Black Friday România 2024: lista magazine, cataloage, oferte, știri

Evenimentul Black Friday 2024 se anunță unul cu cele mai mari reduceri din an datorită faptului că an de an magazinele acumulează tot mai multă experiență. Foarte interesant este că în fiecare an sunt mai multe magazine care doresc să participe la eveniment.

Cele mai bune oferte:

Magazine la care Black Friday a început:

Listă cu magazine la care Black Friday o să înceapă în curând:

Abonează-te pe mail pentru oferte suplimentare.

[contact-form-7 id=”7140″ title=”Sendy”]

Black Friday România e pe 11 noiembrie 2022 deoarece atunci e Black Friday la eMAG. De câteva zile aceștia pun în fiecare zi pe site ce oferte vor fi de Black Friday.
Dacă vă interesează oferte la alte magazine atunci trebuie să știți că acestea încep din 21 octombrie și țin până la sfârșit de noiembrie (25 noiembrie).

Alături găsești o selecție cu magazine online de la care postez coduri reducere și oferte din timpul anului și de Black Friday.

Dacă sunteți de părere că Black Friday e o înșelătorie sau pe românește o țeapă prin care cele mai importante magazine din lume conspiră într-o cameră întunecată pentru a crește prețurile și a le reduce mai târziu atunci nu citiți mai departe. Acest ghid nu e pentru dumneavoastră.

Dacă sunteți o persoană care știe că unele magazine fac reduceri masive de prețuri pentru ca dvs. să puteți obține oferte bune fără să vă bateți capul atunci citiți mai departe.

În cazul în care sunteți interesat, vă putem arăta ofertele care se vând cel mai mult și bine în fiecare zi.
Acestea nu sunt cele din revistele publicitare, cele care vor să vi le vândă pentru că au negociat o marjă bună sau pentru că au o mulțime pe stoc.
Scriu despre cele mai bune oferte, cu produse care sunt cumpărate de mii de cititori care vizitează acest blog.

Dacă sunteți interesat atunci abonați-vă în lista de mai jos pentru cele mai bune oferte de Black Friday.

Black Friday România

Această sărbătoare comercială e și în România din 2015. Magazinul care a promovat acest eveniment și l-a adus în țara noastră e eMAG.

Top vânzări de Black Friday

M-am gândit să fac un mic top cu cele mai bine vândute produse de Black Friday din anii precedenți, așa încât dvs. să țineți cont atunci când vreți să vă cumpărați ceva anul acesta.

 • Supermarket: Dacă e să ne uităm la produsele din top vânzări ale anilor precedenți atunci vedem produse utile în gospodărie precum detergenți, tigăi, oale și altele
 • Console: Întrucât se apropie sărbătorile multă lume se orientează înspre console precum PlayStation sau Xbox
 • Laptopuri: Acestea sunt populare tot timpul anului, iar de Vinerea Neagră vânzările explodează.
 • Telefoane mobile: Acestea ai devenit din mijloace de comunicare gadget-uri și mai nou accesorii indispensabile. Sunt niște calculatoare care pot fi purtate în buzunare și cu ajutorul cărora ai toată informația din lume la tine, tot timpul. Ca întotdeauna cele mai populare telefoane sunt iPhone-urile.
 • Roboți de aspirare: Sunt niște ajutoare în gospodărie care ne fac viața mai ușoară întrucât sunt complet autonome.
 • Periferice: De la carduri de memorie, memorii USB, SSD-uri și HDD-uri

Care sunt magazinele care au Black Friday?

Dacă e să ne luăm după Vinerea Neagră din anii anteriori atunci majoritatea magazinelor vor lua parte la această sărbătoare.
Printre principalele magazine se numără eMAG.

Recomand să vă orientați înspre magazine online și să le evitați pe cele fizice deoarece s-ar putea să nu aibă produsele pe stoc ori prețurile să nu fie bune.

Magazine participante la Black Friday 2024: eMag, Flanco.

Cei de la evomag.ro organizează reducerile de Black Friday în perioada 28 oct – 27 noi 2022 și menționează că au crescut stocurile cu 50%. După cum vedeți, la ei acest eveniment durează o lună.
Însă, reducerile vor fi organizate în 4 runde. Probabil că în fiecare săptămână vor fi alte produse la ofertă.

