Christmas in July la eMAG 2024, vezi ce oferte merită

Pentru câteva zile cei de la eMAG au campania Christmas in July. E o campanie de reduceri pentru cei interesați de laptopuri până la aparate de aer condiționat.

Campania anunță reduceri până la 60 procente și e în perioada 13-15 iulie.

Oferte bune

Câteva reduceri bune sunt alături:

Recomandări din partea mea

Recomandarea mea ar fi să vă uitați spre frigorifice, aparate de aer condiționat și ce aveți nevoie în gospodărie.
Dacă frigiderul vechi nu mai face față la vremea caniculară de afară atunci acesta e un semn că e “obosit” și că ar trebui schimbat.
Aparatele de aer condiționat nu mai sunt un lux, ci o necesitate dacă locuiți la curte sau la bloc. Acestea au funcții utile care fac reglarea loc ușoară și ca aerul să nu fie exagerat de rece. Astfel de funcții poartă numele de I Feel (Follow me) sau Wind Free. În cazul în care nu vreți să vă bateți capul cu montajul sau meseriași atunci puteți să mergeți și pe varianta unuia portabil. Pentru că decât nimic e bun și portabil.

De unde vine numele

Dacă vă întrebați de unde a venit magazinul ce acest nume pentru evenimentul de reduceri atunci trebuie știut că e un nume împrumutat. Nu e ceva unic întrucât conceptul de “Christmas in July” există încă din 1892 (conform Wikipedia). Acest concept presupune petreceri, întruniri cu tematică de Crăciun în luna iulie. Au fost și filme în 1940 și 1979 cu această temă.

Lasă un comentariu