Top 5+ Mini Camere de Supraveghere Spion în 2024

Tehnologia a avansat destul de mult în ultimii ani, astfel că vedem gadgeturi tot mai performante, dar și mai compacte. Un gadget foarte util poate fi o mini cameră de supraveghere spion care poate fi folosită la interior sau exterior, dar ascunsă, pentru a înregistra sau transmite live, în funcție de modelul ales. Există minicamere spion rezistente la apă și praf cu acumulatori integrați, dar și cu fir, care pot filma, înregistra local și chiar transmite live. Performanțele de filmare pot fi afectate de mărimea ei, dar și de brand, adică nu putem compara camere de supraveghere foarte mici cu cele clasice care le montați pe perete.

De ce să alegeți o cameră spion?

Mici. Aceste mini camere de luat vederi spion sunt destul de populare deoarece pot fi ținute în buzunar, le puteți pune oriunde fără a ieși prea mult în evidență sau poate că alegeți să achiziționați accesorii de fixare, în cazul în care vreți să le luați cu voi în drumeții sau excursii.

Numeroase modele. În funcție de dorințe acestea vin în diverse forme, dar și performanțele lor diferă. În funcție de ce aveți nevoie sau ce buget ați alocat, vă recomand mai multe tipuri de camere mici de filmat care sunt oferite de diverși producători. Unele dintre ele sunt destul de ieftine, însă performanțele de filmare sunt conform prețurile, iar altele oferă specificații de top pentru cât de compacte sunt.

Nu vă oprește nimeni să folosiți un baby monitor pentru a vă supraveghea locuința sau pe cineva drag care are anumite probleme de sănătate.

Recomandare cameră spion

După cum am menționat anterior, mărimea dispozitivului nu este atât de importantă atunci când vă doriți o calitate video satisfăcătoare, însă dacă căutați cea mai mică cameră de supraveghere pentru a fi mai puțin evidentă în birou sau în altă încăpere, atunci nu aveți nevoie de o rezoluție filmare superioară sau tehnologii de top, eventual doar tehnologie cu infraroșu (vedere nocturnă). Printre cele menționate sunt și astfel de modele, ca voi să găsiți exact ceea ce căutați și la un preț foarte bun.

Lista de jos cuprinde câteva mini camere de supraveghere mici spion, dar și performante, în cazul în care vă doriți un produs pe care să vă bazați mai mulți ani.

Pix spion EJ-016

 • Arată ca un stilou/pix
 • Opțiune de înregistrare voce, foto sau audio-video
 • Autonomie mare – 2 ore
Vezi preț special

Acest pix cu camera de filmat este un aparat de spionaj interesant, însă cu performanțe limitate de design, adică este destul de compact și poate fi pus ușor la buzunarul sacoului, cămăși sau pantalonilor, prins de o agentă sau îl țineți în mână. Astfel că nu este atât de evident și îl puteți folosi atât pentru fotografiat, cât și pentru filmat.

Aceste camere video ascunse în obiecte reprezintă cea mai bună opțiune de înregistrare deoarece sunt mai compacte decât alte soluții și nu riscați să le scăpați pe jos. Stocarea se face pe un card de maxim 64GB care nu îl aveți în pachet. Pachetul nu este foarte generos cum e în alte cazuri, da este de înțeles pentru că și prețul nu este foarte mare.

Nu e nevoie să aveți un cititor de carduri sau cablu USB, deoarece are interfață pentru conectare directă la USB-ul PC-ului sau laptopului. Pornirea aparatului și a înregistrării se face prin apăsarea butonului de sus și pe anumite funcții trebuie ținut 2-3 secunde, adică nu vorbim de o simplă apăsare.

Zennic Smart Guard ZNC-0079

 • Unghi de filmare mare – 155 grade
 • Posibilitate de redare live a transmisiunii
 • Prindere magnetică
Vezi preț special

Avem o mini cameră de supraveghere WiFi 1080p care o puteți pune cam oriunde prin casă sau să o atașați de ceva datorită prinderii magnetice. Multe dintre aceste mini camere video par destul de mari din imaginea de prezentare, însă este sunt foarte mici.

Dimensiunile ei sunt 46×46 x18 mm, deci este chiar mică, chiar dacă din imaginea de prezentare pare mare, însă e grea – 250 grame. Aveți de ales să filmeze continuu dacă o țineți alimentată sau vă folosiți de bateria reîncărcabilă, care ține cam 5 ore. Vine cu niște funcții interesante pentru mărimea ei, adică detectare mișcare, vedere nocturnă și WiFi. Adică este precum camerele de luat vederi clasice, doar că la un pachet mai mic și cu un senzor de 2MP. Să nu credeți că veți găsi modele cu senzor mai mare în acest buget. Poate fi accesată prin intermediul internetului, dar și a telefonului, pentru că producătorul oferă o aplicație mobilă.

