Cea Mai Bună Geantă de Schimbat Scutece Bebeluși 2024

Vreți să ieșiți în oraș cu bebelușul, dar de multe ori nu aveți toate lucrurile cu voi? Poate că ar trebuie să vă gândiți să vă cumpărați o geantă de schimbat scutece pentru mămici și nu numai. Adică o puteți folosi și pentru a lua cu voi laptele, consumabile și alte lucruri utile de care aveți nevoie fie voi, fie copilul. Deci am să vă prezint cea mai bună geantă pentru bebeluși, indiferent că o luați în spate, pe umăr sau o atașați la cărucior. Acest accesoriu multifuncțional va fi util chiar din prima zi la maternitate, adică la spital, deoarece este foarte bine compartimentat, astfel că veți găsi orice foarte rapid, unele sunt chiar și termoizolante dacă luați mâncare sau câteva medicamente.

Ce genți pt bebeluși ieftine recomandați?

Evident că nu toate sunt la fel, unele pot oferi un plus de funcționalitate sau caracteristici dacă sunteți dispuși să cheltuiți mai mult. Modelele menționate anterior nu mi s-au părut chiar scump, adică sunt la prețuri de circa 100-200 și ceva de lei.

Eu vă recomand o geantă multifuncțională pentru mămici, adică cu utilitate mai ridicată și cât mai compartimentată, adică de tip organizator. Cu alte cuvinte, veți găsi cu ușurință absolut totul în ea și aveți loc chiar și pentru cosmetice dacă doriți să le luați mereu cu voi. Aveți posibilitatea să optați și pentru un pachet compus din mai multe piese cum v-am prezentat mai sus cel de la Nichiduță.

Care este cea mai bună geantă pentru mămici

După cum ați putut vedea sunt mai multe feluri sau pentru aceeași bani, puteți avea mai multe piese diferite. Majoritatea pot fi atașate de cărucior în cazul în care nu oferă multe buzunar, plus că vreți să aveți un produs impermeabil, astfel încât să nu se umezească nimic. Indiferent că aveți nevoie de una de mână, de purtat în spate ori pe umăr, aveți suficiente recomandări mai jos, dar sunt și altele în cazul în care sunteți dispuși să cheltuiți mai mult pentru a avea un produs mai de calitate sau cu anumite caracteristici speciale.

CLD – Care Love Devotion Travel Organizer set

 • De umăr sau cărucior
 • Diverse culori
 • Material Waterproof

Avem cea mai bună geantă pentru scutece bebe, adică este una dintre cele mai bine vândute genți de pe piață pentru acest scop. După cum menționează și producătorul, este ideală pentru bebeluși, copii și mămici, adică puteți pune o mulțime de lucruri utile în ea, care le veți găsi cu ușurință.

La multe dintre acestea veți vedea mențiunea “Travel Organizer set cu Changing Pad”, adică puteți lua cu voi cam totul în ea chiar și pentru călătorii, iar acea saltea pe care să-l schimbați nu lipsește (o vedeți în dreapta). Acea salteluță este realizată dintr-un material de calitate, astfel că se întreține ușor, este suficient de mare și nu ocupă spațiu.

Însă acestea nu sunt de ajuns pentru a face alegerea finală, ci trebuie să știți și cam ce puteți pune în ea. De exemplu, în geanta de tip rucsac pentru mămici care este disponibilă în trei culori, e loc pentru o sticlă de un sfert de litru, are buzunar pentru șervețele umede, buzunare izolate pentru biberoane etc.

Se prinde ușor de mânerul căruciorului, astfel că veți avea totul la voi pentru cel mic, iar dacă o veți lua în mână, trebuie să știți că are mânere confortabile.

Lionelo Ida

 • Voluminoasă
 • De calitate
 • Utilizare universală

Chiar dacă arată ca oricare alta care o puteți lua la mână, aceasta este o geantă de mămici atașabilă la cărucior. Are niște curele speciale de prindere pentru mâner astfel că nu va aluneca ori cădea în mers. Este un model universal care poate fi folosit de toate mămicile indiferent că au un copil nou născut sau un bebe mai mare. O puteți folosi ulterior și pentru călătorii sau să vă puneți alte obiecte utile în ea.

Având în vedere calitatea și cât de practică poate fi în multe situații, chiar nu aș trece cu vederea în special că și brandul contează de multe ori. Am prezenta produse Lionelo și cu alte ocazii, iar concluzia a fost aceeași, nu are cum să dezamăgească. Totuși, nu va fi lider de piață pentru că multe mămici se uită și la buget.

