Top 10 Cel Mai Bun Carucior 3 in 1 din 2024

Dacă așteptați un copil sau aveți deja unul atunci o să vă ajute articolul de față cu cele mai bune cărucioare 3 în 1.

Înainte de toate, ar trebui să precizez că in zilele noastre un căruț de top pentru bebeluș e unul multifuncțional și de aceea majoritatea sunt de tipul 3 în 1.

Din pacate, nu sunt prea multe modele 2 în 1 întrucât din considerente de marketing și pentru a mulțumii pe toți, producătorii se orientează înspre a face modele cu cât mai multe funcții.

Cel mai bun

Bubu-Still 3728

Acest articol dorește să vină în ajutorul părinților responsabili care realizează că siguranța vine înainte de toate. De asemenea, un preț de câteva sute de lei nu este un efort supraomenesc.

Daca doriti ceva mai simplu atunci puteti merge si pe modele sport.

Care este cel mai bun cărucior 3 în 1?

Trebuie să remarcati faptul că oferta de cărucioare 3 în 1 este mai mare decât cea de modele doar cu Isofix. Acest lucru se datorează faptului că au un preț de achiziție mediu și în plus vin cu o multitudine de funcții utile. Dacă alte modele pot fi utilizate doar pentru anumite intervale de vârstă, modelele de față pot fi utilizate de la vârsta de 0 luni până la cea de 3 ani sau mai mult.

Deoarece pe piață este o abundență de producători și modele de cărucioare, în rândurile care urmează am să va recomand câteva modele foarte populare și de calitate. De asemenea, chiar dacă titlul articolului este cărucioare ieftine și bune, trebuie știut că am ales niște modele în funcție de raportul calitate/dotări. În plus, am ținut cont și de faptul ca produsul să vină de la un producător cunoscut.

Lista de mai jos nu este neapărat un „top cărucioare 3 în 1”, ci mai degrabă o listă cu recomandări în rating-ul fiecăruia. O să găsiți modele ieftine, ușoare sau cu dotări/caracteristici specifice.

Bubu-Still

 • Disponibil în multiple color
 • Landou nou născuți
 • Variantă sport 6-36 luni
 • Scoică auto 0 luni – 10 kg

Cel mai bun carucior 3 in 1 e Bubu-Still 3728. Acesta este unul cu o greutate redusă datorită faptului că are un cadru din aluminiu. Roțile din față sunt unele pivotante pentru manevrabilitate foarte bună în spații înguste dar pot fi fixate și pe direcția de mers. În cazul în care sunteți interesați de greutatea setului trebuie știut că este vorba de 14,9 kg. Este un produs unisex la care șezutul poate fi poziționat cu spatele spre părinte sau cu fața spre părinte.

Din păcate nu are bază isofix, dar în schimb are o scoică auto care poate fi utilizată pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 luni și până când au 10 kg. Construcția e una solidă, dar și ușoară. Acest lucru se datorează în principal faptului că materialul din care e făcut cadrul e aluminiu. În privința vârstei, trebuie să știți că acesta este adresat copiilor de la 0 luni la 36 luni. Asta deoarece vine cu landou pentru nou-născuți (0-6 luni), mod sport (6-36 luni) și scoica auto (despre care am mai scris că e pentru 0 luni până când copilul are 10 kilograme).

Coccolle Ravello

 • Cadru de 6kg
 • Coșuleț auto
 • Compact

Modelul de față este considerat unul ultra compact. Nu neapărat datorită greutății cadrului de circa 6 kg, ci dimensiunilor reduse. Mai exact discutăm despre niște dimensiuni ale cadrului pliat de 58 x 64 x 33 cm.
Evident că are și un coșuleț pentru mașină acesta utilizându-se cu ajutorul centurii în trei puncte. Se menționează faptul că în mașină copilul trebuie pus cu spatele înspre direcția de mers. Pentru mai multe detalii recomand să citiți manualul de utilizare.
Dacă vă interesează vârsta minimă și maximă pentru care poate fi utilizat acest model atunci trebuie să vă precizez că este de la zero luni până la 13 kg.

Coccolle Melora

 • Cadru aluminiu
 • Pentru copii 0-13 kg
 • Spătar reglabil până în poziție somn

Pentru cei interesați de un căruț 3 in 1 ieftin le recomand modelul acesta de la Coccolle. Nu doar că este un cărucior multifuncțional, dar are și unitate sport. Iar dacă vreți să-l puneți pe copil să adoarmă atunci trebuie să știți că spătarul acestuia este reglabil în trei poziții până în poziția de somn.
Setul este unul destul de bogat. În aceasta fiind prezent și coșul auto care conține toate accesoriile necesare. Producătorul menționează că în mașină este folosit cu ajutorul centurilor mereu cu spatele la sensul de mers. Pentru detalii recomand să citiți instrucțiunile.