O consider cea mai bună cameră spion pentru că oferă redare live, calitatea video este pe măsură, poate pentru că are și un senzor mare, dar este puțin cam evidentă dacă nu o puneți alături sau printre obiecte.

Aishine AI-IP006

 • Tehnologie Wifi
 • Senzor de 2MP
 • Comunicare bidirecțională
Vezi preț special

Avem o cameră de luat vederi ascunsă în ceas, adică nu face parte din categoria de camere de supraveghere minuscule, care o puteți folosi să filmați diverse timp de 8 ore pe timp de zi sau 3 ore pe timp de noapte. Cardul care poate fi pus în acest ceas trebuie să fie de maxim 128 GB. Aplicația disponibilă pentru acest aparat de spionaj este TinyCam care este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Multe dintre aceste camere de supraveghere ascunse spion au tehnologie WiFi, însă pentru a accesa conținutul de pe ea, trebuie să o conectați la aceeași rețea wireless. Nu trebuie să puneți neapărat card pe ea, ci puteți vedea doar transmisiunea live.

Nu se compară cu soluțiile clasice filmat deoarece distanța de filmare pe Night Vision este limitată la 5 metri, adică cât este și mărimea unei încăperi.

Guesser

 • Card inclus de 32GB
 • Transmitere live
 • Calitate HD
Vezi preț special

Veți vedea că sunt o mulțime de mini camere spion cu transmisie pe telefon, iar cea de sus este una dintre ele. Producătorul o recomandă acelor utilizatori care vor să filme o întâlnire, copii, animăluțele de companie, angajați, bona sau chiar când nu vă aflați acasă, ci la locul de muncă. Pare mare, însă este o camera mică de supraveghere care este destul de discretă datorită faptului că este neagră și fără LED-uri, chiar e greu de observat.

Aceasta poate fi de folos pentru acele familii care vor să supravegheze activitatea unui membru de familie pentru o anumită perioadă, fie că are sau nu are probleme de sănătate. Evident că un astfel de model are o durată de filmare limitată de bateria încorporată, însă poate fi de ajuns chiar și o oră. Există alternative, adică camere de luat vederi mici cu autonomie mai generoasă însă nu sunt chiar atât de compacte ca cea prezentată.

Pentru cei interesați de acest model de mini cameră spy, aveți modelul prezentat, dar care nu este singurul.

Smart Robot

 • Vedere pe timp de noapte
 • Detectarea mișcărilor
 • Rotire 360
Vezi preț special

Chiar dacă arată precum un robot de jucărie, este vorba de cameră de luat vederi mică care are destul de multe dotări sau caracteristici: detectare mișcări, rotire 360 grade, funcție monitor bebe, Two-Way audio. Poate fi instalată cu ușurință și se conectează la rețeaua wireless din locuință, pentru a o putea controla din aplicația mobilă. O puteți pune oriunde și poate capta imagini când detectează mișcare prin locuință, deci poate reprezenta o alternativă la sistemul de supraveghere clasic doar că vă rezumați strict la o mini cameră de luat vederi care nu este montată pe perete sau tavan, ci o puteți pune oriunde în casă: pe masă, pe o etajeră, printre jucării etc.

Îmi place că poate oferi transmisie live chiar și de la distanță, plus că puteți transmite mesaje vocale persoanei cu care sunteți în contact.

Dacă pe alb pare cam evidentă, trebuie să știți că există și o alternativă neagră cu preț și specificații similare. Merită aleasă în special că are caracteristicile PTZ, adică puteți înclina și roti senzorul, dar și așa oferă un câmp vizual generos.

Ezviz DP2C

 • Poate fi montată pe uși sau ziduri cu grosime de 35-105 mm
 • Sonerie integrată
 • Ecran de 4,3 inci
Vezi preț special

Camera de luat vederi minusculă din imagine este mult diferită de restul, deoarece este un gadget de tip 2 în 1, adică atât un aparat de filmat, cât și sonerie. Ideea e că nu sunt necesare cabluri pentru acesta și chiar va fi de folos, în special când aveți musafiri și vreți să știți când au ajuns. Puteți insera chiar și card dacă vreți să înregistreze, dar nu cred că este cazul dacă va fi pusă la ușă și vreți să doar să transmită live imaginea.

