dacă aveți una cu voi. Pachetul include și o cutie de protecție, iar dacă vă faceți griji în ceea ce privește potrivirea, sunt dopuri siliconice de mărimi diferite. Se adresează atât adulților, cât și persoanelor în vârstă cum sunt bunicii și nu numai.

CLAUSTEEL

  • Reîncărcabil
  • Carcasă de protecție
  • Trei moduri de funcționare

Avem un aparat auditiv de ultimă generație și se vede după designul elegant, caracteristici și calitate. Ca și o noutate, reduce zgomotul de fundal, astfel că veți auzi destul de bine pe interlocutori, dar trebuie să alegeți și adaptorul potrivit pentru urechi.

O soluție modernă vine cu tot cam ce aveți nevoie și lăsând la o parte funcțiile, veți vedea că pachetul include și o carcasă de protecție, astfel că devine ușor un aparat auditiv de buzunar. Nu știu cât este de rezistent la apă, deoarece nu este specificat nimic în acest sens, motiv pentru care trebuie să fiți atenți când vă deplasați în exterior când plouă. Eventual o soluție ar fi să purtați o pălărie ori aveți varianta ce se introduce doar în ureche, cum e cea de jos.

EvoSmart G12 Premium

  • Maxim 40 ore de funcționare
  • Construcție mică
  • Suficient de performant

Ați tot căutat un mini aparat auditiv care nu se vede, adică unul foarte mic? Atunci aveți un bun exemplu mai sus care este oferit de un producător care chiar a reușit să se remarce pe acest segment, adică al aparatelor auditive aproape invizibil, adică au o culoare care este apropiată de cea a pielii. Nu este un model chiar minuscul, chiar dacă pare din imagine, ci este precum o cască. Din specificații putem concluziona că este un produs performant chiar dacă dimensiunile sale îi mai reduc din durată de funcționare, pentru că nu a putut fi pus un acumulator mare.

Nu veți avea nici un obstacol în a-l folosi, în special că și manualul de utilizare este în limba română.

eGRO GM-106BT Premium

  • Set de două
  • Cu bluetooth
  • Chip digital

Există și aparate auditive cu bluetooth adică care pot fi conectate la telefon, iar butonul M are o funcționalitate importantă în acest sens, adică în funcție de interacțiunea cu el, veți activa una dintre numeroasele sale funcții. De exemplu, puteți prelua apeluri printr-o simplă apăsare, adică nu trebui să folosiți o cască separată. Așa puteți asculta la radio sau orice altceva fără prea mult deranj.

Sunt două la pachet, dar producătorul vă oferă și posibilitatea să cumpărați doar unul. Tehnologia bluetooth reduce semnificativ din durata de funcționare astfel că ar trebui cam la 2-3 zile încărcat, în funcție de orele de utilizare și de nivelul ales.

Felul cum arată nu diferă cu mult față de alte branduri, așa că la acest capitol, nu prea aveți cum să fiți indeciși.

Ghid de achiziție

Pentru a face achiziția perfectă, trebuie să țineți cont de anumite caracteristici tehnice, recenziile clienților, design, dar nu aș exclude nici alte aspecte:

Tip. Chiar dacă aparatul auditiv intraauricular pare a fi prima opțiune deoarece nu este atât de evident, eu v-aș recomanda să vă gândiți foarte bine deoarece s-ar putea să vă nu mai placă de pe el termen lung deoarece trebuie să-l introduceți bine în ureche ca să nu cadă. De aceea modelul denumit BTE, ar trebui să fie prima opțiune și sunt foarte multe opțiuni.

Utilizare. Este recomandat pentru hipoacuzie, adică trebuie să fiți diagnosticați cu această problemă de sănătate. Astfel de achiziții se fac în urma recomandării medicului, iar aparatul auditiv extern poate fi aproape oricare, adică nu trebuie să fie unul ce se face reclamă la TV.

Compatibilitate. Majoritatea sunt universale, adică pot fi pune la care ureche doriți și în funcție de cât de tare vreți să auziți, puteți seta nivelul de la butonul rotativ.

Volum. Aveți setări și un buton pentru alegerea nivelului dorit, iar o valoare maximă de ieșire este undeva la 130 dB pentru cele mai multe modele existente pe piață.

Autonomie. Aceasta este influențată de construcție, adică cel intraauricular nu oferă o valoare atât de mare pentru că acumulatorul este mic. Varianta cu baterie tip Zinc-Aer oferă cea mai bună autonomie.

Lasă un comentariu