Spre deosebire de anii anteriori, din acest an produsele vândute de evomag.ro sunt disponibile pe emag.ro, elefant.ro și cel.ro. Adică și-au integrat produsele în aceste marketplace-uri. Nu știu dacă reducerile sunt valabile doar pe evomag.ro sau sunt valabile și pe marketplace-uri.

eMAG.ro

eMAG e magazinul online care a inițiat în România evenimentul Black Friday. Din 2015, în fiecare an sunt oferite extrem de multe produse la reducere. Acesta e motivul pentru care vedem asociate cuvinte precum „Black Friday eMAG”.

Întrucât infrastructura rutieră e mai specială în țara noastră, evenimentul Black Friday e mai devreme cu una sau două săptămâni față de data din SUA. Astfel coletele ajung înainte de Crăciun. Încă de la început, conceptul de Black Friday România este egal cu eMAG Black Friday.

Dacă la alte magazine întâlnim Black Friday de primăvară, de vară, de toamnă etc, la eMAG avem Black Friday doar într-o singură zi pe an. Probabil că din această cauză reducerile sunt mai bune sau mi se pare mie?

Catalog eMAG de Black Friday

Catalogul de oferte al celor de la eMAG e unul dintre cele mai impresionante (mai impresionant decât catalogul Flanco de Black Friday), iar în unii ani publicau cu ceva timp înainte catalogul și unele din ofertele care credeau ei că vor fi populare.

Probabil că lista produselor eMAG de black Friday va conține console precum Xbox și Playstation. mai mult ca sigur că acestea vor avea reduceri foarte bune și vor fi în stocuri ceva mai mari decât în timpul anului.

Lista Black Friday eMAG cu cele mai bune oferte o găsiți alături.

Ofertă pentru abonamente Genius

În anul 2020 s-au oferit 18 luni la preț de 12 pentru cei care-și achiziționau abonament Genius. Poate că și în anii ce urmează va fi oferită această ofertă. Nu știu nimic despre eventual oferte pentru abonații Genius.

Trebuie să subliniez că acest eveniment nu trebuie confundat cu Revoluția Prețurilor, Stock Busters sau Ziua eMAG.
De asemenea la emag.ro nu există Cyber Monday sau Cyber Week, dar în schimb există Crazy Sale.

Argumente pro și contra

Nu e niciun secret că de când a fost preluat Black Friday și în țara noastră, importanța acestui eveniment a scăzut. Acest motiv e datorat în principal faptului că mai multe magazine organizează tot timpul anului evenimente de genul BF de vară, de iarnă, de primăvară etc. Dar, cu toții știm că există doar un singur BF, iar acesta e în o singură zi din luna noiembrie. Pentru cei care acceptă acest lucru există niște motive pentru care aleg să profite de reducerile cu ocazia acestei campanii, iar cele mai importante sunt alături:

 1. A fost adoptat de mai multe magazine online
 2. Ne ajută să cumpărăm cadouri pentru Crăciun și sărbătorile adiacente.
 3. Reducerile sunt reale și foarte bune în același timp.

Argument contra ar fi că ține doar o zi. Iar altul ar fi diluarea de care am scris mai sus. Acest lucru se datorează faptului că unele magazine organizează BF de mai multe ori pe an, iar alții timp de o lună.
După cum am scris mai sus, la emag.ro nu vei vedea BF de primăvară, de vară sau de toamnă cum e la alte magazine.

Când este Black Friday 2022 Romania la eMAG?

Dacă te întrebi când începe Black Friday eMAG atunci trebuie știut că acesta e în luna noiembrie în a doua vineri, adică 11 noiembrie.

Când începe Black Friday eMAG?

Dis de dimineață. Niciodată nu a fost precizată o oră anume. Întotdeauna s-a precizat că va începe de dimineață.
Unele persoane pierd întreaga noapte pentru a prinde cele mai bune oferte, dar probabil că cel mai bine ar fi să dormiți noaptea și să verificați dimineața.

Cât ține eMAG Black Friday?

Acest eveniment de cumpărături ține doar o zi la magazinul emag.ro. La alte magazine acest eveniment ține chiar și 6 săptămâni, însă la eMAG avem doar o zi pentru a face cumpărăturile de Vinerea Neagră.

Flanco.ro

În perioada aceasta (21 oct – 30 noi) e Black Friday Flanco 2022, iar cu această ocazie multă lume este în căutarea de oferte Flanco electrocasnice de Black Friday.

În acest articol voi evidenția cele mai bune reduceri Flanco Black Friday. Asta deoarece de Black Friday ai reduceri și la Flanco, nu doar la eMAG sau alte magazine.