Chipolino Estelle

 • Pentru bebe 0 luni – 15 kg
 • Circa 9 kg

Un astfel de căruț pentru copii 3 in 1 ar trebui să ocupe un loc fruntaș într-un eventual top. Modelul acesta are o greutate variabilă în funcție de cum e asamblat. În esență cadrul cu roți are 7 kg, iar partea sport are 2kg. Ca în cazul altor modele, și acesta vine cu scaun auto. Iar un alt lucru util, precum la alte modele, e că spătarul e reglabil pe 3 poziții.

Chipolino Duo

 • Pentru gemeni
 • Multiple culori

Există cărucioare 3 în 1 și pentru gemeni, iar un model pe care-l recomand este acest Duo Smart de la Chipolino. Denumirea smart din titlul produsului vine de la faptul că e un aparat multifuncțional.

Poate fi utilizat pentru copii cu vârsta minimă de 0 luni, până când aceștia au greutate de 15 kilograme. (Se referă la o greutate per șezut.) Mulțumită cadrului din aluminiu, acest produs are o greutate de circa 15 kg.
Vine la pachet și cu câte un scaun auto care se va dovedi potrivit pentru copii nou-născuți și până când au greutatea de 13 kg fiecare.

Chipolino Camea

 • 0 luni până la 15 kg
 • Spătar reglabil 3 poziții
 • Scaun auto
 • Greutate cadru + parte sport de 11 kg

Printre multitudinea de cărucioare copii ieftine 3 in 1 și a făcut prezența și acest model care are o greutate redusă și o multitudine de funcții. Vine ca o variantă de buget pentru cei care nu vor să mai dea bani și pe un scaun auto. Asta deoarece setul conține și așa ceva. Față de alte modele 3 in 1, acesta este modul care se adresează copiilor de la 0 luni până la greutatea de 15 kg. Asta ne arată că e vorba despre un produs trainic. Foarte util copiilor nou născuți se va dovedi faptul că spătarul este unul reglabil pe trei poziții. În acest fel puteți să îl reglați pe poziția somn poziție care este recomandată copiilor mici.

BabyLux

 • Bază Isofix
 • 4 în 1
 • 15 kg

Dacă vrei doriți un cărucior 3 in 1 cu isofix atunci nu găsiți prea multe variante. Acest lucru se datorează faptului că acestea cu un preț exagerat de mare care depășește 1700 RON. Din această cauză mulți părinți nu cumpără așa ceva.
Punctul de atracție a acestui model este baza isofix. Mulți consideră că un scaun auto nu este suficient de sigur dacă nu există și o bază isofix. Acesta este și motivul pentru care există acest pachet care conține totul, inclusiv acea bază.

Lionelo Mika

 • Disponibil în multiple culori
 • Variantă 2 în 1 și 3 în 1

Modelul Mika este foarte popular deoarece o dimensiune a roților medie înspre mare. În felul acesta, căruciorul nu va ieși în evidență în mod negativ. La lucru care trebuie apreciat la acest căruțe ca vine într-o multitudine de culori. De asemenea nu trebuie să uit în a preciza că este ușor de manevrat. Acesta este unul dintre avantajele unui model cu roți mari.
Dacă dintr-un anumit motiv nu aveți nevoie de un model 3 în 1 atunci acesta este disponibil și în varianta 2 în 1.

Cui se adreseaza: E o optiune valabila pentru cei interesati de un carucior 3 in 1 cu roti mari. Cred ca vedeti din imagine ca e vorba despre niste roti considerabile.

Lionelo Amber

 • Garanție 5 ani
 • Greutate maximă copil 22 kg

Căruciorul Lionelo Amber 3 in 1 este unul compact care poate fi utilizat de la naștere pana la greutatea maximă admisă de 22 kg. Este dotat cu un parasolar mare și fantă integrată pentru o călătorie confortabilă și o ventilație perfectă. Această copertină/fantă e căptușită cu un material care reflectă razele UV așa încât la interior temperatura să fie menținută optimă.

