Cele Mai Bune Scaune de Masă pentru Bebe 2024

După cum bine știți nu puteți hrăni bebelușul cu ajutorul unui scaun clasic, ci este nevoie de unul special care poate fi pus la masă și care are și acea centură de prindere ca să nu cadă, în cazul în care este mai activ la mâncare. Cu siguranță ați văzut, ofertele disponibile și nu prea aveți idee pentru care să alegeți, motiv pentru vă voi recomanda cel mai bun scaun de masă pentru bebeluși fie că vreți să fie mai de calitate, fie mai ieftin, dar mai toate sunt transformabile. Cu alte cuvinte, pot fi folosite la masă dar și în alte camere prin demontarea părții de jos.

De la ce vârstă puteți folosi un astfel de scaun?

Un astfel de scăunel de bebeluș poate fi folosit doar de la 4 luni, iar modele sunt destul de numeroase. Unele dintre este sunt atașabile de masă, adică pot fi prinse chiar și de blatul unde luați micul dejun, dar părți preferă cel clasic care poate fi pus oriunde deoarece oferă un plus de funcționalitate și foarte că vreți să-l hrăniți corespunzător și fără prea mult efort, adică dintr-o poziție mai comodă. Un alt avantaj al scaunelor de masă e acela că sunt portabile adică le puteți pune oriunde sau chiar lua cu voi în concediu, cu condiția să fie pliabile și solide cum sunt cele din lemn.

Care este cel mai bun scaun de masă bebe cu roți?

Sunt destul de multe scaune de masă pentru bebeluși mai ieftine în special dacă nu vă doriți să fie multifuncțional, dar în general sunt de tip 2 în 1. Totuși, funcționalitatea nu are limite atunci când nu aveți un buget stabilit și vă interesează să fie cât mai practic. Unele dintre pot fi transformate în scaune mici cu măsuță, au roți pentru a putea fi mutat cu ușurință și în siguranță prin încăpere, coș în partea de jos pentru diverse sau au chiar suport pentru picioare.

Pentru cei care nu au loc prin locuință pentru că și așa este mică, pot alege un scaun bucătărie bebe cu un singur picior sau doar un înălțător, adică se fixează de spătarul scaunului.

Scaun de masa bebe pliabil Chicco Polly Progress 5 in 1

 • Îl puteți folosi chiar de la naștere, adică pentru nou născut
 • Înălțimea poate fi ajustată pe 8 niveluri
 • Spătarul reglabil

Vezi preț emag Vezi preț chicco

Dacă nu mai aveți răbdare pentru a folosi un anumit tip, vă recomand cel de sus care este unul multifuncțional - 5 în 1. Spre deosebire de restul, acesta în puteți folosi chiar dacă bebelușul nu are vârsta minimă necesară și puteți să înclinați spătarul pentru a obține poziția optimă pentru el. Funcționalitatea acestuia nu are limite, adică îl puteți utiliza și ca înălțător, în special dacă copilul este mai mare. Dacă vreți să-l puneți la masă, atunci copilul trebuie să aibă cel puțin 6 luni, după cum recomandă toți producătorii. Foarte ușor de transportat datorită designului pliabil și greutății scăzute. Roțile ajută mult mutarea scaunului dar sunt însoțite și de frână.

Scaun de masa bebe ieftin Juju Eat&Play

 • Poate fi transformat în scăunel și măsuță
 • Tăviță dublă reglabilă
 • Numeroase culori

Vezi preț special

Avem mai multe modele de la Juju, însă eu v-aș recomanda Eat&Play sau chiar versiunea îmbunătățită dacă vă doriți un design mai stabil și rezistent în timp. Se poate vedea că nu se adresează celor care vor să călătorească cu el, însă este destul de compact și ușor, astfel că puteți găsi loc pentru el. O să vă placă mult acesta deoarece este disponibil într-o varietate mare de culori, însă și restul modelelor care am ales să vi le recomand. Copilul este în siguranță în acesta și stă foarte confortabil deoarece vi se oferă și o pernă mare care o puteți spăla foarte ușor în mașina de spălat. Pe măsuță este loc chair și pentru micile sale jucărioare.

Scaun de masă copii ieftin Little Mom Nordic Green

 • Vârstă între 6 luni și 6 ani
 • De tip 2 în 1
 • Centură în 5 puncte

Vezi preț special

Arată destul de bine pentru cât costă, dar este și foarte confortabil deoarece vine cu acea husă generoasă din piele ecologică. Un scaun de luat masa bebe ieftin nu vine cu acel coș din partea de jos, dar nici cu suport pentru picioare. Cu alte cuvinte, prețurile sunt destul de justificate în multe situații și nu cred că ar avea rost să dați mai mult de 200 de lei pe el. Îl puteți pune mai oriunde și poate fi mutat cu ușurință pentru că are doar 3,6 kg, însă nu este chiar atât de fragil, pentru că suportă o greutate maximă de 50 kg. Producătorul oferă variante similare pe multe alte culori, în cazul în care culoarea are importanță (pentru a se asorta cu restul mobilierului).