Chiar dacă ușa voastră nu are vizor, puteți beneficia de o soluție mai bună, adică puteți vedea chiar pe telefon transmisia dacă aveți aplicația pe telefon. Față de vizorul clasic, aceasta are un unghi de vizibilitate foarte generos (155 grade), astfel că puteți vedea toate persoanele care se află în fața ei. Deci, motivele pentru care merită aleasă pot fi numeroase.

Evident că ușa trebuie să aibă o anumită grosime pentru că ambele aparate trebuie să fie montate de pe o parte și de alta a ușii, adică ele funcționează doar împreună. O puteți monta sau folosi oriunde doriți dar trebuie să respectați grosimea zidului.

GizMondo giz087

 • Modem GSM
 • Conexiune internet wireless sau prin fir
 • Înregistrare pe card
Vezi preț special

O mini cameră supraveghere cu SIM ca cea de sus clar nu o puteți folosi pentru spionaj, dar o puteți monta astfel încât să nu iasă prea bine în evidență, adică undeva sus sau la colțul casei, sub streșină.

Există și mini camere de supraveghere exterior cu WiFi care sunt mult mai compacte decât aceasta doar că pierdeți anumite facilități care le vedeți la cea prezentată, cum ar fi modemul. Conform specificațiilor, aceasta are modem GSM, tehnologie WiFi și comunicare bidirecțională, dar are și slot pentru a introduce cardul pentru stocarea înregistrărilor, în cazul în care nu alegeți să stocați în cloud.

Oferă cam multe pentru dimensiunile ei, însă chiar și funcție de tracking inteligent. O puteți administra de la distanță pentru că are modemul 4G, iar voi o puteți accesa fie de pe telefon, fie de pe PC, indiferent de sistemul de operare. O puteți conecta la un panou solar dacă nu vreți să fie cu alimentare, însă trebuie să încărcați complet acumulatorii înainte să-i conectați la camera de afară.

Aceasta este modelul de vârf, adică puteți alege oricând alta dacă vreți să fie compactă și ieftină, iar senzorul poate fi și de 2MP ca să nu umple atât de rapid cardul de memorie.

OEM

 • Vedere nocturnă
 • 1080p
 • Transmitere live
Vezi preț special

Cred că aceasta este cea mai mică cameră spion menționată, dar cu siguranță nu este singura. Pentru a vă face o idee, dimensiunile ei sunt de 30 cu 30 mm, iar pe adâncime are doar 23 mm. O puteți ține în mână sau chiar în orice buzunar, dar și să o atașați de perete sau un obiect.

Dacă restul modelelor recomandate vi se par cam mari și scumpe, atunci această recomandare cred că vă va fi pe plac. Chiar dacă este atât de mică, vă oferă o rezoluție de filmare Full HD, vedere nocturnă și transmisie live cu sunet. Cât despre calitate, trebuie să înțelegeți că este foarte mică și nu puteți avea pretenții foarte mari, plus că este alimentată de un acumulator incorporabil și reîncărcabil.

O mini cameră spion cu transmisie live reprezintă o soluție discretă de filmare în special că este complet neagră și o puteți atașa de diverse obiecte. În pachet este inclus un suport cu magnet, care este foarte util în anumite cazuri. Autonomia de filmare este de circa o oră și se poate pune card de maxim 128 GB.

Deliny

 • Aplicație pe mobil
 • Rotire 360
 • HD
Vezi preț special

Puteți avea chiar și o cameră de supraveghere mică tip bec ca cea de sus, însă aveți nevoie și de un corp de iluminat care să nu-i limiteze câmpul vizual, dar și să o ferească de ochii musafirilor nepoftiți. Aceste camere spion ieftine pot fi folosite în diferite scopuri, iar numai voi știți pentru ce vreți să o folosiți. Mai sunt și altele ca cea de sus, dar caracteristici tehnice sunt cam identice.

Vi se oferă o aplicație mobilă pentru a vedea transmisia live, dar puteți și roti corpul la 360 de grade, deci nu sunt necesare multe camere ci pe acesta o puneți în centrul încăperii. Are încorporate următoarele dotări: microfon, antenă WiFi, senzor lumină, infraroșu, slot pentru card (e inclus unul de 16GB) și reset. Deci pe partea de dotări nu duce lipsă de nimic, însă în ceea ce privește calitatea, e satisfăcătoare pentru cât costă.