Permite reglarea inclinării spătarului și a picioarelor, are roți gonflabile cu amortizoare și blocare roti, precum și centuri de siguranță în 5 puncte. Este disponibil in două poziții de așezare: cu fața în direcția de mers sau cu spatele înspre direcția de mers. Este spațios, are un mâner versatil pentru transport, o saltea moale și un scaun confortabil pentru copii denumit Astrid. Acest scaun are funcție de transport și vine cu o garanție de 60 luni din partea producătorului Lionelo.
Setul Amber este unul adresat copiilor cu vârsta între 0 și 48 de luni. Nu doar că este un produs de calitate ci e unor garantat la 60 de luni. Construcția este una solidă dar în același timp compactă și ușoară. Ultimul lucru este datorat faptului că are un cadru de aluminiu așa încât greutatea pachetului să fie de 20,8 kg.

Referitor la pliere trebuie spus că este una simplă și reduce mult dimensiunile acestuia. Un alt lucru despre care trebuie să știți e că roțile sunt unele gonflabile.

Kidscare Veneto

 • Roți din cauciuc EVA
 • Cadru aluminiu
 • 0-3 ani
 • Spătar 3 poziții
 • Greutate redusă

Veneto 3 in 1 de la Kidscare este un cărucior multifuncțional pentru copii, care include landou, parte sport și scaun auto tip scoică. E recomandat de la naștere până la aproximativ 3 ani. Este realizat din materiale de calitate, are un design modern, elegant, compact și este ușor de utilizat. Are un cadru ușor din aluminiu, mâner ajustabil pe înălțime, suspensii integrate pentru confortul bebelușului, spătar reglabil in 3 poziții, sistem de frânare pe rotile din spate, roti cu cauciuc tip EVA.

Deoarece vine în multiple culori este potrivit pe băieți sau fete. Carucianul poate fi configurat în varianta cadru plus landou pentru nou născuți, iar în felul acesta are o greutate 10,4 kg. Iar un alt mod de a configura ar fi cadru plus parte sport, care per total are o greutate de 9,7 kg. Este și un mdoel sport, iar partea sport e una reversibilă în sensul că poate fi orientată înspre părinte ori înspre sensul de mers.

De să alegi un cărucior 3 în 1?

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta inspre un aparat de acest fel.

E multifunctional. Cel mai important ar fi caracterul multifunctional, adica se poate utiliza in mai multe feluri. In acest fel o sa puteti plimba copilul prin oras pe roti, in acea scoica ori in masina (as recomanda ca pentru aca ceva sa fie echipat cu isofix).

De asemenea, deoarece am vazut ca multa lume e interesata de modele cu roti mari as dori sa ma aplec si asupra acestora. Există mai multe motive pentru care ar trebui să alegeți un model cu roți mari, dar am sa ma indrept inspre cele mai importante 3:

Ofera o plimbare lină: roțile mari pot ajuta la absorbția șocurilor și a denivelărilor de pe drum, oferind o călătorie mai lină pentru copilul dumneavoastră. Acest lucru poate fi deosebit de important dacă intenționați să îl folosiți pe teren accidentat sau pe suprafețe neuniforme.

E manevrabil: Anvelopele mai mari ale roților pot face mai ușor de manevrat landoul, mai ales dacă trebuie să faceți viraje bruște, să treceți peste borduri sau alte obstacole. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă locuiți într-o zonă urbană cu multe trotuare.

E foarte solid: Roțile mari pot fi mai durabile decât cele mai mici, mai ales dacă sunt fabricate din materiale de înaltă calitate.
În cele din urmă, decizia de a cumpăra un căruț cu roți mari va depinde de nevoile și preferințele dvs., precum și de terenul pentru care intenționați să-l folosiți.

Ghid cumpărare

Înainte de a cumpăra un cărucior 3 în 1 cu roți mai mari trebuie să vă uitați la anumite lucruri. În funcție de aceste lucruri întreținerea și manevrarea sau vor fi mai ușoare sau mai puțin ușoare. De exemplu, dacă luați o variantă cu roți gonflabile atunci o dată pe an va trebui să umflați roțile. Iar dacă luați un model cu cadru din oțel atunci trebuie să mă așteptați ca acesta să aibă o greutate ceva mai mare decât unul un cadru din aluminiu.

Mărimea și greutatea sunt factori importanți de luat în considerare atunci când alegeți un cărucian, deoarece pot influența ușurința sau dificultatea utilizării și transportului.
De obicei, au o greutate cuprinsă între 10 și 15kg, dar există și modele simple de 7kg.
În privința dimensiunilor, sunt modele de 90x60x110 (Lxlxh) cm.

