Top 5 Cele Mai Bune Trotinete pentru Adulți

Cum ați putea ajunge mai ușor și rapid la locul de muncă? Sunt câteva variante însă eu m-am gândit la trotinetele mecanice de oraș pentru adulți care suportă până în 120 kg ori chiar mai mult. Ar fi și cele pe acumulatori doar că au prețuri cam piperate pentru buzunarul unora, de aceea am rămas la modelele clasice care sunt propulsate manual. Pentru cei interesați, am pus câteva recomandări mai jos iar voi alegeți care vă place mai mult și vi se pare că este cea mai bună trotinetă pentru adulți. Dacă ar fi să aleg eu, probabil că că aș opta pentru una dintre primele modele, dar nu aș exclude nici trotineta electrică.

De ce să alegeți o trotinetă de adulți simplă?

Preț. diferența de preț este foarte mare, să nu mai zic de greutate, în cazul în care vreți să o transportați.

Greutate. Modelele mecanice au o greutate de două sau trei ori mai mică, adică undeva la 3-7 kg, în funcție de materialele folosite.

Gamă diversificată. Pentru a face alegerea potrivită, trebuie să țineți cont de înălțimea voastră, dar și de cea a ghidonului, adică să aveți o poziție corectă pe ea, adică să menține spatele drept și brațele întinse. Un alt aspect care nu trebuie neglijat este acela ghidonul trebuie să fie la nivelul șoldurilor. Pe scurt, dacă vă considerați o persoană înaltă, alegeți un model cu o înălțime cât mai mare.

Care este cea mai bună trotinetă pentru adulți?

Eu aș alege pentru una dintre cele menționate mai jos, însă pentru cei care au o greutate corporală mare, va fi mai dificil să găsesc un model potrivit pentru că nu toate suportă un pasager atât de mare. În rândurile următoare am prezentat cele mai bune trotinete pentru adulți, adică care au primit recenzii pozitive de la clienți și din părerile lor vă puteți face o idee despre ele. Nu prea ai ce să le bagi de vină deoarece sunt destul de simple și nu prea are ce să se strice, însă nu trebuie să neglijați înălțimea ghidonului, preferabil ar fi să fie reglabil.

Dacă vă gândiți să vă luați un astfel de vehicul pe două roți, poate că ar trebuie să vă gândiți și la copilul vostru, adică puteți alege o trotinetă de freestyle dacă vrea să încerce acrobații.

Trotineta adulți pliabilă Raven Straight

 • Echipat cu frână de mână
 • Roțile sunt de 200 mm
 • Greutate maximă 100 kg

Vezi preț emag Vezi preț decathlon

Este foarte populară în acest preț și nu văd de ce nu ar fi pentru că specificațiile sunt foarte bune. Poate fi folosită de întreaga familie datorită faptului că are un ghidon reglabil, iar înălțimea maximă poate fi setată la 97,5 cm, dar există alte variante mai jos care au peste 100 cm. Îmi place că are acea curea care poate ajuta la transportul ei dacă vreți să o luați pe umăr sau doar să o agățați pe perete. O altă dotare utilă este frâna de mână care o puteți acționa cu maneta de lângă mânerul din dreapta. La modelele simple, frânarea se face cu ajutorul piciorului, adică apăsând pe aripa spate. Evident că acest sistem de frânare nu este de ajuns pentru o persoană cu greutate mare.

Trotinetă mecanică adulți 120 kg Mad Wheels Urban Master

 • Echipată cu suspensie dublă
 • Ghidon reglabil - între 97 și 104 cm
 • Ideală pentru distanțe scurte

Vezi preț emag Vezi preț decathlon

Vă doriți un model care să fie confortabil de condus? Poate că ar trebui să alegeți un cu suspensii și ceva mai înaltă decât restul, adică cum este și cea de sus, dar nu este singura. Pe lângă că are doar 6,5 kg, o puteți plisa rapid într-o secundă și lua cu voi oriunde. După cum am menționat anterior suportă o greutate maximă de 120 kg fără probleme, dar asta nu înseamnă că nu poate fi folosită de oricine. Aveți și o variantă pe alb dacă vreți să fiți vizibili pe timp de seară, având în vedere lipsa luminilor. Trebuie să știți că roțile mari au și o lățime pe măsură, iar în cazul de față vorbim de 35 mm, astfel că stabilitatea va fi una excelentă.