Scaun masă bebe pliabil KinderVibe

 • Se pliază în două mișcări
 • Vine cu roți universale cu frâne
 • Husa și tăvița sunt detașabile

Vezi preț special

Culoarea nu este o problemă pentru că aveți opțiuni dar și alte modele în cazul în care nu vă palce ceva la el. Am ales să vă prezint pe acesta deoarece este foarte popular, poate pentru că oferă mult pentru cât costă și nu ocupă spațiu când nu-l folosiți, adică are un sistem de pliere foarte bine gândit. Probabil că mulți dintre voi stați la bloc și spațiul este destul de limitat, dar nu ați vrea un model atașabil de masă, ci mai degrabă practic. De aceea, varianta clasică cu picioare la care poți atașa și roți, pentru a-l hrăni într-o altă cameră, reprezintă o variată bună. Acea tăviță poate fi reglată pe adâncime ca bebelușul să ajungă cu ușurință la mâncare.

Scaun de masă bebe multifuncțional WowStep

 • Loc de depozitare în partea inferioară
 • Ușor de curățat
 • Impermeabil și rezistent la pete

Vezi preț special

Acesta are un design piramidal ca multe altele, deci nu poate fi pliat însă dacă-i demontați picioarele, va ocupa și mai puțin spațiu (45 cu 38 cm, față de 60 cu 53 cm). Materiale sunt realizate din materiale de bună calitate adică puteți să-l ștergeți cu ușurință și nu se pătează, astfel că va fi ca nou. Nu trebuie să lipsească locuința niciunei familii, plus că vine cu multe facilități (centură în 5 puncte, suport pahar, măsuță detașabilă etc). Este recomandat doar pentru copii cu greutate maximă de 20 kg, adică vorbim de vârste cuprinse între 6 luni și 6 ani. Doar după cu marată, se poate ajunge la concluzia că este un produs de calitate, dar reiese și din părerile părinților.

Scaun de mâncare bebe Joie Mimzy Snacker

 • Înălțimea se ajustează foarte ușor
 • Pliere simplă dintr-o mișcare
 • Greutate de numai 6,6 kg

Vezi preț special

Nu ne vom uita doar după modele foarte ușoare, ci trebuie să fie realizate din materiale de calitate și să fie destul de bine gândite. Joie oferă câteva modele interesante cum este cel de sus, iar dacă vi se pare că are o culoare cam pretențioasă, există o alternativă pe gri sau multicoloră. Sistemele de reglaj al înălțimii, poziției spătarului dar și pentru pliere sunt destul de interesante, că doar vorbim de un brand cu experiență în domeniu, de aceea și prețurile sunt puțin mai mari. Na-m ales să vă prezint modelul rotativ pentru că are un preț de două mai mare, însă dacă vi se pare util, atunci merită luat în considerare.

Întrebări frecvente

De unde cumpăr scaun masă bebe ieftin 2 în 1?

Sunt destul de multe magazine care le comercializează, însă unele oferă spre vânzare modele marcă proprie, iar altele chiar de la alte branduri. Anterior am recomandat câteva produse foarte populare și de calitate în acel preț și de la cele mai populare magazine online. Având în vedere că-l veți folosi câțiva ani, nu ar trebui chiar să vă zgârciți, în special dacă veți mai aștepta un bebe pe viitor.

De la câte luni se pune bebe în scaun de masă?

După cum specifică și mulți producători, îl puteți pune în scaunul pentru masă bebe de la vârsta de 6 luni, până la vârsta de 4 ani. Mă refer la scaunele special concepute pentru copil și nu la cele care stau adulții care nu sunt sigure și prea joase pentru a-l hrăni corespunzător, plus că mai e nevoie și de un suport sau o măsuță pe care să-i puneți farfuria.

Până atunci puteți alege fie un pătuț pliabil bebe, fie un leagăn electric pentru bebeluși.

Cât costă un scaun de masă pentru copii?

Scaune bebe de masă ieftine sunt pe la 150 lei, însă nu sunt foarte solide și sunt realizate în pare parte din plastic și nu vine cu pernuță sau centură cu prindere foarte bună. Un scaun pentru bebe bun este pe la 200-300 lei, însă poate să depășească și 1000 lei dacă vreți să fie de firmă.

Lasă un comentariu