Cel Mai Bun Proiector Laser de Crăciun 2024

Pentru cei care nu vor să mai piardă timp cu instalații, cabluri și alte bătăi de cap, am pentru voi cel mai bun proiector laser pentru Crăciun sau petreceri. Acestea aparate pot fi diferite, adică proiecțiile să fie colorate pe verde și roșu sau doar albe dacă vorbim de fulgi de zăpadă. Deci unele pot proiecta chiar și modele în funcție de ce șabloane folosesc, de aceea și prețurile diferă între ele. De asemenea, multe dintre ele funcționează fără probleme la exterior, chiar și la temperaturi negative, doar că la unele durează vreo 10 minute până ce se adaptează proiectorul la temperaturile joase (sub 5 grade). Cu alte cuvinte, nu vor funcționa ambele culori pentru un moment, dar nu trebuie să vă îngrijorați deoarece este normal.

Cel mai bun

Star Shower

Locul 2

SmartGadget

Locul 3

TimeTrade

De ce să alegeți un proiector laser de Crăciun pentru exterior?

Sunt multe motive pentru care merită să optați pentru această variantă, iar dacă comparăm proiectorul de Crăciun cu tradiționala instalație care o puteți pune pe un brad artificial de Crăciun sau chiar pe casă. Principalele motive pentru care merită cumpărat sunt:

 • instalare rapidă. Nu sunt necesare scule pentru a fixa sau găuri în pereți ori pe la geamuri, cum se întâmplă în cazul ghirlandelor luminoase.
 • suprafață mare. Indiferent de mărimea clădirii sau fațadei, puteți ajusta proiecția prin modificarea distanței dintre proiector și suprafață.
 • diverse modele. Unele proiectează modele precum omuleți de zăpadă, Moș Crăciun, fulgi de zăpadă sau doar puncte colorate (verde și roșu).

Singurul minus este prețul, adică prețurile pornesc cam pe la 100 de lei pentru un model decent, însă dacă vreți să vă bucurați de el mai mulți ani, atunci ar trebuie să aveți un buget de 200-300 lei.

Care este cel mai bun proiector laser Crăciun?

Pentru cei care sunt interesați să facă o astfel de achiziție pentru sărbători, dar îl puteți folosi și pentru petrecerea de revelion dacă alegeți varianta fără modele, adică doar cu lumini roșii și verzi, am făcut o listă cu proiectoare laser de exterior/interior care sunt destul de apreciate de utilizatori.

La finalul listei de recomandări am menționat și un model perfect pentru interior, adică care îl puteți amplasa fie în camera copiilor, fie în sufragerie, unde se află și bradul. Primele proiectoare lase de exterior menționate sunt mai scumpe, dar și de calitate.

Star Shower

 • Control prin telecoamndă
 • Efecte de lumini mișcătoare
 • Senzor lumină

Pentru cei care caută să cumpere un proiector laser cu telecomandă de calitate. aveți modelul de sus care este destul de compact și seamănă mult cu acele sporturi de curte. Ideea e că este destul de bine protejat având o carcasă metalică bine sigilată, astfel că prezintă rezistență la umiditate.

Din imaginea de prezentare se poate vedea telecomanda din pachet care permite comutarea rapidă între cele 8 efecte de lumini. Avantajul principal oferit de acesta este că poate fi folosit atât la interior, cât și la exterior. Îl puteți folosi pentru evenimente speciale deoarece proiectează doar puncte colorate și nu figurine sau modele ca la altele.

Nu trebuie să vă faceți griji că afară este zăpadă, deoarece țepușa ușurează instalarea sa fixarea sa în pământ. Nu trebuie să vă faceți griji că nu aveți vreo priză în apropiere, deoarece cablul de alimentare este lung – 5 metri. Poate fi agățat undeva dacă nu vreți să fie pe jos ori expus la prea multe ploi, dar și așa rezistă la praf și apă – IP44.

Are un adaptor la 230V, adică nu trebuie folosit vreun transformator separat. În ceea ce privește suprafața acoperită, în funcție de distanță, putem vorbi de o valoare maximă de 300 mp. Totuși, telecomanda sa are o rază de acțiune nu foarte mare, dar acest mod de comutare între efecte este foarte convenabil.

SmartGadget

 • Modele: puncte, brad sau Moș Crăciun
 • Telecomandă
 • Timer

Chiar și acesta va putea fi folosit pentru petreceri, însă doar dacă alegeți să modul cu puncte. Funcțiile sale sunt și ele importante atunci când vrem să redea într-un anumit fel: timer, constant, timer sau licărește.

