Cel Mai Bun Leagăn Electric pentru Bebeluși 2024

Nu puteți stă tot timpul cu cel mic și căutați o soluție să-l țineți liniștit și ocupat, atunci probabil că aveți nevoie de cel mai bun leagăn electric pentru bebeluși, care poate fi de mai multe tipuri: cu sistem legănare/balansare, vibrații (cu baterii), muzică etc. Unele dintre ele pot fi controlate prin telecomandă ori aplicație mobilă, adică prin bluetooth, deci prețurile pot fi cam mari în anumite cazuri. Unele includ și alte accesorii utile, cum ar fi plasa de țâțari, acoperitoare pentru umbră sau jucării.

Ce leagăn de copii pentru interior de tip electric să aleg?

Am pus mai sus trei recomandări de balansoare electrice pentru bebeluși, primul este multifuncțional, iar următoarele sunt mai de buget, adică accesibile. Vă puteți mulțumi și cu un leagăn electric pentru bebe ieftin, deoarece are funcțiile de bază și nu aveți nevoie neapărat de telecomandă, melodii sau cine știe ce construcție moderne cum am văzut la unele. Muzica o puteți reda chiar voi de pe un telefon sau de pe televizor, iar calitatea audio va fi cu siguranță mai bună decât ar oferi un fotoliu balansor pentru bebeluș acționat electric.

Sunt câteva magazine care le recomandă și e unde vă recomand să-l cumpărați și nu de pe olx sau altă platformă unde se vând produse la mâna a doua. decât să cumpărați un produs aparent bun, dar uzat, mai bine faceți din prima un model cu garanție în câteva sute de lei.

Care sunt cele mai bune balansoare pentru bebeluși?

Am făcut un top cu leagăne electrice pentru bebe, dar aș zice că ordinea nu prea contează pentru că acestea sunt destul de diferite și toate sunt apreciate de cumpărători. Puteți citi chiar și opiniile părinților, dacă nu sunteți siguri ce să alegeți pentru bebe.

Primul model prezentat este și cel mai bine echipat, adică este unul multifuncțional. De aceea a fost ales de mulți părinți sau făcut doar cadou, plus că sunt disponibile și alte două variante aproape similare, diferențe sunt doar la partea de construcție.

EvoSmart BB07

 • Cu acoperiș rabatabil
 • Plasă protecție țânțari
 • Cu telecomandă

Acesta este cel mai bun leagăn pentru bebeluși cu muzică, iar modelul prezentat este varianta de mijloc, adică nu este nici scump, dar nici ieftin. După cum am menționat mai sus, sunt disponibile încă două versiuni, adică vorbim de EvoSmart BB06, care este varianta anterioară, și EvoSmart SW care ste cea cu un design mai modern. Puteam să fi menționat modelul SW care arată foarte bine, dar nu e cu nimic mai diferit de cel de sus.

Poate fi setate trepte de viteză diferită, însă pentru început puteți putea cea mai mică treaptă din cele cinci disponibile. Nu mai trebuie să vă obosiți când aveți un astfel de leagăn pentru bebeluși muzical, iar melodiile sunt prestabilite, mai exact sunt 10 cântece.

Din specificațiile sale, reiese faptul că poate fi folosit până la 8 luni și în limita a 9-10 kg, adică nu e atât de robust precum altele, dar nu cred va fi un motiv să-l evitați. Nu trebuie să vă faceți griji când sunt pene de curent, pentru că leagănul de bebeluși cu melodii funcționează și cu baterii. E inclus un adaptor curent alternativ în cazul în care nu vreți să puneți patru baterii AAA.

Poate fi cadoul ideal pentru botez, în cazul în care nu vreți să dați un plic cu bani și cred că veți ieși mai bine financiar cu acesta.

Lionelo Pascal Scandi

 • 12 melodii liniștitoare
 • Pliabil
 • Greutate în jur de 3-5 kg

Dacă nu vă plac cablurile pe jos, atunci ar trebuie ales balansoar bebeluși cu baterii, adică unul care oferă doar vibrații și un carusel muzical aflat în partea de sus. Cele două baterii AA care trebuie puse în el, oferă o autonomei de funcționare de circa 180 minute

Are un sistem de balansare manual și nu electric, de aceea are și un preț mai mic, adică vorbim deja balansoare bebe ieftine. Chiar dacă are un preț mic, calitatea nu dezamăgește că doar vorbim de un brand cu experiență în domeniu, plus că nu este singurul model de la acesta.