Față de cea de tip rucsac, cum e și cea de sus, această geantă bebe de cărucior are un volum mai generos. Nu trebuie să o lăsați acasă când plecați la o plimbare în oraș sau într-o excursie, deoarece nu se știe niciodată când trebuie schimbat scutecul ori să-l hrăniți.

Poate că din prezentare nu se vede, dar include și o geantă cosmetică de dimensiuni reduse, curea de umăr și nelipsitul covoraș impermeabil. Pentru atașare de mânerul căruciorului, are bretele speciale care se pot vedea în anumite poze.

Simply Joy

 • Realizată din material impermeabil
 • Se transformă într-un pătuț de tip pliabil
 • Poate fi cadoul perfect pentru viitori părinți

Dacă nu știți ce să alegeți, un rucsac sau o geantă de bebeluși? Vă spun că e mai ușor să-l purtați în spate sau chiar pe ușor în special dacă are o formă precum cel de sus, care are niște mânere confortabile și ergonomice.

Unii spun că este perfectă pentru călătorii adică nu mai trebuie să luați cu voi cine știe ce pătuț pentru bebe, dar trebuie să-i puneți o saltea suficient de confortabilă, adică nu vă puteți baza pe ce vi se oferă doar în acest preț.

Dacă nu vă place pe gri, aveți și opțiunea de geantă bebe neagră ori roz, iar prețurile sunt foarte apropriate. Deci puteți să o asortați cu vestimentația voastră sau poate să iasă mai bine în evidență.

O geantă multifuncțională pentru bebe este perfectă pentru voiaj, deoarece este de tip 3 în 1, adică este pătuț, oferă suport pentru schimbarea scutecelor și un accesoriu cu care puteți lua cu voi o mulțime de lucruri utile. Nu o să mai fac listă cu ele dar cred că ați înțeles, dar un lucru este cert, o puteți purta sau ține oricum.

Sunt incluse acele bretele detașabile și ajustabile ca să o puteți atașa de un cărucior de copil. Are la interior un compartiment termoizolant în care puteți pune trei biberoane. Deci oferă ceva mai mult decât concurența și ar mai fi câteva aspecte de menționa, însă este cert că nu trebuie neglijată această variantă.

Trepo

 • Elegantă și spațioasă
 • Trei culori disponibile: roșu, negru și albastru
 • Are un buzunar izolat termic

Chiar dacă nu pare să arate precum un ghiozdan multifuncțional pentru bebe, ci mai degrabă precum unul pentru călătorii și nu numai, trebuie să știți că este foarte bine gândit, astfel că veți găsi loc pentru aproape orice. Producătorul a menționat cam ce se poate pune în fiecare buzunar, însă eu nu o să vă menționez acest aspect, ci doar faptul că în față este loc pentru biberoane unde sunt și izolate termic, ca la multe alte genți termoizolante pentru bebe similare.

Dacă vreți să plecați cu aceasta în concediu, trebuie să știți că are următoarele dimensiuni: 16 cu 25 cu 40 cm. Greutatea ei este foarte redusă, adică vorbim de numai 550 grame. Pentru un copil nou-născut este perfectă și o să vă folosiți de ea multe luni sau chiar pentru următorul copil.

Kosiil

 • Include covorașul pentru schimb scutece și o mini geantă pentru accesorii
 • Este căptușită cu PVC și Impermeabilă
 • Excelentă pentru voiaj

Dacă v-ar plăcea doar o geantă de bebe care să o purtați doar pe umăr, atunci am pentru voi recomandarea de sus care este una de buget și de calitate. Nu e de ajuns să luați căruciorul la plimbarea prin oraș, ci e nevoie și de o geantă pentru accesorii bebe, în care se pot pune chiar mai multe, după cum am menționat la altele, doar că nu toate sunt la fel.

Aceasta este realizată din țesătură textilă și are un strat care o face impermeabilă, adică nu trebuie să vă faceți griji când se umezește fie de la ploaie, fie accidental. Buzunarul impermeabil nu este prezent la toate aceste genți și este folosit, în general, pentru scutece murdare, în cazul în care nu vă aflați în apropierea unui coș de gunoi.

Îmi place că față de altele, la aceasta aveți o curea de umăr reglabilă și puteți să o luați mai ușor cu voi în oraș, dar poate fi și atașată de mâner cu ajutorul unor curele care au niște capse sau pur și simplu, cureaua o strângeți peste mâner, că doar e suficient de lungă.