Ca și construcție aș zice că nu diferă de restul, dar calitate este peste media pieței, dar este de înțeles pentru că prețul este și el pe măsură. Niciunul dintre produsele menționate nu l-aș considera drept proiector laser de exterior profesional pentru că sunt destul de ieftine, adică exact cum mulți dintre voi doresc să fie. Însă un model puțin mai premium este cel de la Kaemingk care poate ar merita atenția voastră, dar și cel prezentat este satisfăcător de bun. Până la urmă, ambele fac același lucru și nu vorbim de tehnologii foarte avansate, ci de ceva banal.

Nu trebuie să stați treji atunci când aveți acest joc de lumini afară, deoarece puteți seta să se oprească după o anumită perioadă. Puteți programa să se oprească la 30 minute, 3, 5 sau 8 ore. Gradul de protecție este de IP65, iar pentru alimentator este IP44. Deci o să vă puteți bucura de lumini indiferent de vremea de afară, chiar și dacă prognoza meteo va fi una ploioasă ori cu zăpadă.

TimeTrade

 • Diapozitive interschimbabile
 • Se poate temporiza
 • Montare cu țepușă sau fixat de un plan drept

Spuneți adio instalației de Crăciun, deoarece a sosit timpul să faceți o alegere diferită și foarte convenabilă când vine vorba de montare. Mă refer la acest proiector laser cu fulgi de zăpadă pentru exterior și nu numai. Sunt destul de multe modele dintre care puteți alege (12), astfel că nu vă veți plictisi de el pentru că le puteți schimba, plus că aveți câteva opțiuni pe telecomandă. E vorba de 12 diapozitive interschimbabile cu tematică festivă și nu numai.

Veți vedea că îl puteți folosi chiar și de ziua îndrăgostiților ori de ziua iubitei/iubitului, simple aniversări ori chiar cu alte ocazii. După cum au menționat și clienții, vă pot face sărbătorile de iarnă mai frumoase iar copii, dar și restul familiei, vor fi încântați de jocul de lumini.

Specificațiile sale nu diferă cu mult de restul, protecție decentă IP44dică avem un cablu de alimentare cu o lungime de 4,8 metri etc. E puțin diferit, iar acele diferențe vor influența decizia finală, dacă nu prea vă interesează acele modele, atunci oricare din cele deja menționate vor fi pe placul vostru, dar și al celor dragi.

Acest producător oferă numeroase alte produse cu tematică similară, adică merită să aruncați o privire peste oferta sa.

Ibiza Light

 • Compact
 • Ușor de montat
 • Trepied

Pentru cei ce nu știu, acesta este un laser multipunct cu verde și roșu care poate fi folosi pentru diverse ocazii după cum prezintă chiar producătorul. Puteți alege unul dintre cele 9 moduri de funcționare, iar telecomanda va fi de folos în acest sens.

Pe cutia sa veți vedea caracteristicile sale principale și cam ce îl face diferit de restul. Tot de acolo veți vedea că are funcție de temporizare, adică nu mai trebuie să ieșiți seara să-l opriți deoarece e va opri singur după perioada setată. În plus, este echipat cu senzor de lumină, deci va funcționa doar în condiții de luminozitate scăzută, ceea ce este oarecum normal pentru că acele lumini trebuie să fie cât mai vizibile.

Montarea sa se poate face cu ajutorul trepiedului sau îl fixați în sol dacă îl strângeți precum un țăruș. Ideea e că pachetul include absolut tot ce aveți nevoie pentru montare, însă nu îl puteți fixa pe un perete, ci este gândit să fie pus undeva jos.

Acest proiector laser festiv cu lumină roșu-verde îl puteți folosi oricând doriți deoarece acele lumini pot fi de folos și la o mică petrecere.

Star Shower JRH

 • Durată de viață laser 7000 ore
 • Proiectează o mulțime de puncte
 • Cablu de alimentare de 5 metri

Dacă la alte proiectoare laser verde-roșu vedeam o carcasă metalică, la este este din ABS, respectiv PVC. Aș zice că este mai bine din plastic deoarece vorbim de un aparat electric care va fi folosit la exterior și trebuie avut grijă când îl atingeți. De aceea, unele vin cu telecomandă, astfel încât să nu există contact fizic cu el, plus că e mai comod să interacționați așa.

Având în vedere prețul sunt și inconveniente, adică cablu de alimentare scurt, lipsă telecomandă și mai câteva. Chiar și cu aceste lipsuri, aș zice că este la fel de util ca și restul, adică proiectează acele puncte colorate fie pe casă, pomi sau doar alte suprafețele mari. Jocul de lumini nu este atât de diversificat cum vedem la altele, dar nici modele nu sunt de ales.