Roți. Majoritatea cărucioarelor 3 în 1 vin cu roți pline din spuma Eva sau cauciuc, dar mai sunt și altele care vin cu roți care trebuie umflate (adică sunt cu aer). În cazul roților pline mentenanța este una minimă, deoarece trebuie doar unse din când în când. În schimb la roțile goale (adică cu aer) trebuie umflate din când în când cu pompa.

Un lucru care ar trebui adăugat e că nu doar căruțurile 3 în 1 pot avea roți mari, ci există și alte modele cu roți mari.

O opțiune cu roți mari se va dovedi o opțiunea mai bună față de unul 2 în 1 deoarece vine cu mai multe funcții și poate trece cu ușurință obstacolele. Acest ultim lucru se datorează faptului că are roți supradimensionate. Acesta vor ajuta la o mai bună absorbire a șocurilor și la depășirea obstacolelor (de la gropi și până la borduri).

Principalul motiv pentru care cineva ar alege un cărucior bebe care să aibă roți mari ar fi faptul că acesta se poate deplasa fără probleme. În acest fel există mai puține șanse ca roțile să se împotmolească în diverse șanțuri sau gropi care le ați putea întâlni pe trotuar.

Greutatea pe care o poate susține. Spre exemplu, un model pentru gemeni poate susține o greutate de circa 30 kg, adică de 15 kg pe șezut. Un alt lucru care merită menționat e faptul că poate avea o greutate de aproximativ 15 kg.

Nou sau sh? Recomand cărucioarele noi pentru gemeni deoarece în cazul acesta beneficiați de un aparat de calitate superioară și cu garanție. Dacă alegeți un model la mâna a doua, puteți avea șansa să prindeți un model care are diverse defecte din fabricație ori ca urmare a unei utilizări improprii.

În opinia mea nu ar trebui să cumpărați ceva second hand deoarece acesta poate avea probleme pe partea de siguranță, confort, durabilitate și igienă.
Prioritatea unui părinte ar fi să cumpere un model nou și să se asigure că acesta este o investiție sigură și durabilă pentru copilul lor.

Manevrabilitate. Acestea nu sunt greu de manevrat, însă trebuie să țineți cont de faptul că lățimea unui astfel de cărucior pentru gemeni poate fi de aproximativ 100 cm (adică un metru). Din această cauză trebuie să mergeți cu el pe trotuare mai late sau să aveți grijă să nu loviți alți pietoni.

Bugetul. Un așa produs costă undeva la 700-1000 lei. În opinia mea, nu ar trebui să așteptați Black Friday pentru a cumpăra o trasurica deoarece oferte găsiți pe parcursul întregului an.
Pe ansamblu perioada Black Friday poate fi o oportunitate bună pentru a cumpăra un model 3 în 1 la un preț accesibil, însă trebuie să vă asigurați că faceți o achiziție bună și că este potrivită pentru nevoile copilului și ale dumneavoastră.

Tipuri

Un astfel de produs poate fi de mai multe feluri, dar în esență cele mai des întâlnite sunt 3 în 1, 2 în 1 și duble (pentru gemeni).

Cele 3 în 1 sunt preferate de multă lume deoarece sunt multifuncționale sau convertibile. Acest lucru presupune că poate fi utilizat pentru copii nou-născuți pentru copii mai mari de șase luni, dar și că un scaun auto. Diferența dintre cele 3 în 1 și 2 în 1 este prezența unor dotări – de obicei un coș de cumpărături sau ceva de genul.

Modelele duble nu sunt doar pentru gemeni, ci și pentru copii de vârste diferite. Sunt o mulțime de motive pentru care v-ați orienta înspre un căruț de gemeni.

În opinia mea, cele pentru bebelușii gemeni sunt o opțiune convenabilă pentru familii cu gemeni. Acestea sunt proiectate special pentru a se potrivi nevoilor familiilor cu gemeni. Sunt mai largi decât modelele obișnuite, oferind astfel mai mult spațiu pentru cei doi bebeluși.
De asemenea,

Producători

Pe piață există numeroși producători de cărucioare, majoritatea acestora fiind producători europeni. Recomand să vă uitați mai mult la ceea ce aveți nevoie de la un așa produs decât de la cine vine. Probabil că o alegere bună ar fi în funcție de necesități, brand, preț și ceva cu greutate medie.