Mama Bag Stella

 • Raport preț/calitate bun
 • Trei buzunare
 • Arată bine

Pentru cei care caută o geantă de schimbat scutece ieftină și nu numai, aveți setul de mai sus care include 6 piese la un super preț. Aici vorbim de următoarele: gentuța propriu-zisă de care vă veți folosi de fiecare dată, o geantă pentru scutece, salteaua impermeabilă pentru a putea schimba cel mic, un portfard și încă o gentuță termoizolantă pentru biberon. Chiar dacă poate nu vă place culoarea, aveți mai două opțiuni similare.

Nu o să ofere caracteristicile unor modele de top, cum vedem la cele de sus menționate unde vedem bretele detașabile și speciale pentru cărucioare. Sunt suficient de încăpătoare, însă unele mămici ar fi preferat să fie chiar mari, dar nici nu poți avea pretenții la un așa pachet generos.

Încap multe în ele destule: mici jucării, o sticlă cu apă și laptele praf, o păturică, pampers și șervețelele umede. Ideea e că nu veți primi o geantă mare pentru lucrurile ce țin de amândoi – bebe și mămică, ci mai multe, astfel că se le împărțiți mai bine și vor fi mai ușor de luat undeva pentru că vor fi ușoare.

Singurul minus e că nu o puteți prinde la cărucior, ceea ce face ca multe mămici să le evite și să aleagă una ca cele de sus, dar nu sunt singurele. Nu este menționat menționat dacă materialul folosit este impermeabil sau nu, dar nu cred că fie în acest preț. Ceea ce mă face să vă recomand una care are o astfel de caracteristică și nu numai.

Qindu

 • Impermeabilă și multifuncțională
 • Material de calitate
 • Încăpătoare

Pentru cei care caută genți pentru cărucior bebeluși, am pentru voi varianta de sus care o puteți agăța sau o purtați doar în spate. Multe mămici au ales varianta neagră, însă am pus poză cu cea pe roz în cazul în care vreți să fie colorată și mai evidentă. Tot din imaginea de prezentare se poate vedea că o puteți ține simplu în mână deoarece cele două mânere pot fi legate împreună.

O puteți folosi ca și geantă pentru cosmeticele bebelușului, în cazul în care veți pleca în concediu la mare sau poate la munte. Evident că e loc și de mai multe în ea, astfel că nu trebuie să căutați o altă geantă de scutece pentru copii.

Quasar & Co

 • 3 compartimente și 8 buzunare pe margine
 • Realizată din fetru (pâslă)
 • Se întreține ușor

Dacă unele modele nu v-au convins de spațiul oferit și de cât de mari sunt compartimentele, atunci poate că o geantă compartimentată pentru bebeluși cum este cea de sus ar fi numai bună. Nu are închidere ermetică ori material impermeabil care să protejeze conținutul, dar nu vă veți mai plânge că vă lipsește ceva.

Se mai numește și geantă-organizator bebe și ca aceasta mai sunt și alte modele tot de la acest brand, doar cu un design diferit, adică vorbim doar de alte culori. O puteți pune fără probleme în mașină sau să o luați în mână, că oricum nu va fi grea.

NEX CARE

 • Ideală pentru schimbarea scutecelor
 • Impermeabilă
 • Perfect pentru călătorii

Chiar și cea anterior menționată, poate fi geanta mamei pentru maternitate, însă dacă vreți să fie închisă și materialul să nu nu fie permeabil la apă, atunci trebuie aleasă o varianta ca cea de la Nex Care. Aceasta este mai ușor de luat în concediu sau doar pentru o ieșire undeva.

Changing Pad-ul nu lipsește și este suficient de mare, să nu mai zic că materialele folosite sunt de calitate, adică durabile și plăcute. Se poate pune cam totul în ea, deci o putem considera fără niciun dubiu, geanta bebelușului pentru spital.

Materialele folosite în confecționarea ei sunt piele ecologică, textil și poliester. Producătorul menționează că este rezistentă la apă și la pătare.

Grasunel

 • Disponibilă doar pe gri
 • Materiale bune
 • Încăpătoare

Dacă vreți să aveți o geantă de mămici pentru maternitate mai compactă, dar să fie și suficient de voluminoasă, atunci cea de sus cred că se califică fără probleme. În ceea ce privește prinderea, are mânere de ținut în mână și barete pentru umeri, adică puteți alege cum să o transportați.