Cu siguranță, va fi încântat de el, dar există și alte modele similare dacă nu vă place culoare ori forma. Un balansoar cu vibrații pentru bebe este ceva mai simplu, dar vine cu acele ajustări, până la pliere completă, cazul în care vreți ca el să și doarmă în el.

Vibrațiile și melodiile au rol de calmare, însă pot fi activate doar manual pentru că nu aveți telecomandă. Asamblarea acestor produse durează foarte puțin și nu sunt necesare scule de niciun fel.

Novokids iSwing

 • Învârtire la 360 grade
 • Conectare la priză
 • Are telecomandă

Cel mai bun balansoar bebe multifuncțional și pliabil este modelul de mai sus care oferă destul de multe, chiar dacă pare a fi destul de compact. Se poate vedea imediat că are acel acoperiș mic care poate fi extins cu o plasă de insecte, mai precis, este una anti-țânțari.

La prima vedere acest leagăn electric de copii nu diferă cu mult de cel de la EvoSmart, dar sunt mici diferențe care pot fi sesizate,. Nu aș zice că una ar fi mai bun decât celălalt deoarece vorbim de producători nu foarte cunoscuți, plus că va fi folosit cam până ce copilul va atinge greutatea de 9 kg sau până la 6 luni, cupă cum menționează mulți producători.

Sunt leagăne care suportă o greutate maximă de 12kg ori 18kg, însă aceste limite de greutate sunt menționate doar în specificațiile produsului.

Caretero Bugies

 • Suspendat
 • Suportă o greutate maximă de 12 kg
 • Rotativ la 90 grade

Dacă căutați o opinie despre acest leagăn de bebeluși suspendat, veți vedea că este un model destul de apreciat și nici nu putea fi altfel deoarece: poate funcționa pe baterii (L20) sau cu adaptor AC, se rotește la 90 grade, suportă o greutate mare, are numeroase jucării detașabile, spătar reglabil, carusel rotativ, capotină detașabilă cu plasă anti-țânțari, ham cu prindere în 5 puncte etc.

Deci sunt o mulțime de motive pentru ar merita să-l luați în considerare chiar dacă la prima vedere nu pare să fie nu știu ce leagăn de copii mici. Are și temporizator care poate fi setat pentru o anumită perioadă de timp, adică 8, 15 sau 30 minute.

Avem un leagăn cu jucării bebe în partea de sus și sunt ceva mai frumoase și numeroase decât în cazul altora. Se vede doar din imaginea de prezentare că avem un nivel de calitate superior și nu ar merita să treceți doar cu vedere peste acesta, chiar dacă costă cam mult.

KikkaBoo Winks Mint

 • Mișcare laterală
 • Baldachin 3 în 1
 • Port USB

Dacă prima recomandare vi s-a părut cam scumpă și nici nu v-a plăcut cum arată, poate că acesta va fi pe placul vostru pentru că este un balansoar bebe de tip 3 in 1, adică poate fi folosit în diverse moduri. Ideea e că poate dormi în el, poate fi legănat, se poate juca cu acele mici jucării de sus și chiar asculta muzică. Poate fi transformat rapid chiar și în scăunel, dacă vreți să-l hrăniți.

Panoul de control se află în aceeași locație, de unde se pot alege să cânte melodiile prestabilite (sunt 15). Dacă pentru unele leagăne electrice pentru bebeluși, trebuie să aibă o vârstă minimă de cel puțin3 luni, în cazul acestuia vedem că poate fi folosit încă de la naștere.

Spătarul poate fi reglat la majoritatea modelelor, însă nu toate sunt leagăne electrice cu telecomandă, adică doar unele controlate de la distanță, iar cel de sus se numără printre ele și puteți alege aceleași funcțiile care le vedeți și pe panoul de control.

KinderVibe seria BaBy Kitty

 • Disponibil în numeroase culori
 • Oferă vibrații calmante
 • Suportă o greutatea maximă de 18 kg

Pentru aceia dintre voi care tot ați căutat un leagăn electric de 0-18 kg, adică care să poată fi folosit o perioadă mai lungă ca și scăunel, dar în modul de legănare trebuie respectată greutatea maximă acceptată de 9 kg. Aveți diverse modele pe diverse teme, adică My Little Dreamer, HappySwing, SoftSwing, BabySwing și HappyBunny. Efectiv este același model dar cu alte jucării, husă, dar mulți au ales pentru cel roz care este și în imaginea de sus, dar există o variantă cu mai mult roz dacă vreți să fie mai bine evidențiat.

