Top 5 Cel Mai Bun Monitor cu Tuner TV 2024

Căutați o soluție 2 în 1 pentru PC care va fi folosită în birou sau dormitor, dar nu ați vrea să cheltuiți mult ori să ocupe mult spațiu? Vă recomand unul dintre cele mai bune monitoare cu tuner TV încorporat. După cum bine știți, televizorul ocupă foarte mult spațiu și necesită fie o comodă, fie un suport de perete, să nu mai zic că are nevoie și de o priză, iar cablul poate să atârne aiurea. De aceea merită să vă gândiți la un astfel de monitor, pentru că vă ajută la buzunar și nici nu este foarte mare. Cât despre prețuri, sunt similare cu cele ale TV-urilor doar că dimensiunile sunt mult diferite.

De ce să alegeți un monitor cu tuner?

Un simplu monitor de editare foto ori office nu ar reprezenta o opțiune bună dacă vreți să vedeți o emisiune, un meci de fotbal sau știrile de la o anumită oră, adică nu mai trebuie să vă deplasați ci doar luați telecomanda și puneți pe postul TV preferat. Nu aș exclude o variantă Smart că doar suntem în 2024, adică puteți privi servicii online de conținut ca Netflix și Youtube de la distanță cu ușurință, folosind doar telecomanda. Deci pe spate vom vedem un număr considerabil de porturi, consumul de energie crește și el, dar și greutatea produsului. Oricum, nu se dorește a fi un model portabil

Care sunt cele mai bune monitoare cu TV tuner?

Dacă nu vă pricepeți și vreți câteva recomandări, am realizat un top cu cel mai bun monitor cu TV tuner, adică dacă ar fi să aleg, ar fi unul dintre primele trei modele. Cu alte cuvinte, aveți opțiuni diverse fie în funcție de buget, fie că vreți alegerea perfectă. Multe dintre ele pot fi montate pe perete, iar această opțiune ar trebui luată în calcul în special dacă au un ecran prea mare, adică vă doriți să aveți o distanță între voi de cel puțin 50 cm. Când spun mare, mă refer la un ecran de cel puțin 27 inci și până în 32 inci. Sunt destule mărci care le oferă, dar și numai monitoare pentru programare în cazul în care petreceți mult timp în fața sa și nu vreți să vă obosească prea tare ochii.

Monitor TV Smart LG 24TQ510S-PZ

 • Software Smart instalat
 • Imagine HD
 • Disponibil pe alb și în variantă de 70 cm

Vezi preț special

Acesta este foarte popular și nici nu putea fi altfel deoarece în acest preț chiar oferă multe. Aveți popularul sistem de operare WebOS la versiunea 22 care se mișcă excelent și oferă exact ce aveți nevoie, iar aici mă refer la aplicații și funcții utile. Dacă nu vă deranjează faptul că are margini atât de late, atunci chiar nu văd de ce nu la-ți alege. Imaginea este una clară și detaliată, dar nu zic că nu e loc de mai bine pentru o astfel de diagonală. Pe partea de sunet vi se oferă două difuzoare de 5W fiecare, adică satisfăcător pentru o cameră nu foarte mare, adică exact cât oferă și concurența. Singurul minus este lipsa ieșirii audio pentru căști, dar poate că și așa nu va deranja mult pe cei din jur.

Monitor cu tuner TV LG 24TQ510S-WZ

 • Imagine de 24 inci
 • Imagine HD
 • Tehnologie LED

Vezi preț special

Dacă unele vi se par cam mari, poate că unul de 24 inci vi s-ar potrivi mai mult. Face parte dintr-o serie de succes care oferă variante atât de 60 cm, cum este cel de sus, cât și de 70 cm. Diferențele sunt atât de mici între ele, încât nu veți face niciun compromis dacă alegeți pe acesta. WebOS oferă o interfață prietenoasă și totul se mișcă fluent. Cât despre aplicații, sunt cele mai populare, adică Netflix, Youtube, Disney+ etc. Are și caracteristica Screen Mirroring care este compatibilă cu iOS și Android, adică puteți viziona conținut de pe telefon sau tabletă direct pe ecranul monitorului. Are VESA 75 x 75 dacă vă decideți să cumpărați un suport dedicat.

