Cele Mai Bune Trotinete pentru Copii 2024

Nu știți e să-i cumpărați copilului, astfel încât să petreacă mai mult timp în aer liber? Eu v-aș recomanda o trotinetă, care poate fi folosită de copii de toate vârstele. Pentru cei care nu au timp să caute un model în oferta magazinelor, am realizat o listă cu cele mai bune trotinete pentru copii mici. Evident că acestea sunt mult mai numeroase însă nu am cum să vă prezint chiar pe toate, ci m-am rezumat la câteva dintre ele. Cele menționate sunt destul de ieftine și pot fi folosite mulți ani, nu cum se întâmplă în cazul bicicletelor. Plus că acestea pot fi ținute mult mai ușor în apartament pentru că ocupă puțin spațiu, se pliază sau le demontați în perioada sezonului rece.

Ce vârstă trebuie să aibă copilul?

Cu aceasta se va juca mai toată ziua, însă să nu uitați să-i cumpărați și o cască de protecție până ce se obișnuiește cu ea. De asemenea, nu trebuie să-l lăsați pe drumuri publice deoarece trebuie să aibă minim 14 ani pentru a circula pe partea carosabilă. Deci, poate fi folosită mai degrabă prin parcuri, în fața și jurul casei, deci unde îl puteți supravegherea. Dacă aveți un copil mare și vă doriți o trotinetă ușoară pentru el însă cu acumulator, atunci trebuie să aveți un buget de 3-4 ori mai mare. Unele componente influențează prețul ei, plus că vorbim de o construcție solidă cu platformă din aluminiu și multe altele.

Care este cea mai bună trotinetă pentru copii?

E destul de dificil să stabilești cam care ar fi cea mai bună trotinetă pentru copii mici deoarece trebuie să luăm în calcul ce culoare îi place, ce vârstă are și dacă vrem să-i luăm una cu 3 roți sau una clasică. A nu le confunda cu trotinetele freestyle care sunt și ele destul de simple, însă construcția este foarte robustă adică rezistă la căzături și loviri. Să nu mai zic că prețurile sunt mai piperate la acelea și se adresează chiar și persoanelor mai înalte. Deci vorbim de o categorie diferită care nu cred că v-ar interesa dacă copilul vostru e destul de mic.

Pentru cei care nu vor ceva scump, ci mai dergabă ieftin și bun, am recomandările de mai jos.

Trotinetă copii 8-12 ani Spartan Jumbo

 • Înălțime reglabilă
 • Roți mari de 200 mm din silicon
 • Design robust

Vezi preț special

Ca și aceasta veți găsi o mulțime de modele, însă nu toate oferă o înălțime reglabilă și un raport calitate/preț atât de bun. Rezistă chiar și până la persoane cu o greutate de până în 100 kg, deci pot sta ambii copii pe ea fără probleme. Este realizată din aluminiu și oțel, adică materiale solide și nu de plastic, de aceea are o greutate de 4 kg și roți generoase care trec cu bine peste orice denivelare. Se va bucura mulți ani de ea deoarece are o înălțime ajustabilă, adică de la 90 cm la 100 cm. Poate fi parcat oriunde deoarece vin cu un cric la jumătatea platformei. Este destul de simplă, de aceea are și un preț atât de bun în comparație cu alte modele.

Trotinetă copii 10 ani Raven Straight

 • Înălțime reglabilă între 79 și 97,5 cm
 • Frână pe spate cu acționare la mâner
 • Curea pentru a fi pusă pe perete

Vezi preț special

Seamănă mult cu multe modele de pe piață doar că are dimensiuni reduse și se vede după înălțimea sa, plus că are o greutate sub 4 kg. Poate fi transportată ușor de un copil, iar cu acea curea o puteți suspenda pe perete, dacă nu aveți loc mult pentru ea. Există o variantă doar pe negru în caz că vreți să luați două și să fie diferite, iar specificațiile sunt la fel. Acea platformă prezintă o suprafață antiderapantă, astfel că nu aluneci dacă se umezește. Este dotată cu frână care poate fi acționat ușor și este foarte importantă, de aceea nu trebuie să neglijați un astfel de detaliu. Recoamdn a fi folosită mai mult pe trotuar și asfalt, deoarece pietrele pot deterioara roțile.

Trotinetă copii 6 ani Kidwell Vento unicorn

 • Roți silențioase cu lumini
 • Este sigură, datorită celor trei roți
 • Poate fi cadoul perfect

Vezi preț emag Vezi preț nichiduta

Poate fi cadoul perfect pentru o fetiță de 3-6 ani, iar pentru băiețel puteți alege alt model Kidwell. Spre deosebire de altele, acesta suportă pasageri de până la 50 kg, este perfect echilibrată datorită designului cu două roți pe față. Acestea sunt iluminate cu LED-uri multicolore, deci va avea un motiv în plus să se bucure de ea chiar și seara, dar va fi vizibilă de cei din jur. Este o investiție bună pentru că oferă un ghid cu 3 niveluri de reglaj pe înălțime astfel că va fi destul de comod. Construcția ei permite plierea completă a furcii, astfel că nu ocupă spațiu în debara, dacă nu va mai fi folosită. Un alt motiv pentru care trebuie luată în considerare, este acela că nu necesită asamblare.