După forma sa, se poate ajunge la concluzia că este are un sistem de legănare manual, iar ce ține de partea electrică sunt vibrațiile calmante. Deci este un leagăn bebe pe baterii, iar acea arcadă de jucării nu se mișcă, dar se poate juca cu ele ori le puteți demonta cu totul când vreți să-l hrăniți.

Un balansoar multifuncțional ca acesta costă atât de puțin pentru că nu sunt integrate cine știe ce tehnologii sau mecanisme cum vedem la altele, de vedem așa limitări.

ISP Rocker

 • Sunetele și vibrații calmante
 • Culoare roz
 • Are bară cu jucării

Acest leagăn bebeluși roz este unul dintre cele mai bine vândute produse din categoria sa, motiv pentru care mai sunt disponibile doar două culori, pe roz și albastru. Ideea e că este destul de ieftin și nu reprezintă un compromis pentru voi ori pentru bebeluș. dacă vreți unul pentru băiat, atunci aveți opțiune albastru la același preț și cu aceleași caracteristici.

Dacă nu știți pentru ce vârstă este acest leagăn de bebeluși, ei bine, nu este menționat dar poate fi folosit din prima zi a bebelușului și în limita a 18 kg. Deci ar putea fi folosit chiar și când este mai mare și balansarea poate fi blocată ca la oricare altul. Aveți ajustări și la spătar, adică pot fi setate două poziții.

Pentru vibrații sunt necesare baterii LR20 care nu sunt incluse, însă pentru broască (la modelul albastru) sunt incluse trei baterii L1154 care se activează când trage de mâner. În cazul modelului roz, este un fluture mov.

Caretero Loop

 • Design ușor de pliat
 • 5 viteză de legănare
 • Jucării

Mecanismul sistemului de legănare este diferit la acest leagăn pentru bebe nou născut, iar unii ar zice că este manual, însă nu este așa, ci este tot electric. Direcția sau mișcarea de legănare la acesta este din față-spate, pe când la multe altele este stânga-dreapta, cum se vede la multe modele menționate anterior sau în continuare.

Acesta este recomandat a fi folosit până la împlinirea vârstei de 12 luni, adică 1 an, adică când copilul deja depășește greutatea menționată, plus că poate face deja primii pași i nu mai trebuie să stea atât a timp, ci trebuie să facă mișcare.

Din imagine se vede că este în siguranță, adică are o centură cu prindere în 5 puncte, iar structura oferă o stabilitate bună, iar pe colțuri sunt tălpi antialunecare.

Față de altele, acesta are un senzor de sunet astfel că pornește legănatul când sesizează că bebelușul plânge. Deci vine cu o caracteristică în plus față de altele. Funcționează atât cu alimentator, cât și cu baterii. Aveți control și prin telecomandă care nu lipsește în acest caz.

Lionelo Otto Cozy

 • Pliabil
 • Materiale de calitate
 • Cu melodii și legănare

Acesta mai este numit și fotoliu balansoar bebeluși pentru că este foarte confortabil datorită construcției ergonomice și nu numai. Arată și este destul de robust, dar poate fi pliat ușor într-un timp scurt pentru a-l depozita ușor ca să nu încurcă când nu-l mai folosiți.

Nu este necesară vreo instalare, ci poate fi folosit imediat după despachetare. Se poate programa oprirea după o perioadă stabilită de voi, chiar și până la o oră. Atunci când alegeți un brand cu experiență, vi se oferă și un plus de siguranță, dar și materiale de calitate, adică vedem și acea atenție la detalii.

Acesta este un balansoar bebe cu animale pe arcada de sus și chiar dacă nu sunt foarte multe ori de pluș, acestea sunt simpatice și vizibile. Reprezintă o soluție și pentru cei care călătoresc cu mașina, deoarece prin pliere, acesta ocupă foarte puțin spațiu, dar are și o greutate redusă – 4,25 kg.

ISP Foxy Sleep

 • Diverse modele similare
 • Preț foarte bun
 • Accesibil

Vă doriți un balansoar bebe ergonomic? Aveți o mulțime de recomandări mai sus, însă nu toate sunt la fel, în special dacă vreți să fie legănat manual și ați vrea doar acea parte electrică cu vibrații și/sau melodii care să-l liniștească când voi sunteți preocupați cu altceva.

Cel de sus poate fi găsit și în anumite magazine și sub denumirea de bouncer bebe multifuncțional și reprezintă soluția de buget, dar și pe termen lung, deoarece suportă până 9 kg la balansare și 18 kg când este blocat.