Catalog Flanco Black Friday 2024

Catalogul celor de la flanco.ro este disponibil online, fiind împărțit în 12 categorii (de la electrocasnice, televizoare, laptopuri și până la telefoane).
Aceștia pun la dispoziție și cataloage tipărite însă e mai bine să-l studiați pe cel online deoarece conține mai multe informații.
De asemenea recomand să cumpărați doar de pe Internet deoarece în magazinele fizice produsele e posibil să aibă stocuri limitate.

Câteva din cele mai bune reduceri sunt cele din lista de alături:

În rândurile care urmează am să mă axez pe a prezenta produse din categorii populare. Nu înainte de a scrie că cei mai mulți sunt în căutarea de electrocasnice și caută după oferte Flanco electrocasnice Black Friday.

Electrocasnice – oferte Flanco electrocasnice Black Friday

Probabil că de Black Friday cele mai căutate sunt mașinile de spălat. Iar, alături găsiți de Black Friday Flanco mașini de spălat. Întrucât mașina de spălat haine e un electrocasnic folosit frecvent, e bine să alegeți modele care sunt cu clase cât mai bune. Mă refer la clase de eficiență energetică.

TV – Black Friday Flanco televizoare

Cu ocazia evenimentului Vinerea Neagră avem reduceri foarte bune la televizoare. Recomand să vă uitați și la televizoarele care vin de la Allview, Horizon și alte branduri care nu sunt la fel de „mari” precum Samsung sau Lg. Asta deoarece s-ar putea ca reducerile să fie mult mai mari la ele.
La modă sunt modelele cu ecrane cât mai mari, adică de la 43, 49 inci.

Telefoane – Flanco Black Friday telefoane

Ce BF e acela fără „smartfoane” la ofertă?
Sunt foarte multe telefoane la ofertă, însă cred că cele de la Apple vor fi cele mai căutate. Hai să fim serioși, toată lumea e interesată de iPhone-uri. Oferte foarte bune o să găsiți și la telefoane care vin de la „producători” români (Allview, iHunt etc).

Laptopuri – laptop Flanco Black Friday

Chiar dacă pe parcursul timpului notebook-urile și-au pierdut din importanță, dacă vrei să scrii un referat ori să navighezi pe Internet atunci un laptop ar fi cea mai bună variantă. Laptopurile sunt fruntașe pe partea de productivitate. Când vei naviga pe Internet pe un laptop nu o să ai ochii la fel de obosiți precum ar fi în cazul în care ai naviga de pe un telefon.

Probabil că observați că la magazinul online flanco.ro avem o durată extinsă a evenimentului, adică mai mult de o lună (șase săptămâni).
Dacă te întrebi când e Black Friday la Flanco, atunci (după cum am scris mai sus) acest eveniment e în perioada 21 oct – 30 noi 2022.

Pentru produsele cumpărate cu ocazia acestui eveniment avem disponibile serviciile magazinului. Printre acestea numărându-se „retur 45 zile”.

Dacă ați găsit și alte oferte bune atunci nu ezitați să le postați în forumul de comentarii de alături.

Când e Flanco Black Friday?

Acest eveniment de cumpărături e în perioada 21 octombrie – 30 noiembrie 2022.

Când începe Vinerea Neagră la flanco.ro?

Nu e specificată o oră anume la care începe acest eveniment, iar din această cauză presupunem că de dimineață din prima zi specificată.

Cât ține BF la Flanco?

După cum se poate vedea din răspunsul de mai sus, acest eveniment ține puțin mai mult de o lună.

De final trebuie să recomand acest eveniment de cumpărături, iar dacă ați găsit și alte oferte bune atunci nu ezitați să le postați în forumul de comentarii de alături.

Evomag.ro – Catalog Evomag Black Friday 2024

Acest magazin este specializat mai mult pe produse IT&C, adică laptopuri, televizoare, telefoane etc. Spre deosebire, Flanco este specializat pe electrocasnice.

Pe parcursul anului, acest magazin are și alte promoții similare, una din acestea purtând numele de Winter Black Friday. E organizată undeva la începutul lunii februarie. Din păcate, magazinul de față alături de altele diluează importanța Black Friday prin faptul că are mai multe evenimente similare (ca denumire) pe parcursul anului.

Cu ocazia acestui eveniment există și Black Friday Corporate care se adresează firmelor. În acest fel putem spune că evenimentul e pentru persoane fizice, dar și juridice. Despre evenimentul Corporate trebuie să scriu că am găsit informații pe unele site-uri, dar nu și pe vreo pagină a magazinului.