Trotinetă adulți cu roți mari Cygnus Standart

 • Diverse culori
 • Oferă sistem de pliere
 • Cântărește doar 4,1 kg

Vezi preț emag Vezi preț hervis

Aveți și un model roz pentru femei, însă merită să verificați oferta pentru că sunt bărbați la prețuri cam la fel de bune. Dintre toate eu vă recomand pe cele cu roți de 20 cm, deoarece sunt ușor de controlat și sunt la fel de ușoare. În ceea ce privește duritatea roților, vorbim de 88 A, iar materialul din care sunt realizate este poliuretan. Pentru cei care vor să știe mai multe despre ea, rulmenții sunt din carbon de tip ABEC 5. Construcția este realizată în mare parte din aluminiu, dar vorbim de unul foarte dur. Înălțimea maximă la această serie este de 103 cm, adică ghidonul poate fi pus la un nivel confortabil. Frânare este pe spate cu sistem clasic adică nu are manetă la mâner.

Trotinetă adulți 130 kg AOVO M365 GO

 • Autonomie maximă 25 km
 • Suportă pasageri de până în 130 kg
 • Echipată cu șezut

Vezi preț special

Nu o să vedeți o construcție atât de robustă la cele mecanice în special dacă vreți să rezistente la greutatea oricui. De aceea am ales să vă prezint și modelul cu baterie AOVO care nu este foarte populară deoarece mulți optează pentru cele accesibile, care oferă specificații diferite, însă nu puteți să nu respectați recomandările producătorului, în special când vine vorba de greutatea maximă. Are în jur de 12 kg, deci este cam similară cu restul. însă poate că nici nu vreți să o luați la mână. Chiar și așa, poate urca pante de până în 20 de grade, adică nu trebuie să o împingeți la deal. Trebuie să știți că viteza maximă legală este de 25 km/h și s-ar putea să fie limitare de la magazin.

Trotineta adulți 150 kg Kugoo G2 MAX

 • Diferite moduri de viteză
 • Ecran multifuncțional
 • Motor de 800W

Vezi preț special

Cu siguranță, aceasta nu este cea mai puternică variantă, însă trebuie să ne limită mal un buget, pentru că mă gândesc că nu vreți să fie atât de scumpă. Ideea e că nu o să găsiți alta care să aibă o construcție mai robustă, doar dacă nu vă deranjează prețul său. Pneurile sunt de 10 inci, adică sunt destul de mari, astfel că nu veți simți chiar toate denivelările, dar ajută și suspensia, care este destul de mare. Încărcarea ei durează în jur de 10 ore și poate fi folosită doar de persoane cu vârstă minimă de 14 ani, deci nu este pentru oricine în special că prinde viteză pe asfalt. Pantele pe care le poate urca sunt sub 30 grade, altfel se va opri.

Trotinetă mecanică sau pe baterie pentru adulți?

Sunt destul de similare din anumite puncte de vedere, dar sunt și diferențe între ele, de aceea le voi prezenta pe scurt și probabil că o să-mi scape câteva:

Mecanică. Roți mari, preț foarte bun, foarte ușoară, nu prea are ce să se strice, bune atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți.

Baterie. Poți parcurge distanțe mari într-un timp foarte scurt, sunt mai multe modele care suportă pasageri cu greutate peste 120 kg, sunt foarte scumpe, au sistem de frânare avansat, au lumini, poate fi folosită indiferent de momentul zilei sau condiții meteo, aveți o gamă diversificată de modele, greutate peste 10 kg.

Întrebări frecvente

Ce trotinetă de adulți îmi recomandați?

Dacă nu parcurgeți distanțe mari și nici nu vreți să cheltuiți atât de mult, puteți alege cu încredere una mecanică care o puteți lăsa chiar și copiilor, că și așa se poate regla ghidonul. Plus că mai sunt și alte motive pentru care ar merita: greutate redusă și fiabilitate.

Cât costă o trotinetă pentru adulți?

Prețurile pentru un model nonelectric încep unde mai sus decât la cele pentru adolescenți, adică pe la 200-300 lei, deoarece vorbim de materiale de calitate, adică rezistente dar și ușoare, pentru că ne dorim să fie și manevrabilă. Dacă vă doriți una cu acumulator și autonomie decentă, atunci vă uitați la prețuri care depășesc 1000 lei.

Lasă un comentariu