Cu alte cuvinte, acesta se adresează clor cu pretenții nu foarte mari, de aceea l-am și menționat și cred că vă poate face evenimentele speciale mai deosebite, fie că vorbim de sărbători, fie de aniversări.

OEM

 • 12 moduri de iluminare
 • Exterior (IP44)
 • Consum redus

Acest proiector lumini de Crăciun este destul de similar ca și conținut și specificații cu unul menționat anterior. De aceea, îl puteți considera ca fiind alternativă la modelul respectiv, având în vedere că nu sunt multe pe stoc. Modurile de luminare pot fi schimbate prin intermediul acelor diapozitive, astfel că pentru diferite evenimente, aveți alte modele.

Cu acesta puteți scăpa de niște bătăi de cap, adică nu mai trebuie să alegeți cine știe ce lumini scumpe și care se montează greu, acesta îl amplasați doar în curte sau lângă casă și în băgați în priză. Cablul este suficient de lung astfel că nu trebuie să folosiți prelungitoare care pot să fie cam periculoase când sunt ploi ori ninge dacă nu sunt prevăzute cu izolație bună ca să nu intre apă (cauciuc).

Snow Flower Lamp

 • Proiectează 1001 fulgi de nea
 • Nu necesită baterii
 • Putere 15W

Dacă nu vă interesează prea multă jocul de culori, poate v-ar plăcea mai mult un proiector led Crăciun cu fulgi de zăpadă. Chiar dacă nu a nins, puteți obține un efect similar, dar cu ajutorul unui astfel de model. Aș zice că imită suficient de bine fulgii de nea, însă în acest preț nu beneficiem de prea multe funcții ori de vreun control asupra modului de funcționare, adică nu are acea telecomandă.

Pentru că prețul este atât de mic, nici nu putea oferi mai mult. Puteți alege să-l folosiți la interior, dar și la exterior, dacă vorbim de un eveniment special și nu știți cum să improvizați. Construcția sa este una rezistentă la factori externi, însă nu sunt date informații în legătură cu temperaturile de funcționare, adică vreun interval.

LUXURY Lumi

 • Control prin telecomandă
 • Jocuri de lumini pe verde/roșu
 • Ideal pentru petreceri în aer liber sau la interior

După cum ați putut observa, nu toate sunt la fel, dar au destul de multe caracteristici în comun, astfel că ajunge la modelul prezentat mai care este un proiector de Crăciun cu telecomandă care poate realiza proiecții ca și cele din imaginea prezentare. A nu se înțelege greșit din prezentare, adică e includ doar unul singur.

Producătorul recomandă să nu expuneți ochii la razele laser deoarece sunt radiații. Cu alte cuvinte, nu vă uitați direct la el, de aceea l-aș recomanda strict pentru exterior unde vorbim de mai mult spațiu

Lampa laser are o durată de funcționare limitată, dar din păcate nu poate fi înlocuită. față de alte instalații de sezon, aceasta are un consum infim, acesta fiind unul dintre motivele pentru care unii utilizator aleg această variantă, dar mai este și ceea ce ține de montaj.

ABS

 • Buton pentru schimbarea jocului de lumini
 • Suport tip țepușă
 • Carcasă rezistentă la factori diverși (ploaie, zăpadă, soare)

Am enumerat o mulțime de proiectoare led de Crăciun ca voi să aveți din ce să alegeți, în cazul în care se epuizează stocul la unele. În fiecare an vedem alte modele noi, dar și cele din anii precedenți mai sunt disponibile, dovedind faptul că sunt bune și unele magazine aleg să le comercializeze în continuare.

Cel de sus arată ca un spot de grădină, doar că poate reda jocuri de lumini cu efect de pulsare, însă dacă vă permite bugetul, puteți alege chiar și pe cele cu mai multe funcții, adică care au chiar telecomandă.

Chiar dacă pare a fi o chinezărie la prima vedere, își face treaba, adică specificațiile corespund și la un preț atât de mic, nu aveți cum să primiți altceva în plus.

Din prezentare, se observă ușor că are un cablu de alimentare destul de lung și că se conectează direct la o priză.

Domi Party & Gifts

 • Senzor de sunet
 • Compact
 • Montare simplă

Spre final am să vă prezint un proiector de petreceri și nu numai, care poate fi folosit atât la interior cât și la exterior. Poate părea cam mare, însă nu este așa deoarece este chiar compact și vine la pachet cu niște picioare care țin locul unui trepied clasic.