Despre magazinul Evomag

Magazinul online evomag.ro e specializat în comercializarea de produse IT.

Acesta a fost înființat în 2005 și face parte dintr-un grup compus din mai multe magazine online. Printre acestea se numără watchshop și toyz. Unul e magazin de ceasuri, iar celălalt de jucării.

Despre reducerile Evomag

Acest magazin are reduceri săptămânale și nu este exclus ca de Black Friday cele 4 runde de reduceri să se reseteze în fiecare marți sau vineri.
Reducerile acestora sunt adevărate și foarte bune. Dar, e posibil ca stocurile să fie unele mult mai reduse comparativ cu cele ale magazinelor consacrate (de exemplu emag).

Când e Evomag Black Friday?

Acest eveniment de cumpărături e în perioada 28 octombrie – 27 noiembrie 2022. Probabil că observați că e cam în aceeași perioadă cu Black Friday de la Flanco (probabil și cu cel organizat de Altex).

Cât ține Black Friday Evomag?

După cum se poate vedea de mai sus, acest eveniment ține 4 săptămâni. Dacă BF-ul tradițional ține o zi, la unii se poate o întreagă lună.

Când începe Black Friday la evomag.ro?

Acesta începe în 28 octombrie, dar nu e precizată o oră anume. Probabil că dimineața acelei zile.

Cum sunt reducerile evomag de Black Friday?

În anii anteriori se anunțau reduceri până la 70 procente. Ce pot să scriu e că reducerile sunt unele consistente. Putem discuta despre laptopuri la 800-900 lei, periferice cu -50% și televizoare de la câteva sute de lei.

Black Friday Devreme la PC Garage

În perioada 29.10-11.11 e campania Black Friday Devreme la PC Garage. Prin intermediul acestei campanii beneficiem de reduceri bune la diverse produse de la acest magazin. Magazinul fiind specializat în componente, periferice și calculatoare de gaming.

Alături sunt câteva produse cu reduceri bune, dar pe site-ul magazinului găsiți mai multe oferte care poate că vă interesează.

Trebuie să remarcăm numele acestei campanii, adică Devreme, și că se va termina exact când va începe Black Friday la eMAG. Pe această cale doresc să vă reamintesc că Black Friday la magazinul eMAG e în 12 noiembrie.

Magazinul online PC Garage organizează Black Friday, iar la ei e mai special deoarece reducerile sunt la produse din categoria gaming. Asta deoarece e un magazin specializat pe această categorie.

La acest magazin avem evenimentul o singură dată pe an și e în aceeași dată ca la eMAG.

Printre categoriile care au fost la reducere anii trecuți se numără SSD-uri, plăci video, monitoare gaming, laptopuri gaming, periferice gaming (mouse, tastatură, scaune) și router-e gaming.

Despre magazinul Pcgarage trebuie scris că există din 2005 și oferă o gamă largă de produse IT&C.
La ei transportul e gratuit la comenzi până în 500 lei, iar livrarea se poate realiza în mai multe moduri (inclusiv la easybox). Un lucru foarte utile e că la ei ai serviciul “Deschidere colet la livrare” așa încât să vezi dacă produsul nu are probleme care pot fi văzute ochiometric.

De ce ai cumpăra de la PC Garage de Black Friday?

Există mai multe motive, dar eu am să subliniez 5:

 • Black Friday o dată pe an. Având acest eveniment doar o dată pe an avem garanția unor prețuri foarte bune
 • Produse de calitate. Nu vând orice așa încât ai convingerea că ai cumpărat un produs de calitate.
 • Stocuri suficiente. Dacă unele magazine au stocuri limitate, cei de la acest magazin au stocuri suficiente de mari și le afișează pe site pe pagina dedicată evenimentului.
 • Ești informat. Primești tot timpul informații în scris cu referire la starea comenzii. În acest fel știi unde e coletul și când ajunge la tine.
 • Transport rapid. Livrează prin curieri serioși așa încât produsul să ajungă rapid și în siguranță.

Black Friday la Elefant

De la început trebuie să scriu că la magazinul elefant.ro Black Friday e de mai multe ori pe an, dar cel din noiembrie e cel mai important.

În acest fel avem următoarele evenimente:

 • Black Friday de primăvară a fost în perioada 24-28 martie
 • Black Friday de vară (Summer edition) a fost în perioada 15-19 iulie
 • Black Friday de toamnă în perioada 9-13 septembrie
 • Black Friday propriu-zis (noiembrie) e în aceeași perioadă în care e și la celelalte magazine

Se poate remarca faptul că la magazinul Elefant aceste evenimente țin 4 zile așa încât să aveți timp să vă gândiți ce să vă cumpărați.