Aș zice că este acel gen de leagăn pentru bebeluși de până în 6 luni, iar când crește mai mare, puteți alege unul din lemn sau chiar de exterior. Adică trebuie să fie mai robust și materialele folosite să fie de calitate superioară.

Din păcate centura are prindere doar în 3 puncte și nu în 5 puncte cum vedem la cele electrice, dar oricum sunteți alături de el când îl legănați. Din opiniile părinților, este o opțiune de calitate, chiar dacă nu este un brand foarte cunoscut.

Tipuri de balansoare pentru bebeluși

Acestea pot fi clasificate în funcție de locul în care vor fi puse, adică de interior sau exterior, construcție, felul cum leagănă bebelușul sau ce caracteristici oferă. Majoritatea sunt concepute de e a fi folosite la interior unde îl puteți supraveghea mai ușor și este în siguranță în cazul în care plecați câteva minute din cameră.

Electric. Acesta este și foarte popular, datorită funcționalității sale și prețului foarte convenabil. Sunt multe branduri noi care le oferă și din părerile lăsate de părinți se poate concluziona că este o opțiune inspirată.

Simplu. Acesta poate fi pentru podea sau de tavan, însă față de cel electric, legănatul este manual, adică cere implicare voastră. dacă nu vă deranjează faptul că vă preocupă din timp, atunci acesta este pentru voi, plus că este foarte ieftin.

Dublu. Mă refer la acel leagăn electric pentru gemeni care sunt comercializate de puține magazine, deoarece multe dintre ele preferând să vândă varianta simplă.

Din lemn. Aceste leagăne din lemn pentru bebe sunt indicate mai degrabă pentru vârste mai mari, adică de la 2 ani în sus când prichindelul poate umbla și nu este necesară centură de siguranță. Acestea pot arăta precum unele animale (căluț, lebădă etc.) sau poate fi chiar din pluș.

Multifuncțional. Pe lângă funcția de bază de legănare, aveți și alte caracteristici: redare cântece, conectivitate wireless, temporizator, diverse setări de intensitate ori viteză, dar mai sunt și alte aspecte.

Portabil. La multe dintre ele se poate demonta baza, astfel că devine rapid un leagăn portabil de bebe și îl puteți lua cu voi până la mașină.

Cu vibrații. Aceste balansoare pentru bebe arată precum cele simple, doar că funcția de vibrații funcționează doar baterii, care de multe ori nu sunt incluse. Din ce am observat acestea nu oferă funcție de legănare.

Cu sistem balansare sau legănare. Probabil ați observat că nu toate leagănele sunt la fel, unele oferă mișcări de legănare de la stânga spre dreapta, iar altele, în față și în spate. Nu aș putea spune care sunt mai bune, însă cele mai populare leagăne sunt cele cu mișcare stânga-dreapta, dar nu cred că are mare importanță. Ideea e să setați o viteză mai mică în primele luni, iar apoi o puteți crește în funcție de preferințele micuțului.

De exterior. Vorbim deja de leagăn de exterior suspendat pentru bebeluși care costă destul de puțin și are un șezut cu o susținere foarte bună, astfel că el nu are cum să cadă din el.

Întrebări frecvente

De la ce vârstă se poate folosi balansoarul pentru bebeluși?

Conform specificațiilor multor leagăne de copii nou născuți vedem mențiunea 0 luni +, adică poate fi folosit chiar din prima lună. Adică dacă nu vreți să-l țineți toată ziua într-un pătuț de bebeluș, atunci puteți alege și un astfel de produs, iar când este mai mare, hrănirea se poate face cu ajutorului unui scaun de masă pentru bebe.

Totuși, trebuie specificat faptul că multe au limita de greutate 0-18 kg specificată, adică vorbim de câțiva ani în care îl puteți folosi, deci ar merita o astfel de achiziției.

Cât costă un leagăn bebe simplu?

Dacă nu vă interesează partea electrică, vibrații și melodii, ci doar un leagăn bebeluși de tip pătuț, atunci trebuie să știți că cel mai ieftin este undeva pe la 100 lei.

Merită un balansoar bebe la mâna a doua?

Dacă vreți unul mai deosebit, iar nou costă cam mult, atunci ați putea lua în calcul o variantă second hand, dar trebuie să vă asumați faptul că este uzat și partea electrică să nu mai funcționeze. Având în vedere prețurile actuale din magazine, alegeți cu încredere un produs nou care și așa îl veți putea folosi câțiva ani, iar apoi fie îl vindeți, fie îl faceți cadou.

Lasă un comentariu