Cu siguranță nu toți o să fie mulțumiți de ea, iar dacă nu aveți un corp pentru ea, o puteți conecta la o dulie specială cu stecher care se bagă în priză.

iUni SQ11

 • Night Vision
 • Full HD
 • Compatibilă Mac OS, Windows, Linux
Vezi preț special

Dacă vă interesează camere minuscule de spionaj, am pentru voi modelul de sus care este destul de apreciat de utilizatori și nu este singurul în acest format. Poate că unii ar fi prefera-o pe negru ca să nu fie atât de evidentă, dar o colora cu un marker.

După cum este și prezentată, este vorba de o camera de filmat minusculă care o puteți pune oriunde și oricum datorită dimensiunilor sale, iar accesoriile din pachet pot fi foarte utile. Poate filma și înregistra la calitate video 1080p cu sunet, iar datele sunt stocate pe un card de 32GB. Este un model foarte discret care poate filma în orice condiții deoarece are chiar și Night Vision.

Această mini cameră supraveghere spion o puteți atașa de un obiect dacă vreți să filmați ceva sau o puteți folosi ca și cameră pe bordul autoturismului, însă nu vorbim de o durată de filmare foarte lungă. Vorbim de o autonomie maximă e 60 minute care poate fi de ajuns în multe situații. Îmi place că are și un sistem de detectarea a mișcării. Trebuie să menționez că este compatibilă cu cele mai cunoscute sistem de operare.

TP-Link Tapo C110

 • Imagine cu rezoluție Ultra HD
 • Stocare locală pe card
 • Funcție alarmă luminoasă și sonoră
Vezi preț special

Spre final, avem o cameră de supraveghere mică de interior cu microfon care o puteți folosi cum doriți, adică pentru a vedea ce fac copii pe acasă sau în alt scop. Ca aceasta sunt multe altele, în special dacă vreți să vă rezumați strict la filmare la interior și unul pot fi destul de mici, plus că pot avea antena WiFi integrată astfel că arată mai bine și o puteți pune oriunde fără să arate puțin ciudat. Pare mare din imaginile de prezentare, însă dimensiunile ei sunt de 67 x 55 x 99 mm, adică e cam cât un ceas de masă.

Acesta se adresează celor care vor o soluție compactă și nu atât de vizibilă, adică care o puteți pune undeva pe o etajeră sau printr-o obiectelor din bibliotecă. Evident că are un suport care poate fi bine să-l fixați în cazul în care vreți ca ea să stea într-o anumită poziție, însă tot nu este atât de evidentă precum cele standard.

Cu acesta puteți viziona transmisia live din locația ei și chiar să transmiteți mesaje vocale, fie cuiva drag fie unui animal de companie. Nu-i lipsește mai nimic, adică are dotări și specificații excelente: calitate filmare Ultra HD, detectare mișcare (veți primi și notificări), stocare locală (pe card de maxim 256GB), alarmă, aplicație mobilă (Tapo), tehnologie fără fir WiFi.

Poate că nu am pus foarte multe modele de camere de supraveghere ascunse mici în lista de sus, dar puteți consulta oferta altui magazin:

Întrebări frecvente

Ce înseamnă camere de supraveghere spion wireless?

Aceste mini camere de filmat se numesc spion deoarece nu sunt la fel de evidente ca și restul, adică sunt mici și de cele mai multe ori, pe negru. Unele dintre ele pot arăta precum un ceas de birou, o jucărie, un accesoriu etc. Deci, cred că ați înțeles ideea, adică nu arată ca și un model convențional. În aceeași categorie pot intra și variantele clasice dacă le montați în anumite locuri, astfel încât numai voi să știți unde se află. Faptul că este și wireless, adică aveți control fără fir și poate funcționa chiar cu baterie.

Ce cameră de filmat spion să aleg?

Vă recomand să nu vă zgârciți, deoarece nu veți avea parte de calitate, atunci când cauți ceva sub 100 de lei. Dacă aveți posibilitatea să achiziționați una de la producători de top, vă recomand să nu ezitați în special dacă o veți folosi des la locul de muncă. Există variante care arată precum anumite obiecte, adică sunt ascunse și nu sunt atât de evidente, dar e de ajuns să fie complet neagră dacă o puneți într-o bibliotecă sau pe lângă alte aparate de pe mobilier.

Cât costă o cameră de luat vederi spion?

Le puteți găsi la orice buget, adică chiar și sub 100 de lei, însă pentru că sunt atât de mici, nu au o baterie prea mare, deci nici autonomia nu este cea mai grozavă. O cameră spion cu WiFi, microfon și toate cele, costă undeva peste 100 de lei.

Lasă un comentariu