Monitor televizor LG 27TQ615S-PZ

 • Diagonal în două culori
 • Smart
 • Imagine FHD

Vezi preț special

Trebuie subliniat că este un model Smart nou, adică este superior celor menționate anterior la capitolele funcții și specificații, dar și software. Având în vedere că puteți avea Netflix și Youtube la o distanță de un click, consider că merită pus pe listă. Chiar dacă o variantă fără sistem de operare pare a fi mai atractivă, tot pentru cel de sus aș opta. Din păcate nu puteți bloca reclamele ca pe PC, dar oricum puteți viziona liniștit orice conținut dar trebuie să stați lângă el când îl schimbați. Aveți diverse moduri pentru filme sau jocuri, ca la multe alte TV-uri. Sunt câteva compromisuri care poate le observați în în acest preț, nu cred că veți găsi ceva mai bun. Să nu uităm că este vorba de o marcă cu experiență în domeniu și calitatea este pe măsură.

În continuare am să vă prezint două produse puțin diferite, adică nu au acel tuner încorporat, dar au în schimb partea Smart și un design minimalist, adică modern.

Monitor TV Full HD Samsung LS32BM500EUXEN

 • Design elegant
 • Acces rapid cu telecomandă la principalele aplicații
 • Tehnologie WiDi

Vezi preț emag Vezi preț vexio

Partea software este asigurată de Tizen care este sistemul de operare oferit de Samsung, la fel cum vedem webOS pe LG. La specificații, seamănă mult cu modelul convențional, doar că oferă mult mai mult, de aceea există o diferență de preț atât de mare. Adică vedem o mulțime de caracteristici cum ar fi Tap View (partajare ecran), Remote Acces, Connect Share și altele. Se adresează celor care muncesc la birou și vor să vadă din când în când conținut de pe Netflix, de exemplu, dar sunt și alte servicii sau aplicații care le-aș recomanda când vă plictisiți sau vreți să luați o pauză. Calitate audio a boxelor integrate este satisfăcătoare.

Monitor Smart 4K fără tuner TV Samsung LS32BM801UUXEN

 • Imagine UHD 4K
 • Detectare automat sursă când o schimbați
 • Port USB tip C

Vezi preț special

Seamănă mult cu produsele de la Apple, însă doar ca formă, nu și la finisaje și dotări. designul este denumit IconicSlim și este prezent pe foarte puține modele, iar telecomanda din pachet este și ea forte subțire, pentru a se potrivi. Modul WorkMode este perfect când nu vreți să lucrați pe PC, ci direct pe internet. Există și varianta să lucrezi de la distanță de pe un alt PC și să folosești chiar programe precum Microsoft 365, dar și altele. În partea de sus are o cameră web pentru video convorbiri, adică tinde spre un All-in-One dar nu are același hardware și software. Este compatibil cu câțiva asistenți vocali, deci puteți să-i cereți să redea muzică.

Monitor cu tuner TV încorporat sau televizor?

Poate că ați studiat puțin oferta magazinelor și ați văzut că nu prea mai sunt astfel de monitoare TV, deoarece noile TVuri au ajuns să fie atât de performante. încât le-au înlocuit. Alți utilizatori sunt interesați mai mult de partea Smart, adică să aibă acces la internet din telecomandă, astfel că există și pentru ei soluții, iar două dintre ele le-am menționat anterior, însă sunt și altele.

Întrebări frecvente

Cât costă monitorul cu TV tuner?

Le găsim la prețuri de 500-800 lei, însă dacă vreți să fie Smart, dar fără tuner TV, atunci pot să depășească 1000 lei. Având în vedere că nu este o cere foarte mare pentru ele, prețuri au cam coborât și nu vedem modele noi prea des, adică sunt aceleași de câțiva ani și sunt destul de căutate deoarece specificațiile sunt rezonabile.

Cât curent electric consumă un monitor TV?

Față de modelul clasic, acesta are un consum cam de două ori mai mare, însă tot nu depășește valoare de 30 kW la 1000 ore, adică consumul este undeva la maxim 25W pe oră pentru cele cu diagonală maximă de 30 inci sau 80 cm.

Ce monitor TV să aleg?

Opțiunile sunt limitate și din ce am observat, doar LG oferă soluții, astfel că aveți de ales doar dintre câteva modele, fie pe alb, fie pe negru. Diagonala o puteți alege să fie cât mai mare, adică de 27 inci pentru a-l putea folosi de la distanță mare. În dacă pe birou este la cel mult 50 cm de voi, atunci poate că ar fi mai inspirat cel de 24 inci.

Lasă un comentariu