Trotinetă copii 5 ani R-Sport H3

 • Disponibilă în diverse culori
 • Pentru fetițe/băieți
 • Roți față strălucitoare

Vezi preț nichiduta Vezi preț babyneeds

Este un model de tip 3 în 1, adică o puteți folosi în diverse feluri, adică o puteți împinge cu mânerul din spate, copilul are șezut sau chiar să demontați șezutul în caz că vrea să o împingă. Roțile din față din cauciuc au iluminare LED, iar pe cea din spate are o aripă care servește și pe post de frână. Aceste roți au diametre diferite și se poate vedea chiar și din imaginea de prezentare. Poate fi folosită ca o tricicletă fără pedale, iar direcția o poate controla cu ușurință cu ajutorul ghidonului. Atât ghidonul, cât și șezutul sunt ajustabile pe numeroase niveluri, astfel că se poate alege o poziție comodă. Buburuza din față este un coș mic pentru depozitarea obiectelor.

Trotinetă copii 2 ani transformabilă MoMi Elios Yellow

 • Ideală pentru copii 1-3 ani
 • Roți silențioase
 • Frână etrier față

Vezi preț special

Poate fi transformat rapid într-o tricicletă fără pedale, după cum se poate vedea în imagine, dar și invers. Adică este o soluție versatilă și inteligentă pentru cei care știu să aleagă, jucăria potrivită pentru copil. Poate fi folosită încă de la 18 luni, iar în modul scuter trebui respectată greutate maximă de 25 kg, adică poate fi folosit până la vârsta de circa 4 ani. Nu toate modelele din acest buget sunt echipate cu frână, însă este foarte importantă pentru a menține viteza în special dacă vorbim de pante. Este destul de vizibilă datorită roților strălucitoate și nu sunt necesare neapărat LED-uri colorate cum vedem la altele care se pot strica oricând.

Trotinetă copii cu lumini și muzică Action One

 • Sunt disponibile trei culori
 • Lumină și muzică pentru care sunt necesare trei baterii AA
 • Peste 4 ani

Vezi preț emag Vezi preț noriel Vezi preț decathlon

Cred că ați și remarcat faptul că trotinetele de copii mici au un design specific, care oferă o stabilitate și siguranță pe măsură. Vă recomand cele cu șezut sunt pentru copii sub 4 ani, iar dacă băiatul sau fata are peste 4 ani, atunci puteți alege una cum este acesta. O poate folosi mulți ani deoarece are o construcție rigidă și suportă până la 60 de kg. La prima vedere, nici nu ai zice că este atât de solidă și rezistentă, de aceea ar trebui pusă pe lista de favorite. Direcția se schimbă prin balansarea ghidonului, adică în stânga sau în dreapta, însă nu este singurul model cu un astfel de mecanism pentru schimbarea direcției de mers.

Trotinetă copii cu 3 roți Action One Kinder XS

 • Transformabilă
 • Coș în față
 • Șezut demontabil

Vezi preț decathlon Vezi preț emag Vezi preț noriel

O opțiune versatilă ca acesta nu trebuie neglijată dacă vreți să fie folosită mulți ani, plus că are un preț foarte bun. O să vă placă foarte mult în special că are atât de multe ajustări la ghidon și șezut, iar mânerele au o formă de tip antialunecare. Va avea chiar și sprijin pentru ambele picioare în dreptul furcii dacă alege să stea pe șezut. . Cu siguranță, nu poate fi un produs perfect în acest buget, de aceea există variante scumpe pentru cei ce vor ceva diferit. De exemplu, luminile de la roți se aprind doar la viteză mare, iar unora s-ar putea să nu le placă, însă conform producătorului, nu sunt necesare baterii, deci nu ați avea de ce să vă plângeți.

Întrebări frecvente

La ce preț pot găsi o trotinetă pentru copii?

Prețurile pornesc de la 50 de lei, însă dacă vreți să țină mulți ani, adică să fie realizată din materiale bune, atunci vă uitați la prețuri e 100-200 lei, adică vorbim deja de branduri cu experiență. Acestea sunt realizate în mare parte din plastic, iar dacă vă doriți aluminiu și mateirale solide,a tunci deja vorbim de prețuri de 2-3 ori mai mari.

Nu știți e să alegeți pentru copil?

Dacă nu este pentru voi, ci pentru copil, atunci trebuie să alegeți una de dimensiuni reduse, chiar și din plastic sau aluminiu, astfel încât să o poată ridica cu ușurință și să nu se accidenteze cu ea. Pentru o vârstă de 2-4 ani, aș recomanda una cu trei roți deoarece la o vârstă atât de fragedă se poate dezechilibra des și accidenta. De la 4-6 ani în sus, aș recomanda un model cu două roți chiar mai mare, dar aș exclude cele cu baterie până la vârsta de 12 ani.

Lasă un comentariu