Din imaginile de prezentare se vede că aveți loc pentru câteva scutece, și nu pentru întregul pachet, după cum vedem la unele, dar aveți loc special pentru biberoane, șervețele umede, lapte praf etc. dacă nu aveți alte preferințe, puteți alege cu încredere una dintre aceste genți pentru scutece menționate în acest articol, dar în unele cazuri sunt disponibile și alte culori.

La ce să te uiți când vrei să cumperi o geantă bebe de spital

Organizare. E bine să aibă spațiu pentru mai foarte lucrurile de care aveți nevoie, adică buzunare pe lateral pentru șervețele, pentru biberoane, pampersi, păturică, body-uri etc. Adică să încape mai totul, iar cele care se poată pe umăr sunt și cele mai voluminoase.

Exterior impermeabil. Materialul din care este confecționată trebuie să fie neapărat impermeabil dacă plecați la plimbare și nu aveți umble, dar și cu umbrelă se poate umezi și conținutul său.

Buzunare termoizolante. Acestea sunt gândite pentru biberoane, adică laptele să fie ținut la temperatura potrivită. În acest caz, o soluție diferită pentru mămică ar putea fi un încălzitor de biberoane cu baterii.

Buzunare impermeabile. În acestea se pot pune scutecele murdare, deci vor fi foarte importante când plecați într-o drumeție și nu vreți să aruncați scutecele oriunde.

Multifuncțional. Unele oferă niște funcții în plus care pot face diferența, dar nu le-aș considera ca opțiuni sigure dacă vreți și calitate, de aceea nu ar trebui să vă zgârciți. De exemplu, unii producător includ și un portfard pentru cosmeticele bebelușului, însă poate că voi nu vă veți folosi prea des de acest accesoriu suplimentar.

Salteluța. Aceasta nu trebuie să lipsească din pachet deoarece nu veți găsi ușor alta care să se potrivească în ea, plus că trebuie să ofere anumite caracteristici.

Tipuri de genți pentru mamă și bebe

Trebuie să vă menționez că nu toate gențile sunt la fel și unele pentru că sunt mai mare, pot oferă mai multe buzunare sau spațiu pentru ce aveți de gând să puneți în ele. Astfel că ajungem să le clasificăm pe câteva categorii, astfel ca voi să puteți alege modelul care vi s-ar potrivi. În funcție de felul cum va fi purtată. acestea pot fi:

De mână. Majoritatea au mânere confortabile în partea de sus pentru a fi ținute în mână, nu doar pentru a fi luate în spate ori pe umăr. Astfel că majoritatea intră la această categorie.

De umăr. E mult mai ușor să o luați pe umăr, în special când este plină cu de toate și poate că mai aveți și alte bagaje, cum ar fi cea pentru scutece sau poate că una termoizolantă în care țineți laptele.

Tip ghiozdan. Acesta este și cel mai popular model de purtat și nici nu costă mult datorită dimensiunilor sale. Gențile organizator bebe de mână sau umăr sunt mai mari și puteți pune mai mult în ele decât cele rucsac/ghiozdan.

De tip organizator. Nu toate au mențiunea aceasta, deoarece interiorul nu este atât de bine împărțit la unele, dar e de ajuns să fie menționat faptul că sunt multifuncționale.

Întrebări frecvente

Cât costă o geantă de umăr bebe?

Prețurile pornesc și de la 50 de lei sau chiar sub această valoare, dacă vreți să aveți doar scutecele cu voi, alături de ce mai trebuie pentru schimbat (șervețele umede, saltea sau pătură impermeabilă).

Ce conține geanta de maternitate?

Dacă vorbim de bagajul de maternitate, trebuie să știți că geanta bebelușului trebuie să conțină în principiu hăinuțele pentru bebeluș, care trebuie să fie curățate, adică spălate și călcate. Aici mă refer la body-uri pentru nou născuți, mănuși și șosete, o păturică, dar și bavete, scutece, produse de igienă pentru bebeluș. La plecare din maternitate, adică din spital, trebuie să vă asigurați că mai aveți un rând de hăinuțe de schimb și scaun auto bebe corespunzător.

De unde cumpăr genți de voiaj pentru bebeluși?

Sunt câteva magazine care le recomand pentru că gama de produse este diversificată și de actualitate, adică vi se oferă să cumpărați doar ce este mai nou pe piață.

Cu siguranță, nu merită să alegeți o geantă second hand, în special dacă a fost folosită, datorită igienei. Aceasta trebuie să fie impermeabilă, iar toate hăinuțele trebuie să fie pregătite, iar o listă cu ce ar trebuie să fie în ea aveți mai sus, listă care este valabilă pentru multe luni.

Lasă un comentariu