Din rândurile de alături o să vedeți că majoritatea cărucioarelor sunt Made in Polonia, Bulgaria sau alte țări din Europa. Asta dacă interesează cine și unde le produce.

Pe piața din România găsim mai multe branduri și nu există prea mare diferență între produsele acestora. În cea mai mare parte dintre producători discutăm despre unii din Uniunea Europeană, iar din această cauză calitatea produselor lor este una superioară.

Lorelli este o firmă bulgară de cărucioare pentru copii care e pe piață de 20 de ani. Aceasta aparține de firma bulgară Didis OOD. Sediul firmei este în orașul bulgar Șumen. 1

Chipolino e un alt producător bulgar, sediul fiind localizat în orașul Plovdiv. Face parte din grupul MaxEurope care are afaceri chiar și în producția de jante de biciclete.

Mikado e un brand polonez și se ocupă cu realizarea de produse pentru copii.
Ei menționează că fabrica lor produce și vinde cărucioare de copii de peste 30 de ani în toată Europa. Fabrica Mikado este situată în Ostrów Wielkopolski, Polonia. 2
Profilul de producție include modele pentru un copil, pentru gemeni și pentru tripleți.

Coccolle (DHS Baby) e unul românesc și aparține de Eurosport DHS. Acesta a fost înființat în 2005 și are rolul de a pune bebelușii pe primul loc.
Brandul DHS Baby a fost creat în ideea de a oferi celor mici siguranță maximă într-un design plăcut și la un preț avantajos.
Brandul Coccolle a apărut și din dorința de extindere. Inspirat de epicentrul modei și stilului – Italia – produsele Coccolle reprezintă gama medie cu un design care fură ochii.

FreeOn e un producător sloven, prezent pe piață mai bine de 10 ani. Sunt specializați în produse tip cărucioare sau derivate pentru stradă, mașină, acasă și dormit.

Bubu-Still aparține de firma Pastell Impex SRL din Drobeta Turnu Severin. E o firmă românească prezentă pe piață din anii 90. Aceștia sunt specializați în produse pentru copilul tău.

Kidscare. Această firmă e una românească și distribuie produsele Kidscare în România. Produsele sunt unele adresate copiilor.

BabyLux este o firmă poloneză specializată în produse premium pentru copii.

Lionelo e un producător din Polonia specializat în produse pentru copii și mame. În portofoliul lor de produse intră cărucioare, scaune de copii, baby monitors și altele.

Concluzie

M-am gândit să vă recomand cel mai bun cărucior 3 în 1 cu Isofix deoarece acest tip de căruț devine din ce în ce mai popular. Trebuie să precizez faptul că modelele cu bază Isofix sunt considerate premium și au un preț mai mare. Costul de achiziție superior este datorat și faptului că pe piață sunt puține modele din care să alegi.

Dacă sunteți proaspăt părinte sau părinte în devenire, găsirea căruciorului perfect pentru micuțul dumneavoastră poate fi o sarcină ușor descurajantă. Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață este ușor să te simți copleșit și nesigur în a alege ceva.
Nu numai că aceste tipuri de cărucioare oferă trei moduri diferite de utilizare, dar dispun și cele mai avansate tehnologii de siguranțe precum sistemul Isofix. Cele trei moduri de funcționare sunt utile deoarece se adaptează în funcție de nevoile copilului tău și în funcție de cum acesta crește.

Întrebări frecvente

Ce înseamnă cărucior 3 in 1?

Un carucior 3 in 1 este un produs multifuncțional, care pe lângă produsul propriu-zis mai are posibilitatea de a fi transformat în scaun auto și vine cu un accesoriu suplimentar sub forma unei genți bagaje sau ceva de genul.

Am dorit sa fac si aceasta mentiune deoarece multa lume nu stie ce inseamna un asa produs.

Cum se întreține un cărucior 3 în 1?

Am patru sfaturi de întreținere pentru cărucioarele de copii tip 3 în 1 cu roți supradimensionate ori normale:

1. Periodic curățați și lubrifiați roțile.

2. Verificați presiunea aerului din roți dacă este vorba despre roți care trebuie umflate. Acest lucru e unul deosebit de important pentru o rulare fluida.

3. Inspectați suspensia și frânele. Aceste lucruri tin de siguranta, dar si de linistea copilului.

4. Depozitați într-un mod corespunzător căruciorul atunci când nu îl folosiți.

Referinte:

 1. lorelli, Despre, Link ↩︎
 2. mikado, Despre fabrica Mikado, Link ↩︎

Lasă un comentariu