Categorii de produse la ofertă sunt: carte (inclusiv pentru copii și carte străină), parfumuri (femei li bărbați), cosmetice, ceasuri+bijuterii, jucării, articole copii, homedeco, genți, îmbrăcăminte, ochelari, electro, nutriție și vinuri.

De ce ar cumpăra cineva de la acest magazin de BF?

Gamă variată de produse. După cum se vede din categoriile enumerate mai sus, aceștia chiar au ce să vândă.

Transport gratuit peste 149 lei. Mai exact, la pick-up point avem livrare gratuită pentru peste 149 lei (se percep 2 lei pentru procesare), la curier e gratuit peste 300 lei.

Retur gratuit. La acest magazin returul e gratuit în termen de 30 zile.

Black Friday la Profi

Cumpărătorii din comerțul offline au de câștigat prin intermediul campaniei Black Friday a celor de la Profi. Aceasta va fi în perioada 23-24 octombrie și se anunță cu reduceri până la 50%.

Sunt și niște condiții de participare în sensul că reducerea se aplică la al doilea produs identic achiziționat. De asemenea pentru fiecare categorie avem o limită de 6 promoții pe bon fiscal.

Ne este oferit și un exemplu de produs la ofertă, adică toate tabletele de ciocolată vor avea 50% reducere în condițiile menționate mai sus.

Despre brandul Profi trebuie scris că are un lanț de undeva la 1506 magazine, sediul fiind în Timișoara.

Să sperăm că tot mai multe magazine se vor orienta înspre promoții de Black Friday așa încât clienții să aibă de unde alege și să economisească cât mai mulți bani. Mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă.

Din păcate nu am ce link să pun deoarece acest eveniment e valabil doar în magazinele celor de la Profi.

Derivate Black Friday

Black Friday de primăvară

“Black Friday de primăvară” e un eveniment de cumpărături prezent la mai multe magazine online, fiind un Black Friday mult mai mic (un catalog de produse ceva mai redus).

Acest eveniment e prezent la mai multe magazine online printre care se numără Altex, Media Galaxy, Elefant, Answear etc. La eMAG evenimente echivalente sunt Revoluţia Preţurilor, Stock Busters şi Genius Days. La Answear evenimentul poartă numele de Spring Black Friday.

Dacă întrebaţi când e Black Friday de primăvară atunci trebui să ştiţi că e primăvara, dar data depinde de la un magazin la altul.

Efectul evenimentului asupra adevăratului Black Friday (cel de la sfârşitul anului) e pozitiv cât şi negativ. Pozitiv deoarece promovează numele de “Black Friday” şi negativ deoarece îi diluează din importanţă deoarece la unele magazine e Black Friday şi de 3 ori pe an.

De final trebuie spus că acest eveniment nu trebuie ratat dacă vreţi produse care vă interesează la preţuri bune.

Sărbătoriți Black Friday alături de acest blog cu oferte

Vă invit să sărbătoriți ziua de Black Friday alături de acest blog pentru a face economii.

Deci, cei care se întreabă când e Black Friday în România sunt lămuriți.

Mai rămâne de văzut ce promoții eu în această zi specială. Oricum, ei au obiceiul să posteze din timp câteva dintre produsele care le vor vinde și numărul de produse per categorie.
Probabil că acest an va fi și un produs vedetă, serviciu nou sau ceva de genul.

Dacă vă întrebați de ce aleg a doua zi de vineri din noiembrie și nu a patra vineri cum e în SUA atunci răspunsul ar fi că se dorește ca produsele să ajungă la timp către clienți. Adică, înainte de sărbătorile de iarnă și înainte de se da startul la alte promoții (de ex Ziua eMAG).

Întrebări frecvente

Ce magazine participă la Black Friday?

Gama de magazine care participă la eveniment una foarte bogată, lista cu cele mai importante fiind pe această pagină.

Ce reduceri vor fi de Black Friday?

Datorită faptului că an de an participă tot mai multe magazine, oferta de reducere va fi una variată. Întâlnim produse din categorii precum telefoane, televizoare, electrocasnice, laptopuri și până la vacanțe, haine și încălțăminte.

Când este Black Friday?

Black Friday este în două zile diferite deoarece există Black Friday românesc și Black Friday american. Black Friday România este în data de 10 noiembrie 2023 iar varianta americană este în 25 noiembrie.

Lasă un comentariu