Îl puteți pune în funcțiune când aveți o aniversare sau vreți să organizați petrecerea de revelion chiar la voi acasă sau într-o sală închiriată. Alături de acesta se poate folosi un generator de fum, astfel efectul este amplificat și atmosfera se schimbă puțin. Jocul de lumini este plăcut deoarece are potențiometru care ajustează frecvența modelelor proiectate.

Având în vedere că acel cablu de alimentare nu este foarte lung, aș zice că este gândit pentru a fi folosit mai mult la interior sau undeva ferit de ploaie ori zăpadă la exterior. Având în vedere că nu este specificat nimic legat de protecția IP, alegeți pe acesta doar dacă vreți să-l folosiți și la alte ocazii.

OEM

 • Își schimbă culorile
 • Ideal pentru copii
 • Silențios

Trebuie subliniat faptul că acesta este un proiector laser interior care poate fi folosit doar cu ocazia Crăciunului, adică sărbătorii Nașterii Domnului. Ca și locație de instalat, puteți alege camera copiilor sau sufrageria însă doar când luminozitatea este scăzută, adică nu și ziua.

E destul de simplu, compact și silențios, iar pentru a-l folosi nu trebuie să faceți mare lucru, adică îl alimentați și alegeți modul de funcționare, static sau mișcare. Cu siguranță, nu-l puteți lua drept cadou pentru cei mici, dar cred că se vor bucura tare mult să-l aibă în această perioadă.

Nu am prezentat proiectoare laser de Crăciun cu panou solar deoarece nu prea au sens deoarece costă ceva mai mult, iar modelele clasice nu consumă chiar atât de multă energie, dar și pentru că pe timp de iarnă nu prea se încarcă bateriile, vremea fiind înnorată pe timpul iernii.

Câteva păreri de final

Cu siguranță, nu am reușit să vă prezint chiar toate tipurile de instalații festiv disponibile, de aceea puteți analiza catalogul magazinul sau doar al anumitor producători. Aveți opțiuni diverse, cum ar fi: perdele, globuri, țurțuri, tuburi, plase și figurine. Majoritatea sunt pentru exterior și vin cu iluminare multicoloră, dar și cu alimentare de la rețea, dar pot fi și excepții (cu baterie).

La ce să te uiți când cumperi un proiector de Crăciun

După cum bine știți, acesta este alternativa mai comodă la clasicele lumini de Crăciun, deoarece se montează și demontează ușor, dar sunt câteva aspecte care nu trebuie neglijate:

Grad de protecție. La multe modele este IP44 și nu e nevoie să fie mai mare deoarece iarna nu plouă chiar atât de mult. Aici aș mai adăuga și faptul că trebuie să fie specificat și la ce temperaturi funcționează, preferabil să fie între -25 grade la 40 grade.

Control. Sunt tot mai populare cele care poate fi controlate de la distanță prin telecomandă, iar tot prin intermediul acesteia puteți seta unul dintre numeroasele moduri de luminare.

Conținutul pachetului. Unii producători pot fi mai generoși, adică pot include diverși suporți sau accesorii, dar asta nu înseamnă că per ansamblu, proiectorul cu lumini de Crăciun este mai bun.

Brand. Nu l-aș considera prea relevant deoarece astfel de dispozitive de iluminat sunt fabricate de branduri mai puțin populare.

Întrebări frecvente

Ce înseamnă sau ce este un proiector laser Crăciun?

Este un dispozitiv care proiectează lumini colorate pe o suprafață, iar în funcție de modelul ales, poate reda puncte colorate ori modele. În general, acestea sunt rezistente la umiditate și praf, dar și la temperaturi scăzute. Dacă vreți să fie de calitate, nu trebuie neglijate aceste aspecte, adică gradul de protecție să fie cât mai ridicat și temperaturile suportate cât mai scăzute.

Cât costă un proiector laser pentru exterior?

Prețurile pot varia destul de mult în funcție de fiabilitatea și gradul de protecție oferit, dar și de specificații, iar iaci mă refer la proiecțiile redate. De exemplu, putem vedea prețuri de pornire de sub 100 lei, dar pot ajunge și la peste 300 lei.

Unde găsesc proiector laser de Crăciun?

Sunt comercializate de multe magazine, însă eu recomand eMag deoarece oferă secțiunea de recenzii, unde utilizatorii pot lăsa păreri pozitive sau negative legate de produsul respectiv. Înainte de a-l achiziționa, trebuie să știți poate fi de interior sau exterior, dar cele mai căutate sunt cele pentru exterior, pentru că înlocuiesc beculețele clasice ce erau agățate peste tot și care se mai defectau după un sezon pentru că nu prea erau de calitate.

